Namen alle tijd voor informatie /uitleg te geven ook al zijn we meerdere keren terug geweest. Ook geduldig waren ze .Ook behulpzaam En meedenken met keuzes voor samenstellen fiets
Ze geven goed advies en verkopen niet zomaar iets aan je als er een betere optie, aardige mensen en een goede service. Mooie winkel.
Vriendelijk personeel die je goed adviseren en daar ruim de tijd voor nemen. Ze hebben een enorm ruim assortiment kwaliteits fietsen van veel merken. Ook tweedehands. Je kunt meerdere proefritten m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uitstekend personeel en prima service. Verkopen is één, maar dan begint het pas. Jullie after sales is prima weet ik uit ervaring en inmiddels ook eigen ervaring.
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Negozio di biciclette usate
Informazioni su Bike Totaal - Leensvaart
Scritti dall'azienda
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Nico de Regtplein, 3, 3218 XW, Heenvliet, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- +31 181 661845
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Advies is goed en duidelijk op maat bij…
Advies is goed en duidelijk op maat bij het kopen van de fiets. Bij het ophalen van de fiets had ik iets meer aandacht verwacht.
Goed advies
Helaas kocht ik twee maanden geleden…
Helaas kocht ik twee maanden geleden een fiets die totaal niet voldeed aan mijn wensen, waardoor ik nu een andere ( goedkopere) fiets heb gekocht en omgeruild. Helaas moest ik best veel bij betalen, wat best tegenviel.
Service gericht.
Er werd de tijd genomen voor mij als klant,
Er werd gemeten welk zadel het best bij mij zou passen.
Hierop kon ik voor mij de juiste keuze maken voor mijn aankoop.
Mooie fiets op een vrijdag gekocht
Mooie fiets op een vrijdag gekocht, die zo goed als nieuw is, en helemaal naar mijn zin is, deze werd ter plekke klaargemaakt en kon de fiets gelijk meenemen,volgende dag nog even contact gehad via de telefoon en dat verliep ook prima
Bij aankoop goed geholpen en advies…
Bij aankoop goed geholpen en advies gekregen. Bij aflevering ging dit een beetje slordig. Dure fiets gekocht vroeg om een snelbinder maar kreeg te horen dat deze er niet bij zit. Ook de oude niet mee gekregen van de inruilfiets. Tevens geen informatie mbt de servicebeurten en garantie.
Gewoon goed geholpen met aandacht voor…
Gewoon goed geholpen met aandacht voor service.
Opdracht goed uitgevoerd
Opdracht goed uitgevoerd , klimmen gaat nu beter met de nieuwe tandwiel set voor (50-34).
Vriendelijk en professioneel geholpen.
Goed geholpen terwijl we te vroeg waren. Vriendelijk en professioneel personeel.
Alles goed
Alles goed: ontvangst, keuzemogelijkheid met goede uitleg,afwikkeling en service bij aflevering
Super vriendelijk personeel we zijn…
Super vriendelijk personeel we zijn heel fijn geholpen komen hier zeker terug als klant
Trapper kapot van mijn e-bike van…
Trapper kapot van mijn e-bike van €3.100 maar geen garantie noch nieuwe. Beetje service mag je toch eigenlijk wel verwachten bij 2 van die aankopen. Jammer.
Bike Totaal Leensvaart wordt je echt…als klant voor de lange termijn geholpen
Bij Bike Totaal Leensvaart wordt je echt met persoonlijke aandacht geholpen, er wordt tijd genomen voor alle uitleg , mogelijkheden en eventuele alternatieven. Testritten zijn geen probleem en met het grote assortiment direct mogelijk. Een nieuwe fiets is zo meer dan een feest.
Goede vriendelijke service
Goede vriendelijke service. Snel ook, ondanks eerdere afgesproken afleverdatum, in overleg alsnog kon het eerder sneller geregeld worden. Advies en hulp op maat. Erg fijn
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Risposta di Bike Totaal - Leensvaart