Bike Totaal - Koning & van Tunen Uitgeest Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Prinses Beatrixlaan, 9, 1911 HP Uitgeest, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een bakfiets gekocht bij bike Totaal in Uitgeest en zijn erg tevreden over de service! We mochten meerdere proefritten maken, we zijn goed ingelicht en er werd met ons meegedacht. De medew... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb bij Bike Totaal 2 Dutch id Flow e-bike's ,1 heren en 1 dames model aangeschaft . We zijn fijn geholpen en hebben goed advies gehad. Een andere zadel omdat die niet lekker zat was dan ook geen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee e-bikes voor jaarlijks onderhoud gebracht. Fijne leenfiets mee en netjes op tijd gereed zoals gezegd. Schaam me bijna hoe schoon ze ook weer retour kwamen! Daar fiets ik graag even voor naar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Koning & van Tunen Uitgeest

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

13.172 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanrader

Eerlijk, behulpzaam en constructief.

10 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor dit korte maar mooie compliment.

Valutata 3 stelle su 5

Nieuwe fiets?? Of toch een showmodel??

Ik heb het idee dat ik een showmodel fiets heb gekocht.zelfde fiets waar ik een proefritje heb op gemaakt.
Prijsstickertje zat nog op de fiets.
Als je een nieuwe fiets besteld zit er na mijn idee geen prijssticker van de fietsenwinkel op . De de fiets is makkelijk te resetten!!

6 agosto 2026

6 agosto 2026

Bedankt voor je review.

Heel klantgericht

Heel klantgericht, vriendelijk, goede service.

7 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden, dat waarderen we erg.

Valutata 4 stelle su 5

Goed geluisterd naar mijn wensen en…

Goed geluisterd naar mijn wensen en daarna een goed advies. Na een proefrondje en nog wat vragen overgegaan tot aankoop en een goede deal gesloten. Beleefd en correct behandeld.

13 luglio 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het advies goed aansloot bij wat je zocht. En dat je even kon proefrijden voordat je de knoop doorhakte, dat helpt toch echt bij zo'n keuze. Fijn dat je tevreden bent met de deal.

Prima service

Prima service, goede uitleg, nemen de tijd, veel keus, vriendelijk.

4 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld en dat de keuze duidelijk was.

Ik werd netjes geholpen

Ik werd netjes geholpen. Aardig personeel. Wordt niet moeilijk gedaan om extra te helpen.

11 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor je vriendelijke woorden. Goed om te horen dat je je goed geholpen hebt gevoeld en dat we even de tijd namen voor je vragen.

Topservice!

Topservice!
Vandaag pech onderweg gehad en hier fantastisch geholpen. De service was ontzettend vriendelijk, accuraat en mijn fiets was supersnel weer gerepareerd. Absolute aanrader!

2 luglio 2026

Beste,

Pech onderweg is nooit leuk, maar fijn dat je zo snel weer op weg kon. Bedankt voor dit mooie compliment.

Valutata 5 stelle su 5

Onderhoud waar je blij van wordt

Twee e-bikes voor jaarlijks onderhoud gebracht.
Fijne leenfiets mee en netjes op tijd gereed zoals gezegd.
Schaam me bijna hoe schoon ze ook weer retour kwamen!
Daar fiets ik graag even voor naar Uitgeest!

1 luglio 2026

Beste,

Wat leuk dat je er speciaal voor naar Uitgeest fietst, dat zegt genoeg. Fijn dat beide fietsen er weer tip-top bij staan.

Top winkel

De fiets was binnen een week binnen en rijklaar gemaakt. Voorheen heb ik bij twee andere fietsenwinkels een fiets willen kopen en bij beide was de fiets met schade geleverd. De koop ging daardoor niet door. Deze winkel deed het zoals je hoopt.. De fiets was zonder schade geleverd! Vriendelijk personeel ook!

6 aprile 2026

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, gekwalificeerd personeel en behulpzaam personeel.

Een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding, betreft het vastmaken van de accuslot.

1 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più