Bike Totaal - Kemps Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Boschveldweg, 1, 5211 VG 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Probleem met niet werkende rem was nog niet opgelost toen ik 2 dgn later terug kwam met prima leenfiets. Was ook niet ingepland door drukte maar hebben rem gelijk gerepareerd. Nu kan ik veilig met fie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via sms vooraf een herinnering aan onze afspraak, en een gereedmelding na afloop. Top! Bij het ophalen werden vóór het afrekenen de afgesproken punten nog even doorgenomen. Helemaal prima!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Kemps

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

13.101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De avond ervoor was m'n fiets gejat

De avond ervoor was m'n fiets gejat, dus ik baalde en was wat nors, maar de medewerkster was vol begrip en wist meteen wat ik zocht. Ik werd snel en kundig geholpen. Stralend verliet ik het pand mèt m'n nieuwe/tweedehands Gazelle.

22 agosto 2026

Beste,

Wat een rotervaring, zo'n gestolen fiets. Dan is het fijn om te lezen dat je desondanks stralend naar buiten bent gelopen met een mooie Gazelle. Bedankt voor het delen van je verhaal.

Uitstekende hulp

Uitstekende hulp, fijne fietsen!

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor de mooie woorden!

Goed geluisterd naar wensen

De verkoper luisterde heel goed naar onze wensen en kwam met diverse voorstellen. Wij konden ook diverse fiets modellen uitproberen.

Beste,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Goed dat je meerdere modellen hebt kunnen uitproberen, want zo voel je pas echt wat bij je past.

Top: uitstekende service

Top! Goede fietsenzaak met zeer vriendelijk personeel. Je wordt snel geholpen en als je even moet wachten, staat er koffie of thee voor je klaar.

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo snel geholpen bent. En dat kopje koffie of thee tijdens het wachten, dat hoort er gewoon bij.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service vriendelijk personeel

heb een fiets online besteld die bij Kemps werd afgeleverd. Omdat ik met vakantie ging is mijn fiets na een belletje met voorrang afgeleverd en kon ik hem dezelfde dag nog ophalen. Omdat ik eigenlijk om bezorging had gevraagd maar hem zelf heb op gehaald heb, kreeg ik de kilometer teller gratis. Is daar ook gelijk geïnstalleerd. Vriendelijke verkoper en advies over verzekering en verder onderhoud. Super blij met de fiets.

Beste,

Wat fijn dat de planning zo soepel is verlopen. Dat je vlak voor je vakantie toch nog met een nieuwe fiets op pad kon, dat is mooi meegenomen. En goed om te horen dat je zo prettig bent geholpen bij de afhaling, inclusief de kilometerteller en wat tips over verzekering en onderhoud.

Veel plezier met fietsen!

Valutata 5 stelle su 5

mijn piepende remmen zijn ter plekke…

mijn piepende remmen zijn ter plekke gerepareerd, mooie service!

Beste,

Fijn dat je er meteen mee terecht kon en dat het gelijk opgelost was. Prettig fietsen nu!

Valutata 3 stelle su 5

Ik blijf het bedenkelijk vinden dat…

Ik blijf het bedenkelijk vinden dat Kemps (Bike Totaal)in Den Bosch) mij in 2024 voor de volle prijs een fiets verkoopt uit een failliete boedel van 2017. Je kunt dan van te voren weten dat de levering van onderdelen een probleem gaat worden. Dat is Kemps onwaardig!
Uiteindelijk is het best aardig opgelost, maar het zit me toch niet lekker.
Ik ben klant geworden vanwege de goede naam die Kemps heeft, maar ik weet niet of ik die aan anderen ga doorgeven.

Prima service.

Helemaal prima!

Beste,

Goed om te horen dat de communicatie rondom je afspraak zo prettig verliep. En dat alles nog even is doorgenomen voordat je afrekende, zodat je precies wist waar je aan toe was.

Meedenken

Er is mee gedacht ik had verschillende afspraken staan, en hebben me toch ingepland nog voor het weekend.

Beste,

Fijn dat het gelukt is om je nog voor het weekend in te plannen. Dat soort kleine dingen maken soms net het verschil voor je weekend.

Valutata 4 stelle su 5

Service

Prima en attent geholpen

Beste,

Goed om te horen dat je je goed geholpen hebt gevoeld. Tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben tevreden over bike totaal.

Ik ben tevreden over bike totaal.
Goede afwikkeling van de schade aan de fiets van mijn man.
Nu mijn fiets nog.

Beste,

Goed te horen dat de schadeafwikkeling soepel is verlopen. En je eigen fiets komt ook goed.

Valutata 2 stelle su 5

Als je geen fiets daar gekocht hebt, minimale service.

Als je geen fiets daar gekocht hebt, krijg je minimale service. Geen leenfiets bij onderhoudsbeurt en het is lastig/onmogelijk een afspraak te maken voor een reparatie. Via de website kan dat dan niet en op mail wordt niet gereageerd met opties. Gelukkig zijn er ook andere fietsenmakers in Den Bosch.

Reactie nav
Inmiddels is mijn fiets gerepareerd door een andere fietsenmaker en kreeg ik gewoon een leenfiets mee. Door deze drempels jaagt u potentiele klanten naar de concurrent.
Overigens wachtte ik inmiddels al 11 dagen op een reactie van uw collega Tommy. Die is nu dus niet meer nodig. Fiets is al gemaakt.

8 agosto 2026

Risposta di Bike Totaal - Kemps

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren.

Het klopt dat wij niet standaard een leenfiets aanbieden bij onderhoud aan fietsen die niet bij ons zijn aangeschaft. Een leenfiets is bij ons onderdeel van de service die we bieden bij de aankoop van een nieuwe fiets. We merken namelijk dat we, wanneer we deze service aan iedereen aanbieden, regelmatig niet genoeg leenfietsen beschikbaar hebben voor klanten die hun fiets bij ons hebben gekocht en hier wel gebruik van mogen maken. We hopen op uw begrip hiervoor.

Voor onderhoud aan fietsen die bij ons zijn gekocht, is het mogelijk om via onze website een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook altijd bellen of even bij ons langskomen om een afspraak te maken. Door de drukte kan het op dit moment helaas wel voorkomen dat u wat langer moet wachten op een afspraak dan u had gehoopt.

Wat betreft uw e-mail: deze houden we zeker bij en we proberen alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Door de drukte kan het helaas zijn dat uw bericht langer is blijven liggen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarvoor willen we u onze excuses aanbieden.

We vinden het jammer dat u onze service als minimaal heeft ervaren. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen meegeven. We hopen dat we u in de toekomst alsnog naar tevredenheid van dienst kunnen zijn.

Valutata 4 stelle su 5

Fijne hulp bij aanschaf nieuwe E-bike

De medewerkers van Kemps hebben me geholpen bij het uitkiezen en aanschaffen van een E-bike. Ik had al eerder proefgereden bij Mantel en mezelf goed ingelezen, maar ik werd goed geholpen om een uitgebreide proefrit te maken op drie verschillende fietsen. Personeel is vriendelijk en kundig en helpt je om voor jezelf de keuzes te maken.

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je de tijd hebt gekregen om rustig drie fietsen uit te proberen. Zo'n keuze maak je toch het liefst op basis van eigen gevoel, en dat klinkt precies zoals het gegaan is.

Bike Totaal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più