Wij hebben 2 fietsen gekocht en werden goed geholpen in de zoektocht naar de optimale keus. De benadering is prettig en de vakkennis is prima. Er wordt veel ruimte gegeven voor proefritten en door d... Leggi di più
Nadat ik een enorme val had gemaakt ging ik mijn heerlijke naar flink beschadigde fiets wegbrengen naar kemps Bike totaal. Het eerste wat me gevraagd werd was:” Maar hoe gaat het met u?” Wat attent... Leggi di più
Bij het uitzoeken van fiets goed geadviseerd. Ook speciale verzoeken werden ingewilligd. Bij aflevering ook weer keurig en geduldig geholpen. Ze nemen echt alle tijd voor je.
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Negozio di biciclette usate
Informazioni su Bike Totaal - Kemps
Scritti dall'azienda
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Boschveldweg, 1, 5211 VG, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Paesi Bassi
- +31 73 6137686
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Averia interminable
I hereby took my bicycle in for warranty, and instead of having to pay the bill for everything that was damaged, even though it was under warranty, I had to go three times to pick it up because it wasn’t finished. As if that weren’t enough, when they finally sent it to my house, the bicycle arrived with one spoke missing, a scratch that it didn’t have, and several loose screws. What kind of inspection do they really do? I have serious doubts, to be honest. Apart from that, the staff is polite.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Vriendelijke en vakkundige uitleg in…
Vriendelijke en vakkundige uitleg in een prachtige winkel. Kom er zeker vaker terug.

Risposta di Bike Totaal - Kemps
Super fijne fietsenzaak. Deskundig, klantvriendelijk , goede service!
Vóór de aankoop van mijn nieuwe fiets bij Bike Toaal Kemps in Den Bosch heb ik hele duidelijk uitleg gehad, en een aantal fietsen kunnen uitproberen. Een mooie ruime fietsenzaak waar aardige en deskundige medewerkers werken.
Geholpen bij keuze nieuw zadel maar…
Geholpen bij keuze nieuw zadel maar daar ik niet tevreden hierover was kon ik deze retour brengen en weer ander zadel erop laten zetten wat een hele fijne service is
Hoewel ik geenafspraak had is er toch…
Hoewel ik geenafspraak had is er toch een nieuwe standaard geplaatst en mijn wiel en schijfrem gericht. Helemaal TOP
Geweldige service
Zeer nette winkel
Erg vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je.
Service en klant gericht
Deskundig en klantvriendelijk
Zeer prettig en zeer deskundig
Er wordt veel ruimte gegeven voor proefritten en door de nabijgelegen tunnel is ook rijden op hellingen uit te proberen. Mijn vorige fiets had ik ook naar tevredenheid bij deze zaak gekocht.
goede service en persoonlijke aanpak
Goede uitleg communicatie en service
Professioneel!
Professioneel en ik kan weer goed remmen, goede informatie over de kosten
Heel aardig vriendelijk personeel,maar…
Heel aardig vriendelijk personeel,maar fiets was niet in orde toen ik hem ophalen
Reparatie binnen en buitenband vervangen achter.
De fiets trapte door naar 1-2 omwentelingen , weer terug naar de werkplaats.vervolgens rijden ik weer weg, versnelling werkte niet meer (alleen de zwaarste versnelling) weer terug, vervolgens weer gemixed, Monteur ging toch naar zelf een korte proefrit maken, daarna was de fiets in orde.de achterwand werd goed gemonteerd!

Risposta di Bike Totaal - Kemps
Gisteren gestrand in Den Bosch met de…
Gisteren gestrand in Den Bosch met de tweede lekke band op mijn racefiets. Na een wandeling kwam ik voorbij Kemps en besloot de gok te wagen. Ondanks de drukte in de winkel en krapte bij het personeel werd ik er meer dan prima geholpen. Mijn band werd vervangen en ik kreeg ook nog eens een goed advies mee. Kreeg tijdens het wachten ook nog koffie aangeboden. Heel erg fijn dat ik weer op weg geholpen ben. Dikke pluim voor het team en Pierre. Kuddo’s!
Super goede servers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.