Bike Totaal - Capelle Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Na een testrit voor een zoektocht naar een bakfiets. Urban Arrow hier aangeschaft. Er wordt goed meegedacht en super service die verder rijkt dan alleen Capelle!

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een st... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Capelle

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• +31 10 4517071

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

11.325 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ik werd direct geholpen

Ik werd direct geholpen. Producten die ik kocht werden gelijk op mijn fiets gezet.

17 luglio 2026

Beste,

Prettig dat je meteen op weg kon met alles erop en eraan.

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne hulp bij het uitzoeken van…

Hele fijne hulp bij het uitzoeken van onze nieuwe fietsen. Super service en makkelijk en laagdrempelig contact! Topbedrijf!

9 luglio 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het uitzoeken van jullie nieuwe fietsen zo soepel is gegaan. Makkelijk contact, daar houden we van.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, geen verkooppraatjes. Verschillende fietsen geprobeerd en daardoor een goede keuze kunnen maken,

7 luglio 2026

Beste,

Goed om te horen dat je de tijd hebt gekregen om verschillende fietsen uit te proberen. Zo kom je toch het beste achter wat bij je past.

Super tevreden

4 luglio 2026

Beste,

Wat leuk dat je uiteindelijk voor een Urban Arrow hebt gekozen. Een bakfiets is toch een flinke beslissing, dus het is fijn dat de testrit je goed heeft geholpen. En mooi om te horen dat je je ook na de aankoop goed geholpen voelt, ook vanuit Capelle gezien.

Uitstekende service

BT gaf uitstekend advies met betrekking tot de reparatie van een fiets en de beschikbare alternatieven. Uiteindelijk hebben we tegen een hele nette prijs een tweedehands fiets aangeschaft, die ze netjes voor ons apart hebben gehouden.

Beste,

Fijn dat het advies goed heeft geholpen bij het maken van de keuze. Een tweedehands fiets kan een prima oplossing zijn, zeker als de prijs klopt. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop.

Valutata 3 stelle su 5

Goede fiets (mountain bike ) gekocht .

Goede fiets (mountain bike ) gekocht .
We zijn goed geholpen maar dat ik op het laatst vroeg kan de fiets bezorgd worden , ja hoor 50 euro , was al een domper, toen ik vroeg gaat er nog een korting vanaf dat ging ook niet omdat het merk van de fiets dat niet toe liet.
Al met al goede fiets maar ga er niet meer kopen.

16 maggio 2026
Non scritta su invito

Piepende schijfremmen opgelost

Piepende schijfremmen opgelost. Fietst weer lekker soepel. Het gaat makkelijker.

1 luglio 2026

Beste,

Piepende remmen zijn toch echt iets waar je gek van wordt. Blij dat je er nu weer zonder gedoe op uit kunt.

Valutata 5 stelle su 5

Ze luisteren goed naar je en denken…

Ze luisteren goed naar je en denken goed met je mee.

5 luglio 2026

Beste,

Fijn dat je dat zo hebt ervaren. Een goede fiets kies je niet zomaar, dus het is prettig als je daar rustig over kunt praten.

Valutata 5 stelle su 5

Een vlot en gedegen no nonsensebedrijf

Een vlot no nonsensebedrijf op het eerste gezicht. Bediening is uiterst vlot, komt gedegen over. Koffie soms een probleem bij gebrek aan bonen :) - maar daar kom je niet voor.

4 luglio 2026

Beste,

Leuk om te lezen, en die opmerking over de koffie is terecht. We gaan ons best doen om de bonen voortaan op orde te houden.

Goed geholpen

Goed geholpen , vriendelijk personeel

3 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor je vriendelijke woorden. Fijn dat je goed geholpen bent.

Fijn bedrijf

Heel geholpen al mijn 5e fiets gekocht

25 giugno 2026

Beste,

Vijf fietsen, dat zegt genoeg. Leuk dat je steeds weer terugkomt.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam en goed contact tijdens het traject. 10/10 would recommend

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden. Leuk dat het contact goed voelde, dat maakt het voor ons ook gewoon een stuk prettiger werken.

SQlab fietszadel

Snelle levering, top!

1 luglio 2026

Beste,

Fijn dat je fiets zo snel bij je was.

Valutata 4 stelle su 5

Altijd super nu echter geen leenfiets…

Altijd super nu echter geen leenfiets althans klein vervelend fietsje (wel aangegeven bij afspraakboeking) ondanks dat het onderhoud verder top was zat mijn zadel los. Dat is wel erg slordig. Ze wilden mij een nieuwe fiets meegeven als leenfiets en dat siert hun vandaar 4 sterren ipv van de gebruikelijke 5 sterren.Personeel is echt top. Super klantvriendelijk en misschien is het zadel een incident daar zij aan een grote uitbreiding bezig zij. Super bikestore en ik zal geen andere willen.

Beste,

Bedankt voor je eerlijke terugkoppeling. Het is vervelend dat je zadel loszat na het onderhoud, dat had niet mogen gebeuren. Goed dat je het benoemt, want zo kunnen we daar scherp op blijven.

Fijn dat je begrip hebt voor de drukte rondom de uitbreiding, en dat het aanbod van een andere leenfiets goed voelde. We hopen je de volgende keer weer volledig naar tevredenheid te helpen.

Vriendekijk kundig personeel

Vriendekijk kundig personeel

28 giugno 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent.

kwaliteit en service!

Goede uitleg en gelegenheid om te testen

27 giugno 2026

Beste,

Fijn dat je de kans hebt gekregen om rustig te testen. Zo weet je tenminste zeker dat je de juiste keuze maakt.

Bike Totaal

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più