Ik geef niet snel een 100% score, maar in dit familiebedrijf hebben ze een passie en dat is fietsen. Hier kom je gedreven en enthouste medewerkers en eigenaren tegen met liefde voor het vak. Ze inf... Leggi di più
Na een wat vreemde ervaring bij een ander merk fietsenwinkel toch maar weer oud en vertrouwd naar BikeTotaal Bloemendal. Fijn personeel, met goede kijk op onze wensen. Goed geholpen en nu aan het gen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik krijg bij Bike Totaal Bloemendaal in Rijssen altijd prima service. Het personeel is behulpzaam en meedenkend. Levert een uitstekende kwaliteit zowel qua materiaal (lees elektrische fiets) als serv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Negozio di biciclette usate
Informazioni su Bike Totaal - Bloemendal Rijssen
Scritti dall'azienda
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Banisweg, 3, 7462 HW, Rijssen, Overijssel, Paesi Bassi
- +31 54 8512217
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De ontvangst
De ontvangst. Is geweldig hebben aandacht voor jou wensen . zijn niet opdringerig uitleg .is uitstekend en de sevice is.zeer goed.prima gasten die.daar werken 24 04 26
Zeer keuring bedrijf
Zeer keuring bedrijf. De 2e handsfiets wordt na onderhoud afgeleverd. Lopen zelfs mee op de hoogte van het zadel te controleren. Geven daarnaast goede adviezen.
Klasse ,ze hebben een fiets die wel een…
Klasse ,ze hebben een fiets die wel een beetje (veel)verwaarloosd was top opgeknapt voor een vriend van mij.hij en ik waren er super blij mee.
Ben er in eerste instantie gekomen om…
Ben er in eerste instantie gekomen om te kijken naar een mtb. Na een gesprek en proefrit was ik verkocht en heb hem gekocht. De aflever service was goed fiets geheel opmaat afgemonteerd.
Ik ben er dik tevreden over
Super fiets, super goed en professioneel.
Ik heb zaterdag een E-bike gekocht bij Bloemendal. We zijn goed, vriendelijk en zeer deskundig geholpen door Thomas. Kregen goed advies. Zeer blij met mijn aankoop. Kan ik door het mooie kinderzitje heerlijk fietsen met mijn kleindochtertje. Zeer zeker een aanrader.
We hebben onze tandem in onderhoud bij…
We hebben onze tandem in onderhoud bij Bloemendaal. Voor de jaarlijkse servicebeurt was er de vraag of de versnelling voor de achterfiets wat verbeterd kon worden. Er is goed meegedacht door het personeel,wat resulteerde in een nieuw tandwiel. Dat was nogal veel werk volgens de monteur,maar het fietst heel fijn,dus alle moeite waard geweest.
We zijn zeer tevreden over deze gang van zaken.
Snel, vlot, vriendelijk, volgens afspraak.
Snel, vlot, vriendelijk, alles volgens afspraak, mooie winkel!
Veel expertise en kennis
Veel expertise en kennis. Vriendelijke mensen. Passie voor fietsen en leuke uitleg over fietsroutes, fietsvakanties e.d.
Goede voorlichting om een juiste keus…
Goede voorlichting om een juiste keus te maken, fijn personeel
Goede uitleg bij de uiteindelijke koop
Nieuwe e-bike
Fiets gekocht na prima advies te hebben gehad over de (vele) keuzemogelijkheden.
Heldere en rustige uitleg bij aflevering.
Blij en tevreden met mijn nieuwe Cube.
geweldige service en vakmanschap
Hebben jarenlang ervaring met…
Hebben jarenlang ervaring met Bloemendal. Was al de 5e en6e fiets
Altijd goed daar