Het kosten mij een beetje moeite om online te betalen ivm mindere ervaringen bij andere webshops bij hoge bedragen dus had een mail gestuurd of dit anders kon. Hier is gelijk op gereageerd en over... Leggi di più
Wij lopen al jaren met veel plezier de winkel in en waren nu aan het twijfelen om onze 6 jaar oude Urban Arrow te vernieuwen. Na een korte spar sessie van de voors en tegens hebben we in het weekend b... Leggi di più
I bought a Gazelle Orange C7 city bike. It is in a very good condition, feels like new. And it rides amazingly! Very much enjoying it! It is the 2nd time I buy from bikedeals. Always happy with the qu... Leggi di più
Bikedeals is een prachtige fietsenwinkel waar je nieuwe en tweedehands fietsen kan kopen voor zeer interessante prijzen. Men dringt je niets op, denkt mee en men geeft echt goede raad. Klantvriendelij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
GEBRUIKTE MERKFIETSEN VOOR JONG EN OUD! De mooiste tweedehands kwaliteitsfietsen tegen scherpe prijzen. Bikedeals.nl is de webshop van het samenwerkingsverband FietsenopTexel.nl. Op bikedeals.nl worden gebruikte huurfietsen verkocht die rechtstreeks uit de verhuur op Texel komen. We verkopen de mooiste merken zoals Urban Arrow, Gazelle, Cannondale, Cortina en Batavus. Bikedeals heeft een groot assortiment twee- dehands kwaliteit fietsen. Wat onze fietsen bijzonder maakt is dat ze niet ouder zijn dan 3 jaar en altijd zijn onderhouden door gekwalificeerd personeel. Daarnaast krijg je ook nog eens BOVAG garantie! • 100% gegarandeerd de laagste prijs • Retourneren binnen 30 dagen • Volledig fietsklaar geleverd aan huis • Gratis proefrijden in 2 winkels
Nikadel 75, 1796 BR, De Koog, Paesi Bassi
- 0222-760029
- sales@bikedeals.nl
- bikedeals.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Snel en betrouwbaar
De volgende dag werd de fiets al bezorgd door de super sympathieke medewerker. Zeker een ervaring die voor herhaling vatbaar is.
Mooie fiets en top service!
snelle levering aan huis
snelle levering aan huis, makkelijk contact per mail en een mooie fiets
Demo Cargo Bike was like new...
Cargo Bike was delivered after only a few days completely assembled. It arrived early enough for me to use it that morning to take our 2 girls to school.
Very good communication prior to purchase and I'm really happy with how new the bike looks.
Hele goede service
Hele goede service. Vriendelijk geholpen met vragen, wordt met je meegedacht en goede kwaliteit fietsen. Aanrader!
Fijne service!
Fiets was aanvankelijk geleverd met heel veel meer km dan op site stond. Werd toen na een mailwisseling snel omgeruild voor een andere.
Zeer goede ervaring alleen kan de…
Zeer goede ervaring alleen kan de verpakking van de fiets iets beter. de doos was redelijk beschadigd door het transport, gelukkige zonder schade aan de fiets.
'n Topproduct
'n Topproduct, 'n hele mooie aanbieding, 'n super deal.
Snel geleverd, heel betrouwbare leverancier, die ik absoluut aanbevelen wil.
Twijfel niet!
Opnieuw een prima ervaring
Opnieuw een prima ervaring met Bikedeals! Snelle service, fiets aan huis en prima contacten. Tweedehands fiets in betere conditie dan geadverteerd en snel geleverd. Aanrader voor een ieder.
Een elektrische fiets (demo model)…
Een elektrische fiets (demo model) gekocht.
Deze is dus in de winkel enkele keren gebruikt voor proefritje bijvoorbeeld.
Ziet er tiptop uit, als nieuw. 1 km op de teller! Geen krasje, niks. Eind vd dag een berichtje vd bezorgdienst (gratis) en de volgende dag al bezorgd!
Keurig voorzien van uitleg. Prijs zeer netjes voor deze nieuwe fiets. Ik ben heel blij!!
Geweldig!
Perfecte service, nette en vriendelijke communicatie en een snelle levering! De bakfiets is praktisch nieuw tegen een hele scherpe prijs! Onwijs tevreden!
Hele nette fiets en uitstekende levering
De fiets was tweedehands, maar dat was er niet aan te zien. En ook het afleveren heel netjes.
Eerlijke prijs en goede communicatie
Fiets is ontzettend waar voor het bedrag wat ik heb gegeven.
Zij communiceren duidelijk en de vragen worden netjes beantwoord.
Mijn fiets is ook binnen een week geleverd. Vriendelijk bedankt!
Super geregeld.
Fijne huurfiets die uitstekend beviel nadat ik er twee dagen op gefietst had. Dus maar gelijk doorgepakt en de fiets gekocht. 2e hands, mooi opgepoetst en nagekeken en supersnel thuis bezorgd. Helemaal top. Alleen jammer dat de huur niet in mindering kon worden gebracht.
Levering was erg snel en volgens…
Levering was erg snel en volgens afspraak en het zijn prachtfietsen. Zeer blij mee.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.