1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,9

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Virkelig dårligt

Virkelig dårligt. Den helstegte pattegris var en kedelig klump kød. Buffet var skod. Blev heller ikke fyldt op.
Ala carte kortet tja. Vi ventede 1 time på brændte spareribs og 1 stk død burger.
Bestemt ikke et sted at anbefale. 🤢🤮

23 luglio 2026

Service er nærmest ikke eksisterende

Service er nærmest ikke eksisterende, man skulle tackle en tjener for at få opmærksomhed fra dem... efter man havde bestilt gik der en halv krig inden maden kom, og så var det også det forkerte mad man fik.

Drikkevare kom så sent at jeg måtte gå op i baren selv og bede om det, da vi var halvvejs igennem vores mad og stadig ikke fået drikkevarer.. hver gang man stoppede en tjener var det, det samme, maden er på vej, drikkevarer er på vej... det var under alt kritik, og aldrig et sted jeg kommer igen.

20 luglio 2026

Jeg starter med det positive

Jeg starter med det positive, det er hurtig overstået, det var rent og dekorationen passede til emne”Oktoberfest og Bayern”.
Men når det er sagt, er der ikke noget tilbage, som er positive. Personale vel ankomsten var uhøfligt, nærmest afvisende, ingen “ velkommen” eller noget i den stil, ingen smil.
Bestillingen forgik i en miskmask af engelsk og dansk. Hun kunne ikke besvar spørgsmålene angående det tyske øl, lige meget, vi tage bare en.
Maden vi fik var ikke særlig godt til den pris. Burgeren var kold og det var ikke særlig meget på tallerken. De to Schnitzler bleve serveret med en udtørret citron og tør kød.
Så, alt i alt en negativ oplevelse.
Det kan godt være, at man i højsæsonen ikke har meget overskud til en positiv udstråling, men vi knap nok 30 mennesker i restauranten. Vi kommer bestemt ikke igen

29 novembre 2025

Bestilte deres frokost menu

Bestilte deres frokost menu, pulled pork burger med pommes frites. Ventede næsten 1 time. Pulled pork i burgeren mindede mest om makrel, en mærkelig blød klump, der sejlede i væske. Tæt på uspiselig

8 giugno 2025

the plump lady at the bar was very rude…

the plump lady at the bar was very rude after I waited 1 hour to take my order... while I was at the bar waiting... she was talking to her friends... I politely asked if there was still beer available and was kicked out on the grounds that "she does what she wants, she's the boss in that store, I was disturbed by the conversation with her friends... I will also file many complaints with the consumer protection agency every day!!! not just me... at least 10 people... very bad!!!! get rid of the untrained employees!!!!!!!

3 maggio 2025

Hel aftens kø ved buffet

Når man vælger kun at servere buffet, skal den være stor nok til at kunne håndtere alle gæster.
Jeg endte med at droppe buffet køen, og gå ned på en grillbar i byen og købe mad, spise det og komme tilbage til restauranten før dem jeg sad til bords med kom igennem køen.
Maden var ikke noget særligt, klassisk budget buffet, lidt til den fede side, til prisen var det vel ok.
Deres lokale øl var samme oplevelse, ikke noget særligt,
Classic var den der gjorde sig bedst.
Brown ale smagte så bittert man skulle tro fadet var blevet dårligt.

25 luglio 2024

Det værste sted jeg har været

Det værste sted jeg har været. En bardisk og en mand vælter over min mors hånd, der er ingen af personalet der kommer og hjælpe, da det er deres ansvar at ting er stabil nok. Der kommer to søde gæster der hjælper.
Inden vi går kommer der en ansat som der taler engelsk og siger at det var manden skyld den vælte. Den skal ikke kunne vælte, så tag lige ansvar for jeres sted. Vi nået ikke at få mad, kun en tur på skadestuen 😡 Skøn sommerferie

23 luglio 2024

Forkert mad og ekstra betaling

Intet dansktalende personale.
Vi får serveres den forkerte mad hvilket vi vælger at acceptere, for ikke at brokke os og at skal vente længere, til trods for det bliver vi bedt om at betale den ekstra difference fra det vi bestilte til det vi fik…
Jeg syntes i forvejen 175 kr for en øl og cola er rigeligt betalt

12 luglio 2024

Det var helt perfekt

Det var helt perfekt, stemningen er dejlig varm, der er mega hyggeligt indenfor, og ikke mindst tjenerne.

Maden var mega god, især hvis du kan lig friture, så er det stedet til dig.

Ville gerne anbefale dette sted til folk.
PERFEKT

20 luglio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito