Super tevreden met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De Fatburner in aardbei-kiwi 🍓🥝 smaak is echt lekker en makkelijk te dr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn 1e contact met Bgreat liep niet zo goed en na mijn review namen ze contact met mij op en hebben ze het keurig hersteld en geniet ik inmiddels van hun zalige recepten en ben van plan om alle boeke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op 31-08-26 bestelling geplaatst na 4 mails en bijna een maand verder nog niets ontvangen. Ook niet bereikbaar, een schande voor dit bedrijf. Factuurnummer 30da20268061 Bestel ID 18090079
L'azienda ha risposto
Ik had de aanbieding genomen Slank met brood en ook in deze bestelling nog 110 koolhydraatarme toetjes en 50 koolhydraatarme wokgerechten gekocht. Ook zaten in deze bestelling een 5 bonussen. Nou,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik vind het duidelijk beschreven hoe het te maken (en ben echt een slechte kok). Fijn voor de variatie. Ook met een gezin. Iedereen eet het.

Risposta di Bgreat
Verhelderend antwoord gekregen op de gestelde vraag. Goede uitleg over het gebruik van de App. Leuke en lekkere recepten en makkelijk te maken. Dankbaar

Risposta di Bgreat
Heerlijke ovenschotel en de puree hebben wij niet gemaakt maar de ingrediënten zo in de ovenschotel. Daardoor een heerlijke bite.

Risposta di Bgreat
Helaas maakt bgreat gebruik van kopieergedrag . Veel recepten van de lowcarbchef vindt je bij bgreat terug en ze verkopen de content zelfs. Schandalig !

Risposta di Bgreat
Schrijf je alsjeblieft nooit in voor nieuwsbrieven en zo bij bgreat, binnen de kortste keren word je gek gespamd met allerlei mail over schimmige zalfjes en dat soort dingen. Uitschrijven lukt niet, iedere keer ben je zogenaamd uitgeschreven, maar de volgende dag weer vele mails, dag in dag uit dezelfde mails. Gisteren zelfs 68 en als je die wil opzeggen staat altijd ook dat 30 dagen menu mailadres erbij dus komt zeer zeker van hun af.

Risposta di Bgreat
Heel behulpzaam en vriendelijk op het moment dat het nodig was.

Risposta di Bgreat
Vragen over de recepten worden uitgebreid beantwoord.. vele alternatieven gegeven.. erg fijn..

Risposta di Bgreat
Recepten die KHA eten een feestje maakt. Veel is te gebruiken als basisrecept zodat je zelf eindeloos kunt variëren. Bij vragen heel snel antwoord, ook héél belangrijk. Ik geef net geen 5 sterren omdat er soms een klein slordigheid in de recepten zit, bijv een ingrediënt overhouden 😉. Dit wordt door de snelle reactie op fb voor het grootste gedeelte weer goed gemaakt.
Kortom een aanrader als je lekker en gevarieerd KHA/Keto wilt eten

Risposta di Bgreat
Eindelijk zeer aarzelend besloten mijn manier van "lekker" eten (maar niet zo gezond) om te zetten naar dan maar minder lekker eten (en dus wel gezond). Een aantal recepten geprobeerd van Bgreat.nl. Uhhhhhh, dat had ik dus veel eerder moeten doen. ALLE (!!!) tot nu toe gemaakte recepten smaken echt lekker en..... zijn simpel te maken. Ook de gebruikte kruiden zijn zéker een waardevolle toevoeging aan de smaak van de verschillende gerechten. TOP site dus!!!!!

Risposta di Bgreat
Sinds kort heb ik Bgreat ontdekt en ben werkelijk verbaasd over de gerechten die zó gemakkelijk te maken zijn. De duidelijke uitleg vd recepten, de tijd die reuze meevalt wat je kwijt bent en wat een heerlijke en verrassende smaken kom ik nu tegen.
Klantvriendelijkheid is top! je krijgt altijd een reactie op n vraag en het voelt dan heel vertrouwd en aannemelijk. Ik zocht al heel lang naar goede KH vrije recepten, heb zelfs boeken besteld van andere site's maar deze kunnen niet tippen aan de manier van bereiden van Bgreat. Wat ook belangrijk is dat er geen moeilijke dingen in staan. Echt zo lekker dat ik een recept klaar heb gemaakt voor n diner met vrienden. Ik ben echt geen keukenprinces maar nu heb ik plezier aan het bereiden. TOP!!

Risposta di Bgreat
Recept van de Kha Goulash 5 uurtjes in de slowcooker gedaan.
Vlees eerst aanbraden in koekenpan,daarna alle ingrediënten toevoegen en op hoog vermogen 5 uur pruttelen.
Heerlijke gerechten op deze site ,zeker als je KHA wilt eten.

Risposta di Bgreat
Heerlijke mexicaanse gehakt wraps; heel het gezin is fan. Gezond en makkelijk.

Risposta di Bgreat
Had een vraagje ivm het gebruik van eieren en room in de ovenschotels en de invloed op de cholesterol.
Kreeg na enkele uren een duidelijk antwoord en tips om eieren en room door andere middelen te vervangen.
Top service.

Risposta di Bgreat
Ik eet voor mijn gezondheid koolhydraat arm en goede recepten vinden kan echt moeilijk zijn, tot ik bgreat tegenkwam!
De recepten zijn heerlijk, schoon eten, niet ingewikkeld en heel erg lekker!
Contact verloopt ook vriendelijk, snel en toegangkelijk, helemaal blij mee!

Hallo,
Ik heb eind augustus een boek besteld en een boek voor ovengerechten, totaal een bedrag van €28.45.
Tot op heden nog niets ontvangen.
Heel jammer want ik had graag na mijn vakntie eind september willen beginnen met dit dieet.

Risposta di Bgreat
Al geruime tijd op zoek naar KHA ovengerechten, 50 besteld bij B great.
Precies wat ik zocht, no nonsens, vlug en makkelijk te bereiden.
Zo kom ik de winter wel door!

Hallo allemaal,
Heel blij met de snelle afwerking met het uitblijven van mijn bestelling.
Alles snel en goed opgelost!
Wat een heerlijke en makkelijke recepten allemaal, ga er snel mee aan de slag. Ben al een poos bezig met jullie koolhydraatarme recepten en al 14kg afgevallen, super blij mee en ga nog even door!

Risposta di Bgreat
Deze site heeft lekkere recepten die koolhydraat arm zijn. Als je een beetje op gewicht wil blijven is dit echt een optie het is echt een aanrader

Risposta di Bgreat
B great reageerd niet op mail.
Ik heb een boek besteld, nog niet ontvangen maar ook geen reactie op mail

Risposta di Bgreat
Leuke recepten en nog lekker gezond ook. Super veel variatie in de gerechten! Een echte aanrader.