BG Flyt Recensioni 52

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Jeg har haft en super oplevelse med Brian og Micki fra BG Flyt. De var hurtigt ude på min adresse for at tage en vurdering af flytningens opfang. Jeg fik låne-flyttekasser leveret hurtigt efter aftal... Leggi di più

Super hurtig og professionel flytning til den rigtige pris. Først et besøg med aftaler om omfang og pris mv. På den aftalte dag kom et par friske gutter og flyttede alt vores indbo på 4 timer (d... Leggi di più

Uden kendskab til firmaet, entrerede jeg med BG Flyt, Silkeborg - og jeg vandt i lotteriet❗️ Dagen blev en utrolig positiv oplevelse. Flinke, glade, hjælpsomme og kompetente flyttefolk, som fjernede a... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg har haft en super oplevelse med…

Jeg har haft en super oplevelse med Brian og Micki fra BG Flyt.
De var hurtigt ude på min adresse for at tage en vurdering af flytningens opfang. Jeg fik låne-flyttekasser leveret hurtigt efter aftale. De har svaret hurtigt på mine mail-henvendelser. Og på selve flyttedagen var de endnu en gang HURTIGE til deres arbejde - fyldt med smil og godt humør! Og hurtige var de også til at hente de tomme låne-flyttekasser. Alt i alt en super fornøjelse at bruge BG Flyt, og jeg kan varmt anbefale dem. Skønne mænd med en dejlig energi!

8 maggio 2026

Super hurtig og professionel flytning…

Super hurtig og professionel flytning til den rigtige pris.
Først et besøg med aftaler om omfang og pris mv.
På den aftalte dag kom et par friske gutter og flyttede alt vores indbo på 4 timer (det var i samme kommune).
Det hele foregik i hurtigt, professionelt og med stor opmærksomhed på, at der ikke skete skader på møbler mv.
Det kunne ikke gøres bedre - kan varmt anbefales!

9 aprile 2026

Super effektive og dygtige folk

Super effektive og dygtige folk - På trods af at huset, vi flyttede til, har et hav af trapper og snævre opgange, så lykkedes det dem rigtig flot at transportere tunge møbler op uden at ridse hverken vægge eller møbler. Vil klart anbefale dem :)

31 marzo 2026

Super service

Super service. Alle aftaler overholdt. Virkelig flinke og kompetente flyttefolk. De bedste anbefalinger herfra.

20 marzo 2026

Super service!

Har benyttet mig af BG Flyt 3 gange indenfor det seneste år incl. 9 mdr.s opmagasinering af mine ejendele på deres lager.
Altid venlige og imødekommende. Overholder aftaler.
De får 5 stjerner fra mig.

30 dicembre 2025

Simpelthen fantastisk service fra…

Simpelthen fantastisk service fra første kontant, til der var besøg om tilbud på flytningen. Til at der blev leveret flyttekasser, og til vores bette hjem blev flyttet 😃 3 mand mødte op, og flyttet os fra 3 sal, til 1 sal, på lidt under 4 timer. Nu er de 60 flytte kasser snart tomme, og vi kan ringe for afhentning. Klar anbefaling her fra, og vil med glæde anbefale BG Flyt til alt og alle 😃

9 dicembre 2025

Uansvarlig flytning

Hvis I ønsker et flyttefirma, som kører ind i jeres naboers postkasser, skal I vælge BG Flyt. Og hvad bedre er, så benægter de hændelsen til trods for billeder.

30 maggio 2025

den…

den…
De ha ølægt min vaskemaskine og den vil de gere ha astatte men da vi vil i kontakt med dem så svar de ikke det være en dyr vaskemaskiner

Og kan ikke anbefale dem til og flytte og de ha ølægt et køleskab

19 luglio 2024

Vi hyrede BG flyt

Vi hyrede BG flyt, til at klare flytningen af vores ejendele fra Silkeborg til Ikast. De var yderst effektive, høflige og alt spillede bare.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalelinger.

11 dicembre 2024

Har haft BG Flyt til

Har haft BG Flyt til, at hjælpe mig. Og sikken dog nogle hyggelige, dygtige og hårdtarbejdende gutter. Top professionel- man er i trygge hænder. Dertil en særdeles fair pris. Mine varmeste varmeste anbefalinger herfra til BG Flyt. TAK

27 agosto 2024

Flytning uden stress og med humor

Min mor som er frisk senior skulle flytte fra Tønder til Silkeborg. Hun havde brug for forståelse, tryghed og ingen stress omkring sin flytning. Det fik hun i solid stil med BG Flyt og en god portion humor oveni. Jeg har selv prøvet at flytte mange gange med forskellige flyttefirmaer. Dette var ubetinget den bedste oplevelse jeg har haft med flytning. Derfor klart 5 stjerner herfra :-)

15 agosto 2024

Varmeste anbefaling

super effektive, dygtige, rare og hjælpsomme flyttemænd 👍 god service og kommunikation 👍 de får den varmeste anbefaling herfra 👍

2 agosto 2024