Rubbish clothing. Fake site. Paid for 3 dresses in sale. Arrived today and looked like something from Shein. Do not buy from this company. Willow&Ivy Dublin
Fantastisk service, og tøjet er vildt lækker kvalitet... Tryk er iorden, holder til rigtig mange vaske... Har købt meget igennem tiden hos BF, og det er faktisk kun min popsuket der var dårlig, hvo... Leggi di più
Har i alt 5 trøjer efter han de blev lavet på en ny og meget bedre måde og kan klart anbefale dem mine trøjer er blevet vasket ekstrem mange gange og printet ligner det samme som da jeg modtog. Trøjen... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Tøj i rigtig god kvalitet samt god service
Jeg har handlet meget tøj hos BF. Aldrig har der været nogle problemer trykket holder stadig den dag idag.Hurtig levering samt god kundeservice.
Forfærdelig dårlig kvalitet
Købte 2 t-shirts og umiddelbart var alt ok indtil de blev vasket. Efter en enkelt vask ved 30 grader faldt printet af i store flader så de var totalt ubrugelige.
Jeg kontakter så kundeservice men får intet svar dvs. jeg har smidt mine penge direkte i skraldespanden.
Føj for et firma.
Hurtig levering & søde mennesker
Levering skete hurtig, varer af god kvalitet. Gode mennesker bag virksomheden, et besøg værd :-)
Pålidelig webshop ☺️
Rigtig god oplevelse med bestilling på webshoppen👍🏻
Føj føj føj…🤢
Føj føj føj…🤢
Jeg bestilte en trøje til min søn og da den kom hjem stank den af røg og kunne ikke gå væk i vask, efter den vaske tur gik alt trykt print væk og den tog 11 dage om at komme når der står 2-4 dage.
Jeg vil aldrig bestille her fra igen og vil ikke råde nogen andre til det!!!🤢
Fra leased Lamborghini til leased Mazda…
Fra leased Lamborghini til leased Mazda live your dreams
Adds watching+multilevel network…
Adds watching+multilevel network marketing one of the best company 100% trusted and real.
Rigtig søde og hjælpsomme piger i…
Rigtig søde og hjælpsomme piger i butikken, vil helt sikkert anbefale til andre
MEGA god shop
Jeg har købt tøj og ting der fra flere gange RIGTIG god shop, og levere ALTID til tiden 😁👍
Just loving it a nice service provider.
Jeg har kun haft gode oplevelser
Jeg har kun haft gode oplevelser, på trods af at jeg to gange måtte returnere den trøje jeg havde bestilt på grund af forkert størrelse. Rigtig god og hurtig service, stor kundevenlighed. Giver mine bedste anbefalinger.
Trods mange negative udtalelser tog jeg…
Trods mange negative udtalelser tog jeg chancen.
Min oplevelse var kun positiv fik ordrebekræftelse og modtog varen 5 dage senere