Waardeloze winkel. Mei 2025 een paar Meindl wandelschoenen gekocht voor 205 euro. bij Bever Hengelo. Ik loop ca 3 a 4 keer per week ongeveer 5 km. Ik kreeg wat last van mijn hak en nu bleek dat de vo... Leggi di più
5 sterren voor Gelderlandplein Bever winkel dinsdag namiddag. Voor een paar wandelschoenen ,en ze zitten perfect .Maar het het moet ook gezegd worden dat hulp bij de schoenen ontzettend goed was , ze... Leggi di più
Hanwag TatraLight Lady Gtx Schoenen gekocht. Prima geholpen hoor maar kom er nu achter dat exact dezelfde schoenen voor €60 Euro goedkoper worden aangeboden door Bol.com Helaas heb ik er al 2x mee... Leggi di più
13 april een wahoo fietscomputer besteld. 14 april was hij binnen. Een vies ding onder de vlekken en te vies om beet te pakken. Terug gebracht in de winkel in de breestraat te leiden. Ze vonden het sc... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli per sport all'aria aperta
- Negozio di abbigliamento activewear
- Negozio di articoli per la corsa
- Negozio di articoli per sport invernali
Scritti dall'azienda
Buiten begint bij Bever
Ambachtsweg 3, 2641KS, Pijnacker, Paesi Bassi
- 085 888 50 88
- klantenservice@bever.nl
- bever.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Goede service bij Bever in Baarn
Bij Bever in Baarn geweest met een defecte Cadac BBQ, netjes geholpen en te woord gestaan, probleem is goed opgelost, Goede service!
Korting oplichting
Bever adverteert met kortingen die na aankoop niet gegeven worden. Gewoon oplichterij.
En ze plaatsen cookies zodat je na aankoop bestookt wordt met advertenties. Heb je 2 regenjassen nodig dan?
Super service bij Bever Tilburg
Pas geleden heb ik een rugzak bij Bever in Tilburg gekocht. Heel goed advies gekregen, er is goed met me mee gekeken en diverse rugzakken geprobeerd. Na een weekend wandelen met bepakking zat de rugzak toch niet comfortabel, dat merk je natuurlijk pas echt als je met 10 kilo 20 km gaat lopen. De klantenservice gebeld, terug gegaan naar de winkel in Tilburg en samen met een medewerker goed gekeken wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn. Uiteindelijk paste een andere rugzak toch beter bij mij en nam Bever de eerder gekochte en gebruikte rugzak zonder problemen terug en kreeg ik daarvoor een andere. Ik vind het een super service dat Bever dit doet! Ondanks dat ik er 2 dagen mee gelopen had, geen enkel probleem omdat ze graag willen dat een vaste klant met de goede rugzak op reis gaat. Dank je wel daarvoor!
Waardeloze schoenen gekocht voor meer…
Waardeloze schoenen gekocht voor meer dan €200,-. Verkoper smurf was op de hoogte van pijnlijke voeten. Als er maar geld in het laatje komt. Alles voor het geile geld
In assen 20 minn in de winkel geweest
In assen 20 minn in de winkel geweest, personeel staat samen achter de kassa,begroeten je niet bij binnenkomst en al helemaal niet helpen om schoenen uit te zoeken. Onverrichter zakenl weer vertrokken. ook toen ik weg ging ..geen woord!!
Jammer
Jammer, kom naar winkel, weet precies wat ik wil, man kan het zo pakken en heeft de tijd, maar krijg pieper en zit al halfuur te wachten. Kan het beter online bij andere winkel kopen. Geen toegevoegde waarde die fysieke winkel. Slechte service.
Warranty
Never buy again. There is no warranty on a tent because it’s used!??
Ik ben vandaag bij beversport…
Ik ben vandaag bij beversport alexandrium langs geweest, 20 minuten door de winkel gelopen op zoek naar een bepaalde korte broek. Ik ben door niemand aangesproken of begroet. Ik ben dus niet geholpen en ben zo de winkel weer uitgelopen
Je word bespeeld waar je bij staat
Er was compleet geen duidelijke uitleg waarom ik na een half jaar de schoenen niet terug kon doen. De binnen kant van de balitmores. Die 250 euro kosten laten na een half jaar wandelen al los, Kom je er voor terug is dit slijtage en valt dit niet onder de garantie. En dat terwijl je een compleet onderzoek doet naar de schoen voor je loop patroon. Dure sokken wax spray etc erbij haalt.
En dan zeggen ze vanwege je loop patroon dat het slijt. Ongelooflijk bizar onpreffesionele houden van de manager. Die even op de website voor me heeft gekeken en meer niet. Ik kom hier nooit weer. Je kan netzogoed schoenen van de scapino halen.
HEEEE BEVER !
HEEEE BEVER !
Zie de revieuws over MEINDL bergschoenen!!
Dit kunnen jullie (en Meindl !!) toch niet accepteren?
Jullie naam wordt aangetast door het niet reageren op slechte revieuws!
Bever filiaal Nijmegen is TOP
Bever Nijmegen
Super goed en deskundig geholpen !!
Twee paar wandelschoenen gekocht. Voetanalyse gemaakt en op basis hiervan een selectie als keuze gekregen. Ondanks dat het druk was op de afdeling werd er uitgebreid tijd genomen voor de juiste schoen. Heel goed dat er vanwege de drukte assistentie gevraagd werd.
Kortom: ondanks de overige berichten die niet zo goed zijn, kan ik alleen maar een thumbs-up geven voor Bever Nijmegen !!
Een advies voor allen die wandel- of bergschoenen wil kopen, ga naar een fysieke winkel, laat je voeten opmeten en neem de tijd voor je keuze.
Adreschaos bij Bever
Waardeloze ICT-afdeling Bever: Adreschaos en Gemiste Kansen
Mijn ervaring met de online dienstverlening van Bever is ronduit teleurstellend, met dank aan een blijkbaar compleet incompetente ICT-afdeling. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat in mijn online account een oud adres staat aangevinkt als mijn hoofdverblijfplaats, terwijl ik daar al meer dan 10 jaar niet meer woon!
Dit resulteerde in een bizarre situatie bij mijn recente bestelling. Via de desktop kon ik het adres voor één artikel gelukkig nog aanpassen. Echter, bij een tweede artikel dat ik via mijn smartphone bestelde, bleek het onmogelijk om het adres te wijzigen. Het gevolg laat zich raden: het pakket is naar mijn oude, incorrecte adres gestuurd.
Het contact met de klantenservice vanochtend maakte de situatie er niet beter op. Het bleek dat mijn oude adres maar liefst drie keer in hun systeem stond, tegenover slechts twee vermeldingen van mijn huidige adres. Bizar en onbegrijpelijk. Het is nu zogenaamd opnieuw aangepast, maar na dit al de vierde bestelling te zijn waarbij het adres handmatig gecorrigeerd moest worden, is mijn vertrouwen tot het nulpunt gedaald.
De reactie van de klantenservice was ook weinig geruststellend. Een simpel "helaas, we kunnen nu niets doen" en de onthulling dat dit probleem "veel vaker voorkomt" getuigt van een structureel probleem binnen Bever.
Kortom, de onkunde van de ICT-afdeling van Bever zorgt voor onnodige stress, foutieve leveringen en een gebrek aan vertrouwen in hun online platform. Wees gewaarschuwd en controleer ALTIJD je adres voordat je een bestelling plaatst! Dit is de vierde keer dat ik dit moet doen, en blijkbaar ben ik zeker niet de enige met dit probleem. Een dikke onvoldoende voor de online ervaring bij Bever.
Veel grotere webshops implementeren inderdaad systemen die de gebruiker expliciet vragen het afleveradres te bevestigen voordat de bestelling definitief wordt geplaatst. Dit voorkomt onnodige fouten en verhoogt de betrouwbaarheid van het bestelproces.
Het is teleurstellend dat er blijkbaar geen proactieve maatregelen worden genomen om deze fouten structureel te verhelpen.
Klantenservice luistert niet
Ik doe een bestelling bij jullie van een kleine €400,00 ik vraag aan klantenservice deze niet maandag maar dinsdag bij mij thuis te laten leveren. Ik lig al kleine 3 weken in ziekenhuis en heb geen idee hoe ik het op moet halen bij PostNL punt.
Ik ben momenteel behoorlijk verzwakt en krijg het niet voor elkaar.
Ik heb geen zin iemand te vragen voor zo'n bedrag mag je service verwachten. Ik heb hier zelfs over gebeld.
Dan vul je contact formulier in krijg je binnen 5 werkdagen antwoord.
Hele slechte service.
Dure Meindl wandelschoenen bij Bever
Dure Meindl wandelschoenen gekocht bij Bever Bergen op Zoom. Binnen 10 maanden gingen de zolen lekken. Dus teruggegaan naar de winkel. De manager werd geroepen, Voordat hij de toonbank had bereikt stopte hij en riep op afstand: Oh ik zie het al, deze schoenen zijn niet onderhouden, valt niet onder de garantie.
Ik heb aangegeven dat ik over het algemeen met mijn Meindl schoenen minimaal 5 jaar doe en ze onderhoud met het spul wat ik bij de schoenen heb gekocht. Viel niet over te praten. Contact gezocht met Meindl, die wilden het onderzoeken maar dan moest Bever de schoenen opsturen naar de importeur. Ook dat werd geweigerd.
Uit frustratie een paar maanden laten gaan, contact opgenomen met Cambreur de schoenmaker die voor Bever repareert. Die konden op basis van een foto zeggen dat de schoenen last hebben van hydrolyse en dat dit onder de garantie valt. Wat een waardeloze winkel!
Het is opzich een prima zaak
Het is opzich een prima zaak ! Mooi ingericht , deskundig personeel… maar om daar nou 40 procent meer voor te betalen ?? Nee dank je!
De prijzen bij bever liegen er niet om. Het is letterlijk 40 procent goedkoper online. Zoveel zou het niet moeten schelen. Prima dat de winkel ietjes meer rekent maar geen 40 procent duurder dan online .
Ik betaal niet meer mee aan het dikke salaris van de directeur 🧑💼 iig.
Einde bericht
Houdt zich niet aan beloofde levertijden
‘s Ochtends voor 10:00 een kado kaart besteld ipv een digitale kaart, omdat de belofte gedaan wordt dat deze de volgende dag bezorgd wordt.
Meer dan 12:00 later krijg ik pas een mail van Bever dat de opdracht aan PostNL is doorgegeven met nog steeds de belofte voor bezorging de volgende dag.
Het enige wat ik de volgende dag krijg is een track & trace nummer met een levertijd van 2 dagen later eind van de dag.
Verjaardag voorbij, geen kado om te geven. Op het verzoek geld terug, zodat ik alsnog iets anders kan kopen, krijg ik over 5 dagen een reactie…
Rugzak te laat geleverd, onjuiste informatie
Rugzak voor vakantie wordt niet volgens afspraak geleverd. Na bellen wordt aangegeven dat rugzak volgende dag geleverd wordt. Echter ook dat is niet het geval. Vier dagen na bestelling staat de status nog steeds op wordt verzonden naar magazijn. Op website staat echter nog steeds dat artikel op voorraad is en de volgende dag geleverd kan worden.
Afgelopen jaar een Fjallraven jas…
Afgelopen jaar een Fjallraven jas gekocht voor mijn vrouw, en voor mezelf een Arc'teryx jas. toch een aardige bedrag samen. Mijn fjallraven jas ging de loper van de rits kapot en over 3 weken zou ik naar Noorwegen. Wij naar de Mall, Bever. kan er een nieuwe rits in en over 3 weken klaar. Neeeeeeeee, dat kan niet, gaat 4 weken duren en kost 600 uris. Wij naar de lokale turk: 15 euro voor een nieuwe loper. Wij dus NOOIT meer naar Bever.
Verkoopt geen skibrillen meer terwijl online echt wat anders staat
Vandaag op advies naar bever gegaan voor nieuwe goggles. Krijg ik daar te horen dat ze dit niet meer in de winkel hebben.
Slechte service wat ik niet verwacht bij dit bedrijf.
Dus bever voor mij nooit meer
Na vier maanden begon het klittenband…
Na vier maanden begon het klittenband van mijn jas op meerdere plekken los te laten. Dit viel mij behoorlijk tegen, zeker gezien de prijs en reputatie van Bever. Ik ben teruggegaan naar het filiaal in Nijmegen om aanspraak te maken op garantie. In de winkel werd direct de discussie gestart of deze schade wel onder de garantie viel, ondanks dat Bever zelf aangeeft dat op alle producten de wettelijke garantie geldt en dat een artikel bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Het voelde alsof ik mezelf moest verdedigen, in plaats van dat er werd meegedacht over een oplossing.
Uiteindelijk is de jas ingenomen en opgestuurd naar het reparatiecentrum. Toen ik de jas na reparatie kwam ophalen, bleek het klittenband zwart te zijn in plaats van de originele groene kleur. De medewerker gaf aan dat dit de enige oplossing was en dat ik hiermee akkoord moest gaan. Toen ik mijn consumentenrechten benoemde, werd er geïrriteerd gereageerd: "Ik werk in de winkel, ik weet wel wat consumentenrechten zijn en dit is wat we kunnen doen, meer niet." Dit kwam erg onvriendelijk en klantonvriendelijk over.
Omdat ik mij hier niet bij neer wilde leggen, heb ik een klacht ingediend bij het hoofdkantoor van Bever. Dit kan overigens eenvoudig via e-mail of het klachtenformulier op de website, waarbij Bever belooft binnen een dag de klacht in behandeling te nemen en binnen 14 dagen inhoudelijk te reageren. Het hoofdkantoor bood excuses aan en gaf aan dat ik de jas opnieuw mocht inleveren om het klittenband in de juiste kleur te laten vervangen. Terug in het filiaal kreeg ik echter opnieuw te maken met een medewerker die mijn verzoek overdreven vond. Met een geïrriteerde stem zei hij: "Mij viel het niet op en uit duurzaamheid is het zonde om het te laten maken, maar ja als jij zo graag groen wilt, dan gaan wij dit voor jou regelen."
Klantenservice en klachtenprocedure:
Bever profileert zich als een winkel die service hoog in het vaandel heeft staan. Op de website wordt uitgebreid uitgelegd dat je met klachten altijd terecht kunt bij de klantenservice of in de winkel, en dat ze samen met de klant naar een passende oplossing streven. Ook wordt benoemd dat als je er samen niet uitkomt, je terecht kunt bij de Geschillencommissie Thuiswinkel of het Europese ODR-platform voor verdere bemiddeling. In de praktijk liep ik echter tegen een muur van onwil en werd ik als klant niet serieus genomen.
Garantie en reparatie:
Bever geeft twee jaar garantie op producten en belooft dat reparaties die onder garantie vallen kosteloos worden uitgevoerd. De uiteindelijke oplossing kwam pas na tussenkomst van het hoofdkantoor, niet via het filiaal zelf. Dit is een gemiste kans, want juist in de winkel verwacht je als klant vakkundig en vriendelijk geholpen te worden.
Plus- en minpunten
Pluspunten:
- Uiteindelijk via het hoofdkantoor een correcte oplossing aangeboden.
- Klachtenprocedure via e-mail werkt snel en effectief.
Minpunten:
- Onvriendelijke en defensieve houding in het filiaal Nijmegen.
- Gebrek aan kennis of bereidheid om garantie correct toe te passen.
- Reparatie werd eerst niet in originele staat uitgevoerd.
Als klant moet je zelf vechten voor je recht; service is niet vanzelfsprekend.
Medewerkers tonen weinig begrip voor klantbeleving.
Conclusie:
Mijn ervaring met Bever Nijmegen was ronduit teleurstellend. De winkelmedewerkers zijn weinig klantgericht en lijken vooral bezig met het minimaliseren van hun eigen inspanningen. Pas na tussenkomst van het hoofdkantoor werd mijn klacht serieus genomen en kreeg ik een passende oplossing aangeboden. Bever belooft veel op het gebied van service en garantie, maar in de praktijk moet je als klant stevig in je schoenen staan om je recht te halen. Voor mij geen Bever meer.
"Wij zullen dan ons uiterste best doen om het ongenoegen bij je weg te nemen door samen een passende oplossing te vinden." – Bever Klantenservice
Helaas heb ik daar in de winkel weinig van gemerkt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.