AKTA dig för "Välkomstbonus". Sätter du in 200kr så får du 200kr i bonus. Detta innebär att du behöver vinna/omsätta 12.000kr på casino eller 2400kr på betting med odds över 1.8 (läs det fintstilta)... Leggi di più
Tjuvar!!!! De snodde alla mina pengar och hävdade att det var deras bonusprogram som jag hade fått. Jag satte in 1000kr och fick 1000kr kr i bonus. Nu hade jag 1800kr och de tog allt och hävdade att... Leggi di più
- Casinò
- Agenzia di scommesse
- Sala per giochi d'azzardo
- Servizio di giochi d'azzardo
- Casinò o centro scommesse online
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sign up now and double your first deposit. Play with over 800 casino games, or place a bet on your sports matches using your favourite device. Start playing now!
XBX 1301, Ta' Xbiex, Stati Uniti
- betsson.se
Le persone hanno visualizzato anche
Ett gäng hycklare
Ett gäng hycklare. Förstår inte hur dom orkar se sig själva i spegeln i slutet av dagen…
Hade vunnit en större vinst (närmare 69000). Aldrig varit viktigare tidigare att granska mina uttag. Men det skulle man givetvis göra nu vid uttag. Och snabba var dom inte, tog flera dagar. Aldrig var dom nöjda heller utan hittade bara på nya saker för att fördröja utbetalningen av mina pengar.
Fick tillslut pengarna.
Spelade hos dom igen 1,5 år senare. Samma sak då, mitt pass hade gått ut. Givetvis spelade jag upp pengarna (60000 cirka) innan jag fick min passtid. När jag ifrågasatte dom stängde svinen av mig och avslutade mitt konto. Detta även hos Noridcet och Betsafe. Lika bra…
Varnar starkt för dessa oärliga tjuvaktiga hycklare.
otroligt dåligt företag och servicen va…
otroligt dåligt företag och servicen va ännu värre, som att prata med en vägg tanten i service började på b och dom stänger mitt konto utan anledning innan jag ens fått börja spela. paragraf 8:1 är det största fjanteriet skapat av jubelidioter sedan parisavtalet
εκλεισαν το λογαριασμο μου και μου…
εκλεισαν το λογαριασμο μου και μου κατεσχεσαν τα χρηματα που ειχα κερδισει στο στοιχημα μη πεζετε ειναι σκαμ!
Tengo 2€ en mi cuenta bancaria pero mis datos llevan más de 5 años en sus sistemas para prevenir blanqueo de capitales HDP
Sin haber hecho un solo depósito en su triste página, me comunican después de años que no pueden eliminar mis datos por la ley de prevención de blanqueo xD, No me dicen que plazo mantienen mis datos, ni los eliminan, en fin unos putos asquerosos. Por culpa de plataformas así están volando nuestros datos en internet todo el día.
AVSTÅ DETTA SKOJAR FÖRETAG
Skönt att idag 2026-02-15 få se på nyheterna svt & TV4 att den gnidne snåle PONTUS LINDWALL, VD för Betsson AB får betala tillbaka 4,7 miljoner kronor efter att dom upprepande gånger skickat PÅTRÄNGANDE ERBJUDANDEN till en spelare som ISTÄLLET BEHÖVDE FÅ SERIÖS HJÄLP.
Man gör tydligen allt för att flå dig levande med otäcka metoder, för att få in mer vinst till ägarna.
Hoppas att dom kändisar som gör reklam för Betsson lämnar detta otäcka företag och inte förstör sitt eget rykte för fula pengar.
Se upp här
Se upp här. Man får inte ta ut vinster på mindre än 200 kr så om man, som jag, spelat 100 kr till oddset 1.95 så konfiskerar de pengarna.
Varning - ett riktigt blåsbolag!
Stor varning till alla spelare - undvik Betssons alla spelbolag!!
Jag spelar på olika casinon, sporter, etc.
Jag hittar vinnare på sporter, spelar på olika casinospel etc på grund av att jag spelar konsekvent, och hos seriösa bolag.
Med andra ord - jag går med nettovinst.
En sak jag inte väntade mig var att bli blåst hos ett svenskregistrerat bolag.
Spelade Gold Blitz och Starburst hos ett Betsson bolag. 1o kr insats per omgång. Först tänkte jag inte på att vissa insatser drogs ifrån med dubbel insats - dvs 2o kr.
När jag väl insåg vad Betsson gör, var när vinster blev mindre:
Saldo var 364 kr. Vinst netto blev 240 kr. Netto på konto ska vara 604 kr. Det blev 584 kr.
Nu hade jag det riktigt på pränt. Skriver till kundtjänst. Blir portad på studs!
Igår - 25-10-24, loggade jag in på Jalla casino. Tänkte inte på att det tillhör Betsson.
Jag är permanent avstängd hos alla Betsson casinon.
Detta är hur de behandlar kunder de blåst som gnäller.
Undvik. Att tvingas ange "en stjärna" är för mycket.
Son unos estafadores
Son unos estafadores. Cambian el sistema de apuntarse a las promociones para que el usuario no pueda confirmarlo, alegando que no te has apuntado, siendo mentira. No pagan los resultados de las apuestas.
Betsson det är jälvigt dåligt företag …
Betsson det är jälvigt dåligt företag casino online så fort när jag spela rätt väg började stängde ner det bordet jag spela .. var f det göra mig obekvämt för spela ..de vill bara sina kunderna förlora pengar ..
Estafadores
Tuve buenas ganancias durante 3 meses en un solo juego ahora me inhabilitaron para jugar ese juego y muchas veces no pagan apuestas
Warning – Betsson confiscated my winnings of 11,000 SEK!
I deposited 500 SEK to claim their 100% bonus. After betting on sports, I won a total of 11,000 SEK. When I tried to withdraw, Betsson refused and claimed I had broken rule 12.1, which says a bonus can only be used once per person, household, address, IP, etc.
This is completely unreasonable. I lived alone at my address until just three weeks ago, so their claim simply cannot be true. Despite this, they still refuse to pay out my winnings.
I want to warn others: even if you play by the rules, Betsson can still deny your withdrawals with vague references to their terms. To me, this feels like a way to avoid paying out legitimate winnings.
Estafa total
Estafa total , publicidad engañosa de promoción la cual siempre ponen pegas , retrasan la verificación , ningún documento lo aceptan , decidí eliminar la cuenta sin llegar a realizar depósito , nada recomendable
Such an awful website.
Such an awful website.
An example of how little betting sites care about quality or customer service.
The gambing industry is pure exploitation these days ad Betsson provide the best example of why.
Imagine going to McDonalds and they no longer sold burgers, just a really really addictive alternative.
That is essentially what has happened with sports betting, it is barely on the menu in lieu of poorly run casinos.
The most glitch laden app with…
The most glitch laden app with undoubtedly the worst customer service in the history of the world.
Many months ago, a glitch appeared where I couldn’t enter any game as it opened up a request for new daily, weekly, yearly limits to be set. This despite having done so an hour before and it accepting that I couldn’t keep updating this.
Customer service at the Eighth time of explaining, said they knew there was an issue and it would be fixed.
Cue forward 4 months and despite many, many times the same issue occurring, It hasn’t been fixed. I can play games if I shut everything down, reload the app and try multiple times.
To compound the issue, every single time I chat with an agent, they ask multiple times for me to explain the issue, and then misread it and give a response completely irrelevant to the issue raised.
Avoid this sham of a business and use another app.
Btw, I don’t lose money so am not a sore loser
Betsson group has lowered RTP of Twin Spin slot
Betsson group has lowered RTP of Twin Spin game to 94,04% from 96,56% without any notice. Game is over 10 years old and other casinos still have that old better RTP. At first they denied RTP has been changed when I asked why it has been changed but after I sent them screen capture they said it was business decision and customer has possibility to check the RTP from game info. Well I don't check it every time I play as this hasn't happened before. I don't know how many other games are affected but I suggest you to be careful and compare with other casinos.
Me gaste $190.000 y las máquinas no me…
Me gaste $190.000 y las máquinas no me pagaron nada es una estafa las máquinas no pagan nada
En poker utilizan bots,te ganan con…
En poker utilizan bots,te ganan con manos basura,es increíble como roban en todo juego,son unos descarados manipulando partidas,un asco está casa de apuestas.
Vinster det händer aldrig
Vinster? Aldrig. De sprider falsk marknadsföring att folk vinner hos dem. Men går man in på nolimit slots replay funktionen är det inte en enda svensk vinst med Valutan SEK. ALLA Sveriges casinon är bedrägeri där en % av spelarens förluster går till casinot och resten till staten
Betsson har blivit sämsta online…
Betsson har blivit sämsta online casino. Först om du vinner har inte chansen att ta ut pengar efter dom verifiera dej. Men alla RTP hos Betsson är så lågt så du har ingen vinst bara förlust. Dom har fått stora böter från staten som måste få pengarna tillbaka från spelare.
Es un fraude.
Leyendo los mensajes, veo que están acostumbrados a quedarse con el dinero de uno, o sea a robar. A mi también me hicieron lo mismo, no me dejaron retirar. Yo les coloqué una demanda en la superintendencia de Industria y Comercio y puse la queja en Coljuegos. Los invito a que también coloquen sus quejas.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.