2,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Frauduleuze site

Ik wilde een poef bestellen en met mijn creditcard betalen. Dat lukte niet, mijn creditcard werd geblokkeerd en de bank gaf aan dat deze webshop van fraude wordt verdacht. De reviews bevestigen dit alleen maar. Bestel hier dus niet!

23 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wees gewaarschuwd dit zijn oplichters!

Wees gewaarschuwd dit zijn oplichters!

Ik heb een bestelde jas binnen gekregen die helemaal verfrommeld in een zak vol met kreukels zat die er niet uitgaan. Ik heb xxl besteld maar een L gekregen. Dus de jas is veel te klein en wil mijn geld terug. De oplichters willen dat ik op mijn kosten de jas naar Hong Kong stuur terwijl ze zelf de verkeerde jas hebben opgestuurd.

[Anna Irema]

Benoza.Shop NL

Anna Irema
Hallo, u kunt de goederen terugsturen naar het volgende adres:

GearShopping Ltd

20th Floor, Central Tower

28 Queen's Road, Central

Hong Kong

Stuur het pakket met het traceernummer, zodra het aangeeft dat de zending in Hong Kong is aangekomen, betalen we het bedrag terug. Als u zonder volgnummer stuurt, kunnen we u niet terugbetalen, omdat ze meestal niet aankomen.

Trap hier niet in!

25 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Betoverend=Belazerend! Trap er niet in!

Ik ben er ingetrapt. Foto's zijn totaal anders dan het pakketje wat je enkele maanden later ontvangt (zodat je de aankoop niet kunt annuleren) Maatvoering klopt niet en mijn leren jack stonk naar plastic. Vervolgens ergens een omslachtige retourprocedure gevonden waarbij het je onmogelijk wordt gemaakt om een artikel te retourneren. Anna Irema mailde mij of ik het even naar Hongkong wilde terugsturen. *(uiteraard op eigen kosten en dat is duurder dan het waardeloze jack) UIteindelijk maar besloten het verlies te nemen.

21 giugno 2020
Valutata 5 stelle su 5

Opgelicht …ze toveren je geld weg en je bestelling

Begin april een kettinkje gekocht voor onze dochter en we zijn nu 3 maanden verder en nog niets gehad wij hebben een aantal keer gevraagd waar ons kettinkje blijft worden we weer afgewimpeld met sorry nog even geduld een paar dagen geleden hebben we ons geld terug gevraagd en we kregen weer een track en trace word naar 3 maanden weer gezegt sorry nog even geduld .mensen bestel hier nooit iets want je krijgt niets geleverd en je bent je geld kwijt wij hebben een ander kettinkje elders besteld en gelijk gehad het is te hopen dat de site betoverend.com zo snel mogelijk uit de lucht word gehaald. Dit zijn oplichters

17 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Geen levering en dus geen herroeping

Ik wacht al 3 maanden op mijn zomerkleding. Straks is de zomer gedaan! En herroeping kan niet omdat het zogezegd al onderweg is! Volgens de link stond het pakket 3 maand geleden in Nederland? Dat is 1 dag levertermijn naar België. Om nooit iets te ontvangen en dus nooit geen terugbetaling te ontvangen! Dit lijkt mij eerder oplichterij.

15 giugno 2020

Op 29/03/2020 bestelling gedaan

Op 29/03/2020 bestelling gedaan, tot heden niets ontvangen. Mails naar support met vermelding zending nooit ontvangen, standaard bericht dat ik de zending kan terugsturen op mijn kosten! Raar als je niets hebt ontvangen. Heb nu via hun contact vermeld op de site mijn ongenoegen geuit. Tot heden geen reactie, wordt vervolgd....

22 maggio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf

Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Schoenen besteld en na eindelijk 2 maanden gearriveerd. Bleek te klein, terwijl ik altijd deze maat draag. Retour zenden mag naar Hongkong, kosten voor retour zending zijn meer dan de schoenen hebben gekost, dus laat maar. Wat een slechte service!

21 maggio 2020
Valutata 2 stelle su 5

Betoverend.com Niet zo betoverend..

Betoverend.com ik heb mij in deze tijd laten verleiden tot een leuke gesponsorde post op Instagram. Ten eerste leuke spullen op site en idd niet duur en gratis verzenden. Had ik moeten weten idd stom! Hoe kan hier iets voor worden gemaakt? Schaam me diep maar ook ik doe weleens stom. Toen duurde het een maand dat kan door Corona. Is niet anders en steeds als ik mail krijg ik een soort computer antwoord van ene Anna Irema. Eenmaal binnen? Maatje M ik ben 1.63 en weeg 61 kg hij kwam net over mijn billen?!!! Haha toen ik haar mailde hoorde ik niets daarover maar alleen dat ik het maar terug moest sturen weer helemaal naar China?! Dit kan toch niet wereld?? Ik onderneem dan ook stappen en zal mijn stem overal laten gelden want dit is echt schandalig!

7 maggio 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più