Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig en god oplevelse at komme i showroomet og få råd og vejledning om produkterne og mulighederne. Stor ros til fagpersonen i showroomet og også backoffice, som jeg også har været i dialog me... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Produktet er hamrende godt, men jeg oplevede at der ikke var nok coating med til den sending jeg havde købt, der var +5% for meget af alle produkter pånær coatingen, der var 5% for lidt. Da jeg henven... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse hos Betonlook! Var forbi deres showroom for at blive klogere på hvilke produkter vi skulle benytte til vores projekt, og blev mødt med venlighed, god vejledning og plads til at still... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Società di progettazione edile

Scritti dall'azienda

BETONLOOK på alle overflader Vi specialiserer os i at udplukke produkter, der giver vores kunder mulighed for at lege med spændende teksturer og unikke udtryk, og som alle er tilpasset brug i private hjem.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Træls oplevelse

Jeg har bestilt meget store mængder til køkken alrum/bryggers og badeværelse. Deres vejledning fungerer egentlig fint, der var ikke nok coat med og når man ringede om vejledning - så var det forskelligt alt efter hvem man fik fat i - vi skulle lave vores gulv om på det sidste lag, da vi fik at vide, at vi godt kunne vaske det med en meget vredet klud - det gav et træls resultat - og skulle laves om... Vi snakker med en anden medarbejder som siger, at man ALDRIG må vaske det, eller rengøre gulvet inden coat - kun støvsuge.. mistforståelser skaber forvirring - og vi retter os jo ud fra hvad vi får at vide fra de professionelle. Efter vi langt om længe fik lagt gulvet og det var færdigt, så var vi enormt overrasket over hvor porøst gulvet var ift. ridser, småsten i bryggers osv.. Det udviklede sig så til mange mange mails frem og tilbage. Jeg vil som køber af gulvet self. gerne bare ringes op, så vi kunne finde en løsning på en evt. % del der kunne refunderes til mig - så jeg kunne leve med at det var meget porøst, men det blev til diskussioner og trælse mails - øv. De var ikke interesseret i at komme ud og se gulvet og konkluderede blot ud fra billeder, at der ikke var noget galt med deres produkt - og det havde de aldrig oplevet før - det vil jeg jo mene er præcis den årsag til at der kunne være noget galt med netop det produkt jeg har fået - hvis aldrig de har set det før - så kunne der jo måske være en fejl i produktet her.. men efter 100 trælse mails og en kamp uden lige og en meget nedladende tone fra Betonlook - så kunne jeg få en rabatkode til en mindre besparelse på fremtidige køb - hvis jeg ville reparere gulvet.. Men jeg har fået indrettet mit hjem - fået køkken osv. så jeg skal ikke til at slibe hele mit køkken alrum igen (60 kvm).. jeg ønskede blot en refundering af noget af det samlede beløb, eller at de sendte en person ud der kunne bekræfte at deres produkt var korrekt og det nu engang var sådan resultat var, så måtte jeg vel accepterer at jeg havde forventet noget andet?... Jeg syntes det har været en lang og ærgerlig omgang.. Jeg er glad for mit gulv, men jeg er ærgerlig over hvor porøst det er og ærgerlig over den kundeservice der har efterfulgt hertil, når man sælger et "gør-det-selv" produkt. Derfor skriver jeg denne anmeldelse.

18 dicembre 2025

Risposta di Betonlook

Vi takker for din anmeldelse og er glade for at høre, at du er tilfreds med dit gulv.

Som du også selv nævner, har vores korrespondance været omfattende og bestået af mange mails, hvor vi har gjort vores bedste for at give dig en grundig og uddybende forklaring på de udfordringer, du har oplevet.

For klarhedens skyld vil vi gerne kort opsummere forløbet:

Der er tale om produktet Microcement Standard med tilhørende topcoat, anvendt på et gulv, som opleves porøst og let at ridse.

Det er korrekt, at vi ikke oplever denne problematik – hverken i vores showroom eller hos øvrige kunder.

Det er vigtigt at understrege, at mængden af microcement og topcoat ikke er unik for din ordre. Produkterne blandes fra større beholdere, hvilket betyder, at flere kunder – afhængigt af tidspunkt og mængde – modtager samme batch af både microcement og topcoat i den pågældende periode.

Vi undersøger naturligvis løbende, at alt er, som det skal være, og eventuelle produktmæssige udfordringer er tidligere blevet identificeret og udbedret. Vi har ikke modtaget andre henvendelser om fejlbehæftede blandinger, som har resulteret i en tilsvarende oplevelse.

I vores showroom er de samme microcement-produkter anvendt på gulve, som dagligt benyttes af vores kunder uden problemer.

Hvis en microcementoverflade opleves som porøs, skyldes det typisk, at overfladestrukturen ikke er fuldt udjævnet. Små forhøjninger kan medføre ridser ved kontakt med møbler eller fodtøj. Det er derfor afgørende, at overfladen slibes helt plan og glat som en del af processen.

Vi har gjort en stor indsats for at hjælpe dig og har bestræbt os på at være fuldt transparente omkring både klargøring, anvendelse og indhold af vores produkter.

Vores guides er ens for alle kunder og er frit tilgængelige på vores hjemmeside. Her gennemgår vi hele processen trin for trin, og vi tilbyder kundeservice næsten døgnet rundt.

Du har desuden altid været meget velkommen til at besøge vores showroom for at få et indtryk af, hvordan et microcementgulv bør se ud og opleves.

Vi håber, at du på sigt vil give dit gulv en ekstra chance og opnå den samme positive oplevelse, som resten af vores kunder beskriver her på Trustpilot.

For små mængder ift

For små mængder ift. de angivne m2. Måtte afbryde arbejdet og købe ekstra produkter. Det har skabt ujævnheder. Mega ærgerligt.

25 agosto 2025

Risposta di Betonlook

Hej Irene, vi beklager at din oplevelse med vores produkter ikke har levet op til forventningerne. Via vores hjemmeside oplyser at vores microcement bør anvendes i tynde lag, på en jævn overflade. Via vores video og tekst guides oplyser vi de præcise trin, værktøj og tips til at få det bedste resultat.

Skulle overfladen være ujævn kan der gå mere materiale til end forventet. Vi håber dog at resultatet er blevet godt, og vi ønsker dig en god dag.

Mvh Magnus, Betonlook.dk

God service!

God service. Fantastisk.

25 agosto 2025

Risposta di Betonlook

Hey Joseph, det har været en fornøjelse af handler med dig. Vi er super glade for du har haft en god oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Flot resultat og god service hele vejen igennem!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Betonlook – både i forhold til selve produktet og den service, jeg har fået. Kommunikation og vejledning var klar og professionel hele vejen, og det betød meget, da jeg aldrig havde arbejdet med mikrocement før.

1 giugno 2025

Risposta di Betonlook

Hej Line, Tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse. Vi ønsker dig en god dag

Godt produkt

Super din service og produkt

1 luglio 2025

Risposta di Betonlook

Vi er glade for du har haft en god oplevelse Frederikke, tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Super gode rådgivning og kundeservice…

Super gode rådgivning og kundeservice fra Magnus. Jeg glader mig virkelig til at se projektet færdig.

9 luglio 2025

Risposta di Betonlook

Hej James, tak for din anmeldelse og vi håber projektet er blevet super

Vi blev betjent af Magnus

Vi blev betjent af Magnus. Det var fantastisk. Hans hjælpsomme væsen og hans vid kom hurtigt til udtryk. Vi har haft glæde af starte en microcement rejse efter Magnus anvisninger, det var let at gå til og resultatet blev godt.

Derefter kom vi til Betonlook med et ønske ingen andre kunne hjælpe os med, nemlig at få en bestemt farve kalkmaling (limewash). Igen var Magnus, som i øvrigt er kunstner, hjælpsom og tryllede den perfekte farve frem til os.
Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Betonlook når i vil forskønne jeres hjem.
RH

13 giugno 2025

Hej Rakel,

Tak for den fine anmeldelse, vi var også virkelig glade for jeres besøg og vi håber i stadig nyder godt af jeres flotte vægge

Kan anbefales.

Kan helt bestemt anbefales. Super god service og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler det🙌🙌

26 maggio 2025

Risposta di Betonlook

Mange tak for den fine anmeldelse!

Valutata 2 stelle su 5

Gode produkter syntes måske lige det på…

Gode produkter syntes måske lige det på grænsen det kan dække det antal m2 der beskrevet

20 maggio 2025

Hej Silas,

Nu er det et stykke tid siden du har givet os anmeldelsen, men du skal ikke føle dig glemt.

Vi er kede af din oplevelse med dækkeevnen ikke har været tilfredsstillende.

Via vores hjemmeside oplyser vi information og hvordan man anvender microcementen med det rette værktøj.

Jævnheden er vigtig for at få microcementen til at række, det samme gør sig gældende med værktøj; som sikre at materialet anvendes i tynde lag.

Vi håber du har fået et godt resultat med vores microcement, på trods af udfordringerne.

Rigtig god dag!

Virkelig god oplevelse

Virkelig god service, både ift viden, hjælp til det håndværksmæssige og pris. Anbefaler både produkt og forretning fuldt ud.

3 giugno 2025

Risposta di Betonlook

Mange tak for den fine anmeldelse Ane

Sindsyge gøde service

Sindsyge gøde service. Mega venlige og hjælpsomme. Dybt viden af produktet. Jeg spilde årer med Microcement produkter fra andre hvor man skal blande selv farve og vand, kunne ikke matchere det og var forskellige hver gang. Med deres Microcement, to lag og så var jeg færdige!! Så dejligt!

27 aprile 2025

Risposta di Betonlook

Tusind tak for din anmeldelse Carlo, vi håber du har lyst til at handle med os i fremtiden

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik rigtig god vejledning og tips…

Vi fik rigtig god vejledning og tips til at lægge en ny top coat. Produktet og resultatet blev bedre end det oprindelige vi havde fået lavet af en professionel. Vi påførte selv den nye top coat med god rådgivning fra betonlook.dk - så stor tak for det.

11 aprile 2025

Risposta di Betonlook

Vi er glade for du er nået godt i mål Maria, tusind tak for de fine ord

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er ok tilfreds med resultatet af…

Jeg er ok tilfreds med resultatet af betonlookmalingen, men video vejledningen er misvisende, da jeg skulle bruge LANGT mere activator end anbefalet. Resultatet bliv ikke som forventet og jeg måtte gøre det hele om igen, således at jeg betalte dobbelt op og så bliver produktet ALT for dyrt.

11 marzo 2025

Risposta di Betonlook

Hej Ulrik, Tak for din anmeldelse.

Vi beklager at vores vejledning har været misvisende i forhold til dit projekt, vi håber dog du er kommet godt i mål med projektet.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più