Virkelig en god oplevelse at komme i showroomet og få råd og vejledning om produkterne og mulighederne. Stor ros til fagpersonen i showroomet og også backoffice, som jeg også har været i dialog me... Leggi di più
Produktet er hamrende godt, men jeg oplevede at der ikke var nok coating med til den sending jeg havde købt, der var +5% for meget af alle produkter pånær coatingen, der var 5% for lidt. Da jeg henven... Leggi di più
Super oplevelse hos Betonlook! Var forbi deres showroom for at blive klogere på hvilke produkter vi skulle benytte til vores projekt, og blev mødt med venlighed, god vejledning og plads til at still... Leggi di più
BETONLOOK på alle overflader Vi specialiserer os i at udplukke produkter, der giver vores kunder mulighed for at lege med spændende teksturer og unikke udtryk, og som alle er tilpasset brug i private hjem.
Lindgreens Alle 7A, 2300, København s, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg har bestilt meget store mængder til køkken alrum/bryggers og badeværelse. Deres vejledning fungerer egentlig fint, der var ikke nok coat med og når man ringede om vejledning - så var det forskelligt alt efter hvem man fik fat i - vi skulle lave vores gulv om på det sidste lag, da vi fik at vide, at vi godt kunne vaske det med en meget vredet klud - det gav et træls resultat - og skulle laves om... Vi snakker med en anden medarbejder som siger, at man ALDRIG må vaske det, eller rengøre gulvet inden coat - kun støvsuge.. mistforståelser skaber forvirring - og vi retter os jo ud fra hvad vi får at vide fra de professionelle. Efter vi langt om længe fik lagt gulvet og det var færdigt, så var vi enormt overrasket over hvor porøst gulvet var ift. ridser, småsten i bryggers osv.. Det udviklede sig så til mange mange mails frem og tilbage. Jeg vil som køber af gulvet self. gerne bare ringes op, så vi kunne finde en løsning på en evt. % del der kunne refunderes til mig - så jeg kunne leve med at det var meget porøst, men det blev til diskussioner og trælse mails - øv. De var ikke interesseret i at komme ud og se gulvet og konkluderede blot ud fra billeder, at der ikke var noget galt med deres produkt - og det havde de aldrig oplevet før - det vil jeg jo mene er præcis den årsag til at der kunne være noget galt med netop det produkt jeg har fået - hvis aldrig de har set det før - så kunne der jo måske være en fejl i produktet her.. men efter 100 trælse mails og en kamp uden lige og en meget nedladende tone fra Betonlook - så kunne jeg få en rabatkode til en mindre besparelse på fremtidige køb - hvis jeg ville reparere gulvet.. Men jeg har fået indrettet mit hjem - fået køkken osv. så jeg skal ikke til at slibe hele mit køkken alrum igen (60 kvm).. jeg ønskede blot en refundering af noget af det samlede beløb, eller at de sendte en person ud der kunne bekræfte at deres produkt var korrekt og det nu engang var sådan resultat var, så måtte jeg vel accepterer at jeg havde forventet noget andet?... Jeg syntes det har været en lang og ærgerlig omgang.. Jeg er glad for mit gulv, men jeg er ærgerlig over hvor porøst det er og ærgerlig over den kundeservice der har efterfulgt hertil, når man sælger et "gør-det-selv" produkt. Derfor skriver jeg denne anmeldelse.

Risposta di Betonlook
Stor ros til fagpersonen i showroomet og også backoffice, som jeg også har været i dialog med.
Klar anbefaling herfra.
Vh//Daniela
Super hjælpsomhed, super service
Kan kun anbefale at køb hos dem.
For små mængder ift. de angivne m2. Måtte afbryde arbejdet og købe ekstra produkter. Det har skabt ujævnheder. Mega ærgerligt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Betonlook – både i forhold til selve produktet og den service, jeg har fået. Kommunikation og vejledning var klar og professionel hele vejen, og det betød meget, da jeg aldrig havde arbejdet med mikrocement før.

Risposta di Betonlook
Det er et godt produkt og det tækker langt, prisen er også god.

Risposta di Betonlook
Min maling af badeværelsesvæg med Limewash blev flottere end jeg havde forventet.

Risposta di Betonlook
Super gode rådgivning og kundeservice fra Magnus. Jeg glader mig virkelig til at se projektet færdig.

Risposta di Betonlook
Vi blev betjent af Magnus. Det var fantastisk. Hans hjælpsomme væsen og hans vid kom hurtigt til udtryk. Vi har haft glæde af starte en microcement rejse efter Magnus anvisninger, det var let at gå til og resultatet blev godt.
Derefter kom vi til Betonlook med et ønske ingen andre kunne hjælpe os med, nemlig at få en bestemt farve kalkmaling (limewash). Igen var Magnus, som i øvrigt er kunstner, hjælpsom og tryllede den perfekte farve frem til os.
Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Betonlook når i vil forskønne jeres hjem.
RH

Risposta di Betonlook
Kan helt bestemt anbefales. Super god service og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler det🙌🙌

Risposta di Betonlook
Gode produkter syntes måske lige det på grænsen det kan dække det antal m2 der beskrevet

Risposta di Betonlook
Virkelig god service, både ift viden, hjælp til det håndværksmæssige og pris. Anbefaler både produkt og forretning fuldt ud.

Risposta di Betonlook
Sindsyge gøde service. Mega venlige og hjælpsomme. Dybt viden af produktet. Jeg spilde årer med Microcement produkter fra andre hvor man skal blande selv farve og vand, kunne ikke matchere det og var forskellige hver gang. Med deres Microcement, to lag og så var jeg færdige!! Så dejligt!

Risposta di Betonlook
Vi fik rigtig god vejledning og tips til at lægge en ny top coat. Produktet og resultatet blev bedre end det oprindelige vi havde fået lavet af en professionel. Vi påførte selv den nye top coat med god rådgivning fra betonlook.dk - så stor tak for det.

Risposta di Betonlook
Jeg er ok tilfreds med resultatet af betonlookmalingen, men video vejledningen er misvisende, da jeg skulle bruge LANGT mere activator end anbefalet. Resultatet bliv ikke som forventet og jeg måtte gøre det hele om igen, således at jeg betalte dobbelt op og så bliver produktet ALT for dyrt.