Hoofdstraat 127, 6881 TG Velp, Gelderland, NL
L'azienda ha risposto
Ik ben inmiddels wat meer dan 5 jaar in het bezit van een top hoortoestel via uw zaak aangekocht. Via Beter Horen Doetinchem een aantal keren gevraagd of een nieuw toestel voor mij, ben dover lin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Je wordt goed geholpen door vriendelijke mensen die tijd voor je hebben, je adviseren maar de keuze aan jou laten, Ik ben zeer tevreden over de aandacht voor de intensieve hulp die ik nodig had. Bet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Men neemt de tijd, luistert goed naar de klant, bied meerdere hoortoestellen aan om uit te proberen en geeft helder en duidelijk uitleg. Voor nazorg kan men altijd in filiaal terecht daar waar bij and... Leggi di più
Hoofdstraat 127, 6881 TG, Velp, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ben blij met de 3e set nieuwe oortjes kan vooral weer genieten van de muziek op de radio, de 2e set was na 10 jaar aan vervanging toe . Ze hebben me echter nooit in de steek gelaten, onderhoud in deze periodes (slangetjes e.d.) is altijd snel en goed verholpen door de medewerkers!
Aanmeten en instellen nieuwe oortjes gebeurde vakkundig met goede uitleg.
Hoorde nog weer scherper alleen bleken ze toch regelmatig hinderlijk te oversturen ondanks volume te verzwakken. Hiervoor terug na afspraak toen is door de medewerker via zijn computer iets bijgesteld en sindsdien perfect!

Risposta di Beter Horen - Velp
Via Beter Horen Doetinchem een aantal keren gevraagd of een nieuw toestel voor mij, ben dover links dan rechts, interessant zou zijn. Naar de mening van de technicus die me hielp zou er geen serieus verschil zijn.
Via mijn echtgenote, die ook doof is, kwamen we bij BH Velp terecht. De audicien hier dacht dat de laatste gehoorapparaten ook voor mij wel eens zouden kunnen helpen.
Twee weken gratis getest, daarna nog een week wisselend met het oude toestel en besloten op de aanbieding van BH in te gaan.
Na ongeveer een maand gebruik ben ik erg tevreden over de nieuwe toestellen. Ik versta beter, vooral met telefoneren.
Prima service geleverd door de audicien.

Risposta di Beter Horen - Velp
Beter Horen ademt zorg en geen zucht naar geld.

Risposta di Beter Horen - Velp
Er werd goed geluisterd en gezocht naar een betere oplossing voor de toch blijvende klachten.
De heer Schutten heeft mij zeer volledig geïnformeerd over de mogelijkheden.
Vriendelijk en goed geholpen in Velp.
Aan te raden.
Het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken en ik ben zeer goed geholpen.
Dank voor de service.
afhankelijk van de behandelaar ten aanzien van voorlichting en meedenken heb ik veschillende ervaringen.

Risposta di Beter Horen - Velp
Behulpzaam zijn, persoonlijk gesprek gaan ze niet uit de weg..
Altijd koffie..
Vriendelijk, deskundig.
Voel me er happy..
En gehoord, doen wat met mijn wensen..
Heel goed geholpen!! Netjes op afspraak.
Heel blij met de nieuwe toestellen
De servers in de winkel is prima en vriendelijk. De levering van materiaal gaat slecht. de helft wordt geleverd moet er weer een nieuwe afspraak worden gemaakt dan komt het dubbelt heel vervelend.

Risposta di Beter Horen - Velp
Goede uitleg en voorlichting gegeven. Voldoende tijd genomen.
Aandacht voor het probleem van slecht horen.
Prettig contact met audicien.
Heel goed geholpen door Ben en zijn collega’s. Ben heel tevreden met mijn gehoorapparaten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.