Audicien had veel geduld. De 1ste keer hoorapp in de proefperiode teruggebracht. Later toch weer geprobeerd. Instelling totaal afwijkend van wat decorontwerper aangaf. Samen de juiste instellingen... Leggi di più
Sede
Cambia sedeHoofdstraat-Oost 19, 9981 AG Uithuizen, Groningen, NL
Er werd erg goed naar mij geluisterd, als ik vragen of bedenkingen had werd daar rekening mee gehouden. Ik kreeg alleen maar relevante informatie, kon tussendoor via de mail ook nog vragen. Beloften w... Leggi di più
Goede kennis en uitleg.Toestellen met en zonder vergoeding besproken. Tijd genomen bij opmeting en en toelichting over de bevindingen.Ook uitleg over mogelijkheden voor de thuissituatie met Visit e... Leggi di più
Goed in begeleiding en hulp. Niet goed dat je zonder afspraak niet naar binnen kunt lopen voor hulp.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hoofdstraat-Oost 19, 9981 AG, Uithuizen, Groningen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede voorlichting en alle afspraken op…
Goede voorlichting en alle afspraken op tijd nagekomen. Ben zeer tevreden.

behulpzaamheid
ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de audicien was zeer professioneel en behulpzaam bij het uitzoeken van mijn gehoortoestellen.

De beste aankoop van 2025
Prima bedrijf, eerlijk verhaal, zeer behulpzaam en kundig.

Risposta di Beter Horen - Uithuizen
Wij zijn op een prima mannier geholpen…
Wij zijn op een prima mannier geholpen van a tot z

Top advies gekregen
Top advies gekregen. Goed geluisterd naar mijn wensen, vriendelijk personeel, en een goeie service.

Duidelijke informatie.
Duidelijke informatie.
Voldoende tijd ervaren.
Fijne medewerker.
Goede gehooroplossing.
Weten waar je aan toe bent.

Super vriendelijk
Super vriendelijk, behulpzaam en echt een luisterend oor! Bert heeft mij super goed geholpen aan “oorbellen” zoals ik ze noem.
Ik ben de keren dat ik in de winkel ben…
Ik ben de keren dat ik in de winkel ben geweest , goed ontvangen en perfect geholpen! Ook de buitendienst is nog een keer langsgekomen om de gehoor apparaten te connecten met de tv! Goede service

Risposta di Beter Horen - Uithuizen
goed geholpen service was goed
Beter horen door goed te luisteren!
Beter horen door goed te luisteren!
Door het vakmanschap van de audicien, en het luisteren naar de wensen van de klant nu een passende oplossing om echt “beter te horen”
Goede begeleiding geen verkooppraatje
Goede kennis en uitleg.Toestellen met en zonder vergoeding besproken.
Tijd genomen bij opmeting en en toelichting over de bevindingen.Ook uitleg over mogelijkheden voor de thuissituatie met Visit en ook v.w.b. aanvraag.
Begeleiding bij ophalen en gebruik en nazorg.
Geweldige audicien.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.