Beter Horen - Uithuizen Recensioni 52

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Hoofdstraat-Oost 19, 9981 AG Uithuizen, Groningen, NL

Valutata 4 stelle su 5

Audicien had veel geduld. De 1ste keer hoorapp in de proefperiode teruggebracht. Later toch weer geprobeerd. Instelling totaal afwijkend van wat decorontwerper aangaf. Samen de juiste instellingen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er werd erg goed naar mij geluisterd, als ik vragen of bedenkingen had werd daar rekening mee gehouden. Ik kreeg alleen maar relevante informatie, kon tussendoor via de mail ook nog vragen. Beloften w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede kennis en uitleg.Toestellen met en zonder vergoeding besproken. Tijd genomen bij opmeting en en toelichting over de bevindingen.Ook uitleg over mogelijkheden voor de thuissituatie met Visit e... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Goed in begeleiding en hulp. Niet goed dat je zonder afspraak niet naar binnen kunt lopen voor hulp.

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede voorlichting en alle afspraken op…

Goede voorlichting en alle afspraken op tijd nagekomen. Ben zeer tevreden.

28 aprile 2026

Beste A. Pol,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact
opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar
klantenservice@beterhoren.nl.

behulpzaamheid

ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de audicien was zeer professioneel en behulpzaam bij het uitzoeken van mijn gehoortoestellen.

20 gennaio 2026

Beste meneer Janssens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Uithuizen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer van Os,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Uithuizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goeie voorlichting duidelijk

Goeie voorlichting duidelijk

6 gennaio 2026

Beste meneer Hanssen,

De beste aankoop van 2025

Prima bedrijf, eerlijk verhaal, zeer behulpzaam en kundig.

6 maggio 2025
Non scritta su invito

Beste Jan,

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn op een prima mannier geholpen…

Wij zijn op een prima mannier geholpen van a tot z

18 novembre 2025

Beste H.A. Brummen,

Top advies gekregen

Top advies gekregen. Goed geluisterd naar mijn wensen, vriendelijk personeel, en een goeie service.

28 ottobre 2025

Beste meneer Hoogstra ,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Uithuizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geadviseerd en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Duidelijke informatie.

Duidelijke informatie.
Voldoende tijd ervaren.
Fijne medewerker.
Goede gehooroplossing.
Weten waar je aan toe bent.

14 ottobre 2025

Beste Willem,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Uithuizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Beste E. Vegter,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Uithuizen en dat u tevreden bent met onze nazorg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, deskundig en ongepast.

14 ottobre 2025

Beste meneer/mevrouw Postma,

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben de keren dat ik in de winkel ben…

Ik ben de keren dat ik in de winkel ben geweest , goed ontvangen en perfect geholpen! Ook de buitendienst is nog een keer langsgekomen om de gehoor apparaten te connecten met de tv! Goede service

11 marzo 2025

Beste M Tuitman,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u goede ervaringen heeft met de service van onze collega's. Natuurlijk kunt u voor vragen of hulp altijd bij ons terecht.

Goede begeleiding geen verkooppraatje

Goede kennis en uitleg.Toestellen met en zonder vergoeding besproken.
Tijd genomen bij opmeting en en toelichting over de bevindingen.Ook uitleg over mogelijkheden voor de thuissituatie met Visit en ook v.w.b. aanvraag.
Begeleiding bij ophalen en gebruik en nazorg.
Geweldige audicien.

31 luglio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più