Beter Horen - Sittard Recensioni 47

3,9

Tunnelstraat 95, 6135 BS Sittard, Limburg, NL

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Helaas moest ik er ook aan geloven, mijn eerste hoortoestel. Ik werd geholpen door Nadine. Zij nam alle tijd, was kundig en sympathiek. Ze heeft me het probleem duidelijk uitgelegd, welke oplossinge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Begin april bij Beter Horen Sittard geweest voor het aanmeten voor oorstukjes voor de motor. Bij binnenkomst heel vriendelijk te woord gestaan. Tijdens de afspraak werd er goede uitleg gegeven ove... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vanmorgen om 9.15u bij Beter Horen. 2 dames aanwezig, beiden hadden niks te doen. Goedemorgen, Goedemorgen. Betwr horen mederwerker:Heeft u een afspraak Ik:Nee Beter horen medewerker:Da... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Prima service

Prima service, goed geholpen middels duidelijke uitleg. Vriendelijke medewerkster.

23 aprile 2026

Beste Iw,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel in Sittard.

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar
klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Valutata 4 stelle su 5

Aanrader

Goede ontvangst en veel vertrouwen in de medewerksters.
Goede uitleg.

3 marzo 2026

Beste meneer Smeets,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze vertrouwde collega's bij de Beter Horen winkel in Sittard, en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke en heel duidelijke uitleg

11 febbraio 2026

Beste mevrouw Dolje,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Sittard en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Top service

Vorige week bij de dames in Sittard mijn 1e hoortoestel op proef gekregen. Van binnenkomst tot einde afspraak wordt er vol enthousiasme de klant begeleid. Goede uitleg, duidelijke taal en kundig advies. Nu aantal dagen nieuwe hoortoestellen gedragen en dit verloopt erg naar tevredenheid. Ik geef ze een dikke pluim en adviseer mijn familie om zeker in Sittard langs te gaan.

20 gennaio 2026

Beste Anja,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Sittard en dat u tevreden bent met onze service en begeleiding. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Ben gewaarschuwd

Onvriendelijke dame die me behandeld als een kind. En dit niet voor de eerste keer. Ik zie er tegenop als ik hier naartoe terug moet, echt vreselijk. Volgens andere wachtenden gaat dit altijd zo.

29 gennaio 2026

Beste mevrouw Beurskens,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met één van onze medewerkers. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij stellen uw reactie dan ook zeer op prijs en bieden u onze excuses aan. Inmiddels is er contact met u opgenomen, om uw ervaring te bespreken.

met vriendelijk groet,

Sandra

Sandra heeft ons uitstekend geholpen en alles goed uitgelegd Ze nam de tijd en deed de hele sessie heel rustig

6 gennaio 2026

Beste mevrouw Knoops - Jongsma,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Sandra van de Beter Horen winkel in Sittard en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Beste meneer Silkens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Arjan van de Beter Horen winkel in Sittard en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Lees over de service gerichtheid van Beter Horen

Goedemorgen, Goedemorgen.
Betwr horen mederwerker:Heeft u een afspraak
Ik:Nee
Beter horen medewerker:Dat is jammer
Ik: hoezo, u vraagt niet eens wat ik kom doen.
Ik kom voor het kopen van filters voor mijn moeders hoorapparaat. Tijdsbesteding voor beter horen: 2 min
Beter horen medewerker: LIEFST alleen bij inloop moment en die is vandaag van 16u tot 17u

Ik werd niet geholpen, noch werd er gezocht naar een oplossing.

Service, daar onderscheidt een bedrijf zich mee.
Ben gewaarschuwd.

6 gennaio 2026

Beste Dana Michel,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring. Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd. En helaas hebben wij niets ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909
of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Valutata 1 stelle su 5

Beter horen wat betekent dat?ik denk…

Beter horen wat betekent dat?ik denk dat iemand een hoortoestel nodig heeft,ik wilde een afspraak maken maar helaas kon deze medewerker aan de telefoon niet verstaan praat iets harder en duidelijk, mensen vragen niet voor niets een hoortoestel

26 novembre 2025

Beste F H,
Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring

Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd en helaas hebben wij niets
klantenservice@beterhoren.nl.

Geduldig en duidelijk

Geduldig en duidelijk, vriendelijk.

25 novembre 2025

Beste mevrouw Mulders,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Sittard, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg en begeleiding vriendelijk…

Goede uitleg en begeleiding vriendelijk en duidelijk.

7 ottobre 2025

Geachte meneer Stelten,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Super service

Zeer goed geholpen door Sandra bij Beter Horen in Sittard. Ze neemt de tijd om alles goed uit te leggen, kunt altijd terugkomen als er vragen zijn of iets niet duidelijk. Super service !!!!

17 settembre 2025

Geachte meneer Megens,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Sandra bij onze Beter Horen winkel in Sittard en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben een vrouw van 90 jaar en had al…

Ik ben een vrouw van 90 jaar en had al lang problemen met mijn hoorapparaat. Dankzij mijn dochter ben ik in Sittard bij Beter Horen terecht gekomen. Super geholpen door Sandra, zij legt alles heel duidelijk uit en op een rustige manier. Nu heb ik eindelijk goede hoorapparaatjes, ik hoor alles perfect en heb geen oorpijn meer. Bedankt Sandra!
J. Lindelauf

11 febbraio 2025

Beste Ine Coonen,

Bedankt voor uw positieve bericht.

Wat fijn om te horen dat onze collega's in Sittard u hebben kunnen helpen met uw hoortoestel en u geen oorpijn meer ervaart. Wij hopen dat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw gehoor en kunt genieten van de geluiden om u heen.

Voor vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht.

Valutata 2 stelle su 5

De receptioniste was belerend / klant…

De receptioniste was belerend / klant onvriendelijk. T was de locatie Limbrichterveld.

31 dicembre 2024

Beste R Guffens,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas heeft u dit ervaren bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Graag bieden wij onze excuses aan. Inmiddels zijn onze collega's op de hoogte en zullen ze contact met u opnemen wat betreft uw review.

Vriendelijk en servicegericht

Genoeg kennis aanwezig. Ze nemen de tijd voor je in het hele traject en kwaliteit van producten is goed.

3 dicembre 2024

Beste Anoniem,

Bedankt voor uw reactie.

We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad door onze collega's. We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in de winkel.

Beter Horen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più