Beter Horen - Maastricht de Mandel Recensioni

TrustScore 4 su 5

De Mandel 4, 6227 CS Maastricht, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

De audicien heeft rustig de tijd genomen om alle onderzoeken te doen. Ze was vriendelijk en alle vragen werden beantwoord. Ze heeft een goed advies gegeven en de hoortoestellen goed afgesteld. De gelu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De dame waarmee wij in gesprek zijn gekomen en ons door het hele proces leidde , verdient een grote dank je wel. zeer klantvriendeijk, goed de tijd nemen om duidelijkheid te verschaffen. goede u... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goed geluisterd naar mijn wensen. Juiste hoortoestel ontvangen. Dus goed geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben zich alle moeite gedaan om tot een goed resultaat te komen en dat is gelukt ben erg te vreden met de nieuwe toestellen.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1541 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

De “ nieuwe” apperaten haden al gelijk…

De “ nieuwe” apperaten haden al gelijk problemen.. terug gestuurd naar fabrikant en gemaakt. Maar de vraag is kan dit bij nieuwe apparaten. Jammer dat er zoveel verschil zit tussen basis en als je wat meer op de aperaten wil… met de prijs dus.

24 gennaio 2024

Risposta di Beter Horen - Maastricht de Mandel

Beste heer Burgers, dank voor uw bericht. We hebben dit intern gedeeld en gebruiken uw feedback om onze service en kwaliteit van producten in de gaten te houden en te verbeteren. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Valutata 1 stelle su 5

Beter Horen zou namens mij een…

Beter Horen zou namens mij een machtigingsaavraag verzorgen bij Just/CZ.
Ik wacht al vanaf 15 september op de vergoeding van de door mij betaalde hoortoestellen.
Just/CZ heeft tot op heden nog geen machtigingsaanvraag van BH ontvangen
Als BH die machtigingsaanvraag niet indient kan ik lang wachten op mijn vergoeding van Just/CZ
ik verzoek u dit zo spoedig mogelijk in orde te maken

15 settembre 2023

Beste C.I. Molenaar,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met de machtigingsaanvraag. Onze excuses hiervoor.
Uw bericht is intern doorgezet en uw review is bekend bij ons. Er is regelmatig contact met u, om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Wanneer wij meer weten, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak.

Beter Horen

Valutata 1 stelle su 5

Voortdurende klachten aan mijn hoorapparaten die ik in september 2022 heb gekocht à raison van ruim € 4000

Ik koop mijn hoorapparaten sinds 2012 bij Beter Horen. Ik ben altijd tevreden geweest. Zowel over de verzekerde apparaten als over de privé aanschaffingen. De eerste keer in 2012 (ca € 3000) en onlangs in september 2022 (ca € 4.500). Ook heb ik een verzekering afgesloten voor 5 jaar. Inmiddels heb ik vanaf het begin klachten aan deze apparaten, dat ik 13 april a.s. voor de achtste keer terug moet omdat ze niet werken. Onlangs zijn ze beiden teruggestuurd naar de fabriek. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in de werking van deze apparaten en wens dan ook volledige nieuwe apparaten te krijgen, zonder kosten. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over Beter Horen, maar dat heeft een behoorlijke deuk opgelopen. Graag ontvang ik per omgaande uw reactie. Daarbij komt dat ik vaak in Frankrijk ben en het niet doenlijk is om naar Nederland te rijden voor deze steeds terugkerende klachten.
Harmke van der Ploeg 06 26 56 22 14,

12 aprile 2023
Non scritta su invito

Beste Harmke van der Ploeg,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw gehoorapparaten. Ik heb uw situatie bekend gemaakt bij de juiste personen. U bent intussen langs geweest bij ons in de winkel en bent geholpen door onze collega's. Wij wensen u alvast een fijn weekend toe.

Beter Horen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più