De medewerker die ons hielp hield buitengewoon goed rekening met de Alzheimer die mijn vader heeft. Geduldig, rustig herhalend (vele malen), vriendelijk, ik merkte dat mijn vader goed gedijde op de... Leggi di più
Sede
Cambia sedeHeereweg 208a, 2161 BP Lisse, Zuid Holland, NL
L'azienda ha risposto
Het onderzoek/testen zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ook na 14 dagen proef dragen van de gehoorapparaten, is er weer een test gedaan en ik kan niet anders zeggen dan Top Ben zeer tevreden dankzij de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Parkeermogelijkheid beperkt, zeker lastig als je niet goed ter been bent. Telefonische bereikbaar is slecht, terugbellen gebeurt niet. Inplannen van afspraken duurt erg lang. Aangeboden offerte roept... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Heereweg 208a, 2161 BP, Lisse, Zuid Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vlotte doetreffende behandeling
Vlotte doeltreffende behandeling zonder dat ik als verstandelijk beperkte persoon werd behandeld maar wel vriendelijk, voorkomend en informatief.
Bedankt Micha.

Risposta di Beter Horen - Lisse
Uitstekend advies met duidelijke…
Uitstekend advies met duidelijke uitleg. In alle rust test gedaan en uitleg van mogelijkheden De winkel met hoortoestellen verlaten en meteen gemerkt wat een vooruitgang is bereikt.

Ging voor gehoor test.
Ging voor gehoor test.
Afspraak om 13.00u werd geen welkom geheten,er kwam een man vanachter de winkel deze liep naar buiten en ging daar roken.
Even later bleek dit de audicien te zijn.
Werd door deze man een gehoortest afgenomen samen met iemand in opleiding.
De audicien zat maar op zijn telefoon te kijken achterover op zijn stoel.
Af en toe een bijdehante opmerking makende.
Voelde voor mij niet goed ,heb toen besloten om niet verder te gaan en naar een ander te gaan.
Tenslotte kun je overal heen als klant.

Hoortoestel en Bluetooth koppeling Gigaset
BeterHoren schrijft op hun site dat een hoortoestel met Bluetooth4.2 direct kan communiceren met een Gigaset Dect Telefoon E720A. Dit blijkt echter niet te werken voor het door ons aangeschafte Amplifon-toestel. Ook de audiciën heeft ons vóór de aankoop hier niet over geïnformeerd terwijl we aangegeven hadden dat die optie belangrijk was.
Willen jullie dit duidelijker op je site vermelden ?
( december 2024 contact opnemen, telefoon, email, met Beter Horen gaf geen bevredigende reactie. Wellicht wordt men wakker geschud door de Trustpilot )

Risposta di Beter Horen - Lisse
Ik ben ontzettend goed geholpen alleen…
Ik ben ontzettend goed geholpen alleen de uitleg van de app op mijn telefoon dat moet je zelf ontdekken ik ben erg blij met mijn hoortoestel maar ik zou ook graag het kastje voor de tv willen hebben en dat vind ik dus een min puntje want daar moet ik nu ik betaald heb zelf om vragen en ik vind dat als je dit aangegeven hebt dat je dat wel wilt hebben dat dit dan automatisch geregeld kan worden maar verder ben ik tot nu toe tevreden

Risposta di Beter Horen - Lisse
deskundig en vriendelijk medewerker…
deskundig en vriendelijk medewerker jammer dat hij naar Amstelveens is over geplaatst
Het testen van mijn oren bij Beter Horen.
Ben zeer tevreden dankzij de testen van Jeffrey en hoor ik nu de vogels fluiten.

Risposta di Beter Horen - Lisse
Ik heb al diverse audicien gehad in de…
Ik heb al diverse audicien gehad in de loop van de tijd maar ben tot nu toe zeer tevreden over de behandeling bij Beter Horen. Ik raad het dus zeer aan!!
Dhr Arjan van Dorp
Dhr. Arjan van Dorp heeft me prima geholpen. Hij heeft niet alleen de resultaten van de hoortest prima uitgelegd, maar ook de eventuele vervolgstappen. Zónder er op uit te zijn om mij een gehoorapparaat te verkopen. Daarnaast is hij vriendelijk, welbespraakt en geïnteresseerd. Hij mag blijven!!!🌷

Risposta di Beter Horen - Lisse
Zij nemen de tijd om je duidelijk te…
Zij nemen de tijd om je duidelijk te maken en kon vragen stellen om te begrijpen
Goede ervaring
Een vriendelijke en ervaren audicien,een resultaat naar verwachting,en afspraken steeds optijd.
Zeer goed begeleid en geadviseerd door…
Zeer goed begeleid en geadviseerd door 2 verschillende medewerkers. Het is alleen erg jammer dat het hoofdkantoor alleen maar te bereiken is met 10-20 wachtenden voor mij en de medewerkster achter de balie in Lisse niet in de gelegenheid was de telefoon aan te nemen en dat ik binnen 2 dagen teruggebeld zou worden. Na 14 dagen wacht ik daar nog steeds op.

Risposta di Beter Horen - Lisse
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.