Hoofdstraat 71a, 6372 CP Landgraaf, Limburg, NL
L'azienda ha risposto
Werkelijk een superervaring,heeeel doelgerichte adviezen en dito uitleg. Ik ben geholpen door een hele vriendelijke en deskundige dame genaamd: Claudia.Bij zowel het 1e intakegesprek van 1 uur!!!!al... Leggi di più
Hoofdstraat 71a, 6372 CP, Landgraaf, Limburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mijn vrouw heeft al problemen met het hoorapparaat sinds de aanschaf.Wat mij enorm stoort is de bereikbaarheid van de winkel.Krijg je een landelijk nummer.Na een week krijg je een afspraak,terwijl die kleinigheid mischien in 10 minuten in beslag neemt.Dit noem ik slechte service

Risposta di Beter Horen - Landgraaf
Neemt de tijd en geeft goede uitleg. Hoortoestellen uiteindelijk gekocht en zeer tevreden met de keuze.

Risposta di Beter Horen - Landgraaf
Ik heb 10 minuten in de winkel in Landgraaf gewacht en toen ben ik maar weer gegaan. Ben wel gezien door personeel maar deze waren bezig. Een fysieke winkel zou toch iemand moeten hebben die beschikbaar is als je iets wil kopen.
Super goed opgepakt door Dave van Beter Horen in Landgraaf. Hartelijk dank!!

Risposta di Beter Horen - Landgraaf
Vriendelijke en kundige medewerker, instellingen zijn echter nog niet zoals ik ze zou willen hebben. Omdat ik maar 1 gehoor toestel nodig heb krijg ik het geluid niet goed binnen dus het heeft voor mij niet veel meerwaarde, ik zal wederom terug moeten om opnieuw af te laten stellen!

Risposta di Beter Horen - Landgraaf
Ik hoef nu niet meer steeds wat zeg je te zggen, dat is voor mij een heel stuk aangenamer leven.
Professionele hulp,goede begeleiding en uitstekende ondersteuning! Voelde me echt gehoord.
Werkelijk een superervaring,heeeel doelgerichte adviezen en dito uitleg.
Ik ben geholpen door een hele vriendelijke en deskundige dame genaamd: Claudia.Bij zowel het 1e intakegesprek van 1 uur!!!!als bij het uitleggen en mijzelf de oortelefoontjes te laten indoen,nam ze alle tijd,ook weer 1 uur,werkelijk een 1e klas aanrader.
Altijd bereikbaar als er vragen zijn,SUPER
Bei Beter Horen fühlt man sich als Kunde dem gut und freundlich geholfen wird.
Ik super tevreden met Beter Horen.Ik ging met een gemengd gevoel erheen omdat ik het al zolang had uitgesteld,dat gevoel veranderde meteen toen er een vriendelijke medewerkster naar mij toe kwam.Alles werd goed uitgelegd en getest binnen een week had ik mijn hoorapparaten op proef een maand en ik kan nu niet meer zonder.
Ik mis een inloopuurtje in de Beter Horenwinkel om kleine zaken af te handelen. Nu moet ik eerst telefonisch een afspraak maken en dan stoor ik ook in een consult van een klant. Het omruilen van een beschermdopje nam maar 2 minuten tijd in beslag, de discussie over het zomaar binnenlopen 5 minuten…
Verder ben ik wel tevreden

Risposta di Beter Horen - Landgraaf
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.