Behulpzaam was de adviseur (v) zeer zeker op het gebied van advies, afstelling etc. De klantgerichtheid van een vrouwelijke collega is niet om over naar huis te schrijven voor een kleine service vra... Leggi di più
Sede
Cambia sedeOudestraat 12, 8261 CP Kampen, Overijssel, NL
Ik ben goed geadviseerd over de aanschaf van een nieuw gehoorapparaat door de mevrouw van Beter Horen Kampen, en het gekozen gehoorapparaat bevalt mij goed. Dit geldt ook voor de afwikkeling van de... Leggi di più
Je word er zeer goed geholpen met een bak koffie erbij en je mag eerst uitproberen ,en als alles goed is dan pas betalen
Ik werd door de medewerkers uitstekend geholpen! Ze nemen de tijd, en is er iets kun je altijd bij hem terecht.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Oudestraat 12, 8261 CP, Kampen, Overijssel, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
BH in Kampen is mij als klant kwijt
BH in Kampen is mij als klant kwijt. De winkel is bijna nooit open. Moest alleen een dopje vervangen voor binnen in het oor. 1 minuutje werk. Moest een paar uur later maar terugkomen. Specsavers top, geen klant maar gratis het dopje vervangen.

aanvullende review
De recente reactie van BH is werkelijk ongehoord. Zoals het een goed opgeleide klachten behandelaar betaamt vertelt hij veel, maar zegt eigenlijk niets. Dus na bijna 21 maanden gesukkeld te hebben met een niet functionerend apparaat lijkt een oplossing nog steeds in het verschiet te liggen. Gebruik inmiddels mijn vorige apparaatje (met batterijen) en voldoet gelukkig. Telefoniste van BH deelde vanmorgen en passant nog even mee, dat filiaal Kampen waarschijnlijk dit jaar niet meer open gaat............

Redelijk op tijd
Redelijk op tijd, heldere instructies en ingaan op vragen. Rustig en vriendelijk.

Risposta di Beter Horen - Kampen
Ze nemen overal de tijd voor
Behulpzaam was de adviseur (v) zeer…
De klantgerichtheid van een vrouwelijke collega is niet om over naar huis te schrijven voor een kleine service vraag.
Voor verdere uitleg hierover mogen jullie mij bellen op 0621972384.
De behandeling was duidelijk…
De behandeling was duidelijk persoonlijk. Met goede service .
Er is goed naar mij geluisterd
Er is goed naar mij geluisterd, er was begri voor de problemen die je hebt met doofheid

Risposta di Beter Horen - Kampen
Ik ben goed geadviseerd over de…
Dit geldt ook voor de afwikkeling van de aanschaf, hoewel niet vergoed door mijn zorgverzekeraar, wel is mij een aantrekkelijke korting op het aanschafbedrag geboden.
Ik durf deze aanbieder aan te bevelen.
Er werd goed naar mij geluisterd en men…
Er werd goed naar mij geluisterd en men nam alle tijd.
Duidelijke uitleg van voor en nadelen.
Je word er zeer goed geholpen met een…
Ben al meer dan 20 jaar klant
Heel fijn geholpen door naar mijn…
Heel fijn geholpen door naar mijn mening een ervaren medewerkster.
Een aanbeveling waard
gehoorapparaten aangemeten naar persoonlijke situatie.
zeer uitvoerig getest.
prima geholpen.
Goede behandeling
Ik werd door de medewerkers uitstekend geholpen!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.