Heel goed geholpen in de winkel van Beter Horen in Houten. Zonder druk of verkooppraatjes helpen ze je met het uitzoeken van een hoortoestel. Heel goed geholpen door audicien Sidney Weerman. Hij heeft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Achterom 14, 3995 EB Houten, Utrecht, NL
L'azienda ha risposto
Men kan gerust zonder afspraak komen om geholpen te worden. De tijd die men moet wachten is minimaal. Alleen bij langdurige afspraken is het misschien verstandig om af te spreken. Duidelijk bij een k... Leggi di più
Rustige omgeving om te testen, Mogelijkheid om toestel uit te proberen voor je een definitieve keuze maakt. De vaardigheden om de app. Op mijn I- phone te installeren en de mogelijkheden uit te le... Leggi di più
Vriendelijk personeel, aandacht voor mijn wensen, goede uitleg, meedenkend aan oplossingen. Zeer goed advies gekregen mbt extra hulpmiddelen. Kortom zeer tevreden. Dit betreft de vestiging in Houten... Leggi di più
Achterom 14, 3995 EB, Houten, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede, deskundige en vriendelijke audicien met open oor voor mijn wensen

Risposta di Beter Horen - Houten
Prettige benadering en verkoop nieuwe hoortoestellen. Alle ruimte en alle tijd gekregen. Niet het gevoel gekregen dat het commerciële doel voorop stond, maar wel de klanttevredenheid.
Dank Annette en team Houten

Risposta di Beter Horen - Houten
De deskundigheid is oké, dus qua techniek goed.
Het probleem zit in de bijkomende kosten.
Dezezijn erg hoog en worden te laat gepresenteerd.
Daarom kan ik 'Beter Horen' niet aanbevelen zeker niet op een verjaardag.

Risposta di Beter Horen - Houten
Ik ben heel prettig en voorkomend geholpen, kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Risposta di Beter Horen - Houten
Beter horen heeft reclame met oordopjes op maat gemaakt. Via google hun reclame gevonden dat die oordopjes tot wel 5 jaar mee zouden gaan. Echter na 7 maanden al kapot, gewoon gescheurd. Wij bellen met Beter Horen, krijgen wij te horen dat er maar een garantieperiode is van een 6 maanden, ze willen en kunnen niet doen is het antwoord, ook niet echt op een vriendelijke toon. Voor we Beter Horen in Houten te pakken kregen gingen er enkele mails en telefoontjes aan vanaf, via een landelijk telefoondienst. Al met al zal ik dan ook zeker niet aanbevelen daar te kopen, gezien ze dan ook duidelijk niet vermelden van de erg korte garantie termijn. Dus koop niet de Pluggerz, want na 6 maanden heb je het na kijken, en dat voor meer dan 100 euro!
Even een aanpassing, naar aanleiding vsn uw reactie hier inder geprobeerd de winkel te bellen, echter zoals errder nemen zij de telefoon gewoon niet op. Eerder al meerdere malen gebeld, en altijd krijg je de voicemail te horen dat ze niet in staat zijn om de telefoon op te nemen. Morgen maar proberen om jullie andere telefoon te bellen, vooralsnog wordt er ook niet een oplossing door u geboden.

Risposta di Beter Horen - Houten
Er werd goed met mij afgestemd wat voor hoor toestel ik nodig had, persoonlijke en professionele begeleiding heb ik ervaren van de medewerker van Beter Horen.

Risposta di Beter Horen - Houten
Rustige omgeving om te testen,
Mogelijkheid om toestel uit te proberen voor je een definitieve keuze maakt.
De vaardigheden om de app. Op mijn I- phone te installeren en de mogelijkheden uit te leggen,
zou beter kunnen. Maar hoortoestel top voor wel een topprijs.
Ben goed geholpen ze nam de tijd stelde me gerust … ben erg blij dat ik weer goed kan horen

Risposta di Beter Horen - Houten
Prima geholpen, vriendelijk en duidelijk. Tijd voor vragen stellen en duidelijke uitleg.
Prettig personeel, vriendelijk interieur, fijn dat het alleen producten zijn voor het gehoor!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.