Akerstraat 21, 6411 GW Heerlen, Limburg, NL
L'azienda ha risposto
Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in Heerlen. Zij blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. Niets is hun teveel. Dit ondanks het feit dat in deze periode nogal van personeel is gewisseld.
L'azienda ha risposto
Ik ben nogal gevoelig voor goede service en vriendelijke behandeling. Mede daarom kocht ik na 5 jaar ook weer mijn 2e set hoortoestellen bij Beter Horen in Heerlen. Ditmaal een type in de hogere prijs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen. En meteen alles goed afgesteld. Ben ook blij dat dit hoortoestel voorzien is van bluetooth, dus kan vanaf nu telefoneren. Dit is voorh... Leggi di più
Akerstraat 21, 6411 GW, Heerlen, Limburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Helemaal goed
Goede communicatie en perfecte hoortoestellen
Ben uiterst tevreden
Dank voor de goede en vriendelijke uitleg

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in Heerlen.

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Goede hoortest, ook met klanken.
Goede uitleg en ze nemen de tijd
Vriendelijk personeel.
Ze proberen je niet meteen het duurste toestel uitproberen maar zoeken naar een toestel dat bij je gehoorproblemen past.

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Ik word altijd vriendelijk behandeld en zijn leuke en goede ontvangst van deze mensen

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Perfecte afspraken en deze ook precies nagekomen.
Zeer klanrvriendelijk en behulpzaam en adviserend.
Zeer tevreden

Vriendelijke werknemers👌
Die goed uitlegden hoe alles werkte,
Mogelijkheden van telefoon,kasje tv
Schoonmaak spullen enz enz
De kosten uitlegden en de mogelijkheden ervan.
Naar buiten gelopen elke keer met een glimlach en tevredenheid

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen.
En meteen alles goed afgesteld.
Dit is voorheen met andere toestellen nooit gebeurd.
En ik werd er heel goed geholpen.
Met vriendelijke personeel.

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Op 7 oktober rond 14:30 uur klantenservice gebeld over een beloofd product..Een zeer klantonvriendelijke dame ((Oost-Europees accent) stond mij te woord. Niet empatisch en ze hing plotseling gewoon op. Vandaag 8 oktober mijnheer Conemans gesproken van filiaal Heerlen. Deze mijnheer Conemans snapt wel hoe je met klanten moet omgaan. Fijn gesprek gehad en de beloofde TV Streamer zou voor mij klaargelegd worden. Zo kan het dus ook. Bravo. Misschien eens uitzoeken wie mij gisteren zo onbeleefd te woord heeft gestaan. Uiteindelijk eind goed al goed.

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Beter Horen was niet mijn eerste contact met een audicien. Maar de aanpak van Beter Horen was vanaf het begin uitstekend. Professioneel en effectief. Dank zij de deskundigheid van mevr. S. Loomans. Ik gebruik de hoortoestellen vanaf 8 uur 's morgens tot 's avonds 11 uur zonder problemen. Een aanrader voor iedereen die ( het ) wilt horen.

Risposta di Beter Horen - Heerlen
De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik werd uitstekend te woord gestaan, met een geweldige uitleg omtrent het gebruik van het gehoor
toestel.

Risposta di Beter Horen - Heerlen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.