De hoorspecialiste luisterde naar de klachten en heeft mij dermate goed geholpen met raad en daad. Heemskerk is zelfs nog huiselijker dan Heerhugowaard
Kerkweg 19, 1961 JA Heemskerk, Noord Holland, NL
L'azienda ha risposto
Bij het aanmeten van een hoortoestel, ging de afdruk niet uit het oor van mijn moeder die 83 jaar is. Afdruk zat muurvast en is tot bloedens aan toe en met veel pijn uit haar oor verwijderd. Met nog... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na 5 jaar was ik weer toe aan een nieuw hoortoestel. Na de controle afspraak werd deze besteld en een week later was het al binnen. Prima service en uitleg gekregen. Nacontrole is prima. Met kleine di... Leggi di più
Kerkweg 19, 1961 JA, Heemskerk, Noord Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Heemskerk is zelfs nog huiselijker dan Heerhugowaard

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Prima geholpen. Er is alle tijd genomen om de gehoortostellen goed af te stellen

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Ik heb constand tinitus. En een gehoorverlies van 43% met mijn nieuwe gehoorapparaten gaat er en wereld voor mijn open . De deskundige van BERTER HOREN heeft mijn uitstekend geholpen. Ik raad BETER HOREN zeker aan

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Er werd echt de tijd genomen en alles is rustig uitgelegd.

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Zeer plezierige winkel met behulpzaam en deskundig personeel. Geeft gewoon een goed gevoel.

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Medewerkers van filiaal Heemskerk zijn heel geduldig, vriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Beter Horen - Heemskerk
Netjes geholpen goede uitleg fijn contact met de medewerkers.
deskundigheid van het personeel en benadering van de klant
Voldoende tijd om de verschillende gehoorapparaten uit te proberen en van daaruit de meest prettige kiezen.
We zijn heel prettig geholpen door mark en we zijn tevreden met de aankoop
zij heeft de tijd genomen voor een oplossing voor mijn gehoor probleem
Niets op aan te merken het liep gesmeerd van begin tot eind
Ben goed, deskundig maar ook vriendelijk geholpen.
Kreeg op vragen mijnerzijds een deskundig antwoord.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.