Alle aandacht,goed is niet goed genoeg, het moet héél goed zijn. Hele fijne benadering. Primaenvakkundiggeholpen. Het heeft even geduurd voor het echt perfect was, ik ben super tevreden!
L'azienda ha risposto
Pastoor Somstraat 5, 8162 AK Epe, Gelderland, NL
L'azienda ha risposto
Deskundig tijdig duidelijk eerlijk oprecht Zijn de woorden die bij mij opkomen als ik mijn ervaring wil delen
Ze hadden alle tijd . Alles werd duidelijk uitgelegd . Na twee weken proef werd er weer wat anders aan gedaan . Daarna nog eens . Jack weet heel veel ervan af . Fijn door hem geholpen te worden
Pastoor Somstraat 5, 8162 AK, Epe, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Beter Horen - Epe
Een fijne en prettige behandeling door een deskundig persoon.

Risposta di Beter Horen - Epe
Alles wat men deed was goed. Direct geholpen duurt het iets te lang gelijk koffie het was goed voor elkaar

Risposta di Beter Horen - Epe
Door het personeel wat er werkt.
Zij weten op een uitstekende manier met de klant om te gaan.

Risposta di Beter Horen - Epe
Prima advies goed hoorapparaat en vriendelijk personeel

Risposta di Beter Horen - Epe
Ze geven je een goed gevoel en luisteren goed naar de persoon zelf naar zijn wensen

Risposta di Beter Horen - Epe
Prima eerfste contact en test. Daarna ruimere test en goede uitleg en informatie. Tenslotte prima hoorstoestellen gekocht. Wellicht iets duurder dan de concurrentie, maar uiteindelijk een tevreden en goed gevoel. Bovendien lokaal aanwezig, dus dat maakt de nazorg makkelijk.
In Epe ben ik uiterst vriendelijk en voor zover ik kan beoordelen vakkundig behandeld.
Conform website een afspraak gepland voor nieuw gehoorapparaat. Blijken ze geen tijd te hebben. Deed geen enkele moeite om toch klantgericht te denken. Hier houdt beter horen dan al oo.

Duidelijk, klantvriendelijk, deskundig.
Geen verkooppraatje.
De gehoortest, aanmeten, levering was prima, maar nu een nabestelling wacht ik al 1 1/2 maand op

Risposta di Beter Horen - Epe
Ik was altijd zeer tevreden over het contact met Beter Horen in Epe. Maar helaas is mijn laatste keer erg tegengevallen. Door de desbetreffende audicien ben ik op een niet zo.n nette manier toegesproken toen ik in gesprek was met de baliemedewerkster omdat er bij mij wat onduidelijkheden waren over de manier van online afspraken te maken. Volgens de audicien " krijste !!!! Ik tegen de mederwerkster.(?) Pardon...vroeg alleen om uitleg en niet anders. Volgens de medewerkster ging de audicien idd te ver. Misschien heb ik een harde stem (misschien omdat ik slechthorend ben!!), maar krijsen slaat nergens op. Zo ga je niet met klanten om. Dus dit verdient geen schoonheidsprijs en voor mij geen advies meer voor anderen om naar Beter Horen te gaan in Epe...PS Waarvoor ik kwam, schoonmaken is wel gebeurd maar de instellingen die ik graag wilde veranderen is niet gebeurd en info over een T instelling kon de baliemedewerkster mij niet aan helpen, wilde ze aan de audicien vragen, maar mevrouw was volgens mij ook helemaal verbouwereerdover het gedraag van haar Collega.

Risposta di Beter Horen - Epe
Deskundig tijdig duidelijk eerlijk oprecht
Zijn de woorden die bij mij opkomen als ik mijn ervaring wil delen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.