Beter Horen - Breda Recensioni 80

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Keizerstraat 1D, 4811 HL Breda, Breda Centrum, NL

Valutata 5 stelle su 5

Alles werd duidelijk en met veel geduld uitgelegd en ik mocht diverse apparaten uitgebreid testen. Het contact was zeer prettig. Mevr.Elcke Boudewijns-Bleikertz verdient een pluim.

Valutata 3 stelle su 5

Service redelijk. Prijs exorbitant. Er werd €349,== gevraagd voor een oplaadbundel van Ampifon. Oplaadbundel is een opgeklopte naam voor een laaddoosje met een intern accu-tje. Voor een lader voor ea... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Alles werd duidelijk en met veel geduld…

Het contact was zeer prettig.
Mevr.Elcke Boudewijns-Bleikertz verdient een pluim.

19 maggio 2026

Beste meneer Dekkers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en met veel geduld is uitgelegd en dat u diverse apparaten uitgebreid heeft kunnen testen. We zijn blij dat u het contact met onze audicien Elcke als zeer prettig heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 5 stelle su 5

bij de eerste binnenkomst was het…

bij de eerste binnenkomst was het gesprek vriendelijk en vrijblijvend geen druk en vervolgens was er een duidelijke uitleg over de gehoor appraten en hoe het in zijn werking ging met de testen en hoelang een test duurde heel tevreden

21 aprile 2026

Beste J.T.M Faes,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel in Breda.

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar
klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Positieve ervaring!

Heel prettige behandeling tijdens de gehoortest en daarna bij de aanmeting. Het hoorapparaat functioneert goed, maar het is wel even wennen. Grootste nadeel vind ik dat bijgeluiden zo hard doorkomen. Derhalve kan ik nog geen oordeel vellen over het effect op lange termijn.

24 marzo 2026

Beste meneer Loose,

Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen, door onze collega bij de Beter Horen winkel in Breda. Maar vinden het erg jammer dat de instellingen van uw nieuwe hoortoestel nog niet geheel naar wens zijn. Het vinden van de juiste afstemming kan soms wat tijd kosten, omdat ieder gehoor en iedere situatie uniek is.

Wij zien u graag terug in de winkel en zullen er alles aan doen om het toestel zo goed mogelijk in te stellen. Ons doel is dat u uiteindelijk het maximale uit uw gehoor kunt halen. Wij horen dan ook graag uw feedback en input over wat er niet goed klinkt zodat wij het toestel zo goed mogelijk kunnen instellen en u optimaal profijt ervaart van uw hoortoestel. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Sweep,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda, en dat u tevreden bent met onze service en deskundige advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen bij Beter Horen Breda door Elcke. Ze is kundig, denkt mee in mogelijkheden en beschikt over een gezonde dosis humor. Ik heb nu een heel fijn en betaalbaar cros hoorapparaat waardoor ik weer mee kan luisteren in gezelschap. Dankjewel Elcke!

4 febbraio 2026

Beste Nique,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Elcke van de Beter Horen winkel in Breda, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Prima geholpen

Prima geholpen, duidelijke uitleg

27 gennaio 2026

Beste Mario,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda, en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Heel fijn contact met audicien

Heel fijn contact met audicien. Duidelijke uitleg.

20 gennaio 2026

Beste Barbara,

Beste mevrouw Kopmels - Musters,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

JE WORDT PRIMA GEHOLPEN

IK WERD VRIENDELIJK GEHOLPEN EN KREEG PRIMA ADVIES

18 dicembre 2025

Beste meneer de Bruijn.

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda en dat u tevreden bent met onze service en advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Gehoortest

Dit oordeel betreft een hoortest.
Deze verliep zonder meer uitstekend. De heer Hans Gulinski gaf een uitstekend inzicht in de “ins and outs” van de procedure. De test verliep vlekkeloos.
Het resultaat werd gedetaillerd uitgelegd.
Zeer tevreden.

Beste meneer Stevens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Hans van de Beter Horen winkel in Breda en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Te duur service pakket aangeboden.

Op zich tevreden over de deskundigheid en de service, echter wel ontevreden over het feit dat het duurste service pakket min of meer opgelegd wordt met de mededeling dat de ziektekostenverzekering minimaal dekt, bij navraag blijkt deze meer vergoed als voorgedaan wordt.
Hierdoor is een goedkoper pakket voldoende dekkend.
Heb dit aangegeven en er zou op teruggekomen worden maar tot op heden niets van gehoord.

Beste meneer Bossink,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda. Tevens hebben wij de winkel gevraagd, of ze u hier nog een terugkoppeling over kunnen geven. De winkel zal proberen contact met u hierover op te nemen. Wij hopen dat u in ieder geval weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Het is een prima zaak

Nou mijn vragen zijn goed opgelost ik ben er blij mee goede service

Beste meneer Wolfers,

Valutata 5 stelle su 5

Na een proef periode de Ampli-mini…

Na een proef periode de Ampli-mini gehoortoestellen aangekocht.
Al na 1e moment van buiten komen
bijna direct overtuigd. Dit had ik eerder moeten doen. Duidelijk en rustig gehopen door Hans Gulinski en inmiddels 100% tevreden.
Beter horen Breda ,bedankt voor het advies en hiermee het terug krijgen van mijn gehoor.

12 dicembre 2025

Beste A. Brenters,

Alles klopte

9 dicembre 2025

Beste meneer Kam,

Valutata 5 stelle su 5

Samen bedenken van goed werkende…

Samen bedenken van goed werkende oplossingen

9 dicembre 2025

Beste meneer Vermonden,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda en dat u tevreden bent met onze service en goedwerkende gehooroplossing. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Zeer goede service.

Ik ben uitstekend geholpen en op een heel vriendelijke manier.

2 dicembre 2025

Beste mevrouw van Vreeswijk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u uitstekend bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Breda en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Ben zeer professioneel/vriendelijk…

Ben zeer professioneel/vriendelijk behandeld en goede uitleg over het gehoor apparaat.

18 novembre 2025

Beste M ben Azzouz,

Aandacht voor de klant

De gehoormeting werd op een bijzonder vriendelijke manier verricht.
Men heeft alle tijd genomen en moeite gedaan om achterliggende informatie omtrent gehoor en gehoorproblemen toe te lichten.

2 settembre 2025

Geachte meneer/mevrouw van Oers,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Zeer tevreden

Ik ben heel goed geholpen en ze zijn allemaal heel vriendelijk

7 ottobre 2025

Geachte meneer/mevrouw Janssen-Huijgens,

Valutata 5 stelle su 5

Ben tevreden over beter horen

behulpzaam. Uitleg

23 settembre 2025

Geachte meneer/mevrouw Knook-Noom,

Beter Horen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più