Twentheplein 3-5, 7607 GZ Almelo, Overijssel, NL
L'azienda ha risposto
De verkoper heeft zijn best gedaan naar mij te luisteren en goede apparaten te verkopen
L'azienda ha risposto
Ik ben goed geïnformeerd over de (on)mogelijkheden en de kosten. Goede service. Er is niet geprobeerd om mij duurdere hoorapparaten te verkopen dan nodig volgens het recept van de audioloog. Ik heb d... Leggi di più
Goede ontvangst, rustige en duidelijke uitleg bij de hoortest én bij de uitleg van de hoortoestellen, de accessoires en de app. Vriendelijk personeel! En wat ook fijn is, is de gratis uitrijkaart voor... Leggi di più
Twentheplein 3-5, 7607 GZ, Almelo, Overijssel, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Beter Horen - Almelo
Goede begeleiding van vakkundige medewerker tijdens proefperiode met regelmatig een telefonische follow-up. Nu e.e.a. definitief is én gekocht mis ik deze follow-up ondanks belofte. Het is nu al twee weken stil. Stelt mij teleur.

Risposta di Beter Horen - Almelo
De hoorapparaten van Amplifon functioneren op zich goed. Echter, de bijbehorende app is waardeloos. Ook nadat ik een modernere versie van iPhone heb aangeschaft ( iPhone 14/ voorheen versie 10) en de vernieuwde app geïnstalleerd hebt is het resultaat niet verbeterd. Het moet in de loop van de dag telkens opnieuw opgestart worden . Soms ook nog de hoorapparaten opnieuw opstarten door de batterijen te ontkoppelen. Vreselijk irritant.!

Risposta di Beter Horen - Almelo
Met mij mee gedacht wat het beste voor mij was .

Sinds ongeveer 10 jaar client van Beter
Horen, altijd goede adviezen en goede service.

Risposta di Beter Horen - Almelo
Zeer prettige ervaring met vakkundige en vriendelijke medewerker

Risposta di Beter Horen - Almelo
De audicien heeft mij prima geholpen. Aanvankelijk waren er probleempjes met de oorstukjes, doch die zijn inmiddels opgelost.
Goede service meerdere gehoorapparaten kunnen proberen voordat ik ging beslissen.
Ze hebben veel geduld en zijn super professioneel.
De persoonlijke aandacht heeft mij goed gedaan.

Risposta di Beter Horen - Almelo
Gelijk bij binnenkomst voelde ik op mijn gemak de medewerker gaf duidelijk aan dat hij mij begreep, daar hij zelf ook gehoor problemen had

Risposta di Beter Horen - Almelo
Duidelijk geadviseerd. Moet helaas nog terug. Krijg ze niet meer aan de praat. Zal wel goed komen.
Medewerker zeer behulpzaam en flexibel. Helaas moesten oorstukjes worden aangepast, daarom tweemaal opnieuw naar de winkel
goede uitleg gegeven van het nieuwe hoortoestel, op tijd geleverd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.