Vriendelijkheid en professionele hulp. Al onze vragen werden beantwoord. We kregen tijd genoeg om te beslissen en verschillende matrassen te testen. Er werd niet aangedrongen. We kijken uit naar de ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
matras besteld toch nog even getwijfeld of het wel goed zat , winkel bezocht ,heel vriendelijke ontvangst en meteen het probleem opgelost ,zeer professioneel verder geholpen daar de lieve jonge da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al bij de aankoop zijn wij geweldig geholpen door Anthony hij wist precies wat wij nodig hadden. Bij de levering was alles goed verlopen zelfs die jongens hebben alles naar 2 verdiep gebracht echt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik denk dat alle goede reviews fake zijn doordat de service heel slecht was. We hebben een bed bestel met alles er op en der aan en uiteindelijk komen me ze naar ons huis en zeggen ze wel hebben alle... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen
Linie 27, 5405 AR, Uden, Paesi Bassi
Alles verliep volgens afspraak. Twee jonge mannen, beleefd en vriendelijk deden vlot, vlug en efficiënt hun werk. prima zo.

Risposta di Beter Bed
Wij bestelden in november een nieuwe matras bij Beter Bed, met levering voorzien in februari. Tot op vandaag hebben wij echter nog steeds niets ontvangen. Beter Bed lijkt bovendien totaal niet op de hoogte van de situatie en doet geen enkele moeite om dit recht te zetten.
Wanneer we het winkelfiliaal contacteren, worden we telkens doorgeschakeld naar een ander filiaal of krijgen we te horen dat de filiaalverantwoordelijke ons zal terugbellen — wat nooit gebeurt. In plaats daarvan ontvangen we een automatische vragenlijst om onze klachten schriftelijk in te dienen, maar zonder enige vorm van persoonlijk contact. Onze e-mails blijven bovendien onbeantwoord.
Na bijna twee maanden wachten kregen we vandaag eindelijk bericht dat de matras pas in april geleverd zou worden, en dan nog zou het slechts om een halve matras gaan (???).
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo’n schrijnende en frustrerende klantenservice meegemaakt.

Risposta di Beter Bed
Het probleem dat zich voordeed bij de levering werd door de bezorgers zeer constructief opgelost.

Risposta di Beter Bed
matras besteld toch nog even getwijfeld of het wel goed zat ,
winkel bezocht ,heel vriendelijke ontvangst en meteen het probleem opgelost ,zeer professioneel verder geholpen daar de lieve jonge dame Noa
verkoopster in hart en nieren
winkel verlaten met een extra aankoop Mline pillow en een pillow you sloop ,,,
nu nog beter slapen ,nog wel effe geduld ,maar heb er alle vertrouwen in en bedankt

Risposta di Beter Bed
Bij de levering was alles goed verlopen zelfs die jongens hebben alles naar 2 verdiep gebracht echt een dikke duim voor die jongens.
Ga er nog kopen als het aan vernieuwing toe is
Vriendelijk bedankt Jongens

Risposta di Beter Bed
Vlotte en duidelijk info. We gingen voor 2 hoofdkussens en kwamen buiten met een volledig nieuw bed. Aangename ervaring. Nu hopen dat ons bed zo zalig zal zijn als werd beloofd!😉

Risposta di Beter Bed
Aankoop van matrassen waren duidelijk te smal voor het aangekochte bed terwijl de juiste afmetingen werden besteld. Matrassen sluiten niet aan, waardoor zeer ongemakkelijk kan geslapen worden. Geloof niet altijd wat er beloofd wordt qua afmetingen. Extra uitgave van een topper was hun oplossing. Verkoopspraatje, dus en geen passende oplossing!

Risposta di Beter Bed
Tevreden met mijn aankoop van mijn wollen dekbed, dankzij het goede advies van de sympathieke filiaalleider in Waregem.
Alvast bedankt !
Mark, Elke

Risposta di Beter Bed
Beste matras en latte bodem ooit super vriendelijk in de showroom en super vriendelijk bij de levering,ook beste kwaliteit ooit ik ben vaste klant hartelijk dank!!!

Risposta di Beter Bed
Alles was perfect! Van order tot levering. Leuk om dergelijke klantgerichte ervaring te hebben genoten. Proficiat

Risposta di Beter Bed
Malgré d'excellents conseils en magasin, une bonne négociation de prix et une qualité irréprochable, l'expérience de la livraison fut catastrophique.
Leur gestion des stock et leur suivi des commandes est lamentable: coup de tel la veille pour dire que la livraison ne sera que partielle, manque total de proactivité dans le suivi.
2 mois (et 10 mails de rappel) pour être enfin livré des 2 matelas...
Beter Bed? Beter afblijven!

Risposta di Beter Bed
We zijn heel goed geholpen in de winkel. De medewerker nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen over de verschillende bedden, matrassen en mogelijkheden. We kregen veel nuttige informatie en voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet.
Wat we vooral heel fijn vonden, was dat er eerst een analyse werd gedaan om te kijken welke matras het best bij ons zou passen. Daardoor kregen we veel gerichter advies. Daarna hebben we ook verschillende matrassen kunnen testen, wat enorm hielp om echt het verschil te voelen en een goede keuze te maken.
Heel professionele en vriendelijke service. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar persoonlijk en deskundig slaapadvies!

Risposta di Beter Bed
Een groot aanbod aanwezig in de winkel in de verschillende prijsklassen. We werden correct geïnformeerd door de verkoper die niet opdringerig was.

Risposta di Beter Bed
3 reports dans la livraisons. Après 5 mois d attente tjr pas complet. Pas d excuse pas de geste commercial. A fuire

Risposta di Beter Bed
Heel vriendelijk personeel met goede informatie .
Peggy heeft ons zeer goede informatie gegeven .

Risposta di Beter Bed
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.