Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben snel en duidelijk antwoorden gekregen op onze vragen. De levering was echt perfect en volgens afspraak. De urn vinden wij nog mooier dan op de foto's. Echt heel blij met onze keuze en hoe d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In een verdrietige situatie moet je bepaalde zaken regelen, waaronder in ons geval een urn uitzoeken. Wij kwamen op deze site terecht Wat een keuze. Naar het uitzoeken van een urn, waren wij e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik zocht een zwarte druppelvormige urn voor mijn overleden maatje, Kaylo. Op deze website gevonden, precies wat ik zocht. Rebecca heeft zijn naam mooi gegraveerd in de urn. Fijn contact hierover gehad... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di cremazione
  2. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Het kopen van een urn is een emotionele aangelegenheid. U zoekt met zorg de juiste urn ter nagedachtenis aan uw dierbare. U wilt ook niet het gevoel hebben dat u in een emotionele periode te veel geld betaalt. Wij van Betaalbare-Urn.nl begrijpen dit. Door eigen import en een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij mooie urnen aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en bieden wij een zeer snelle Levering in 1-3 werkdagen. De as van uw dierbare verdient een mooie en gedenkwaardige plaats.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prachtige harturntjes

Zeer behulpzame mensen .prachtige harturntjes besteld (3 stuks en allemaal verschillende kleuren)komt echt overeen met de foto's...met gegraveerde tekst ..meer dan blij ..zeer goed verpakt verzonden ..mensen met hart op de juiste plek ..dank jullie wel voor de goede zorgen ..wordt in een rouwperiode zeeeer gewaardeerd een aanrader betaalbare urn

17 dicembre 2024

Heel erg bedankt familie Raats,
Wat een mooie opdracht hebben wij voor jullie mogen doen. Zo dankbaar, woorden schieten te kort.
Warme groet,
Rebecca

mooi en goed product

mooi en goed product, prettige afhandeling / contact,
en vooral snel en netjes geleverd.

12 novembre 2024

Risposta di Betaalbare-Urn.nl

Heel erg bedankt Ruud, wij staan altijd in voor goede communicatie en veilige levering.
Warme groet,
Rebecca

Fijne ervaring

Super fijne ervaring gehad met deze dame. Leeft zich in in de klant en communiceert tussentijds om de wens van de klant tegemoet te komen.

De levering verliep ook vlot.
Bedankt.

19 ottobre 2024

Risposta di Betaalbare-Urn.nl

Het wordt enorm gewaardeerd dat wij deze opdracht hebben mogen uitvoeren. De Gravering maakte het extra persoonlijk en daardoor ook erg dankbaar om dit te realiseren. Dankuwel

Prachtige colectie urnen

Prachtige colectie urnen wasrvan ik voor mijn overleden partner de mooiste heb uitgezocht .vriendelijk geholpen dank je wel

8 ottobre 2024

Lieve mevrouw Roescher,
Wat willen wij u bedanken voor uw mooie opdracht. Een mooie rustplaats voor uw man, hebben wij samen gerealiseerd. Dankuwel, wij bieden graag een luisterend oor.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een super bedrijf is dit

Wat een super bedrijf is dit. Heb er 2 urnen bestel snelle levering goed ingepakt.
Mooie kwaliteit.Een aanrader voor iedereen

17 ottobre 2024

Risposta di Betaalbare-Urn.nl

Heel erg bedankt voor de mooie review. Wat een super lieve vrouw bent u. Wij waarderen dit enorm.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più