Valutata 5 stelle su 5

Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik heb drie weken geleden een bestelling geplaatst en daar niks meer van gehoord. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik hoop dat Bestdeco dit als nog zo snel mogelijk gaat oplossen. Ik lees dat e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

In eerste instantie lang gewacht op een bestelling. Contact opgenomen maar 2 maanden geen reactie gehad. Na die tijd kreeg ik een mail dat het bedrijf Bestdeco is overgenomen. Vervolgens was onze best... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn oplichters sinds Januari leveren ze niks meer maar wel lekker geld innen . Heb aangifte gedaan en dat moet iedereen gewoon doen anders blijft hun side nog heel lang op internet staan en kunnen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di poster

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......

2,5

1 stella

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Schilderij trok meteen krom

Schilderij trok meteen krom. 3 maanden geprobeerd contact te krijgen, nooit reactie. Niet bereikbaar, geen reactie op mail. Uiteindelijk na dreigen wel reactie maar willen t niet netjes oplossen.
Niet bij kopen!

1 marzo 2023

Oplichter!!

Oplichter!!! Al maanden bezig met dit bedrijf. Ik heb twee schilderijen besteld die waren krom geleverd. Ik mocht ze terug sturen en dit gedaan. Echter haalt mevrouw de bestelling nooit uit riverty waardoor ik constant aanmaningen krijg. Mevrouw liegt over dat ze failliet is en ze de bestelling er niet uit kan halen. Onder tussen zit ik met gigantische incasso kosten en negeert zij iedereen om haar heen, ook riverty probeert al maanden contact te krijgen. Bestel hier niet!! Deze vrouw is bijna niet bereikbaar en heeft haar zaakjes duidelijk niet in orde.

22 maggio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Mooie acrylplaat en goede service

Ik had een vrij grote print op acrylglas besteld en had voordat ik bestelde wat vragen over het ophangsysteem en transport.
Deze werden binnen 1 dag duidelijk beantwoord dus dat was fijn.

Had op maandagochtend mijn bestelling geplaats en die woensdag al de ‘print’ in huis.
Veel sneller dan verwacht (maar het was vakantie tijd dus hier kun je misschien niet altijd van uitgaan).

Ook ontvang je netjes mails over de status van de productie en bezorging.

Helaas bleek er iets niet helemaal goed, het was geen probleem met het drukproces en ook niet iets wat mijn fout was.
Heb dit probleem gemeld en na het sturen van de foto’s kreeg ik meteen antwoord dat het probleem zou worden opgelost en ik een nieuwe ‘print’ zou krijgen. Ook het nieuwe exemplaar werd erg snel geleverd. De oude werd netjes weer meegenomen.

Ik ben dus uittest tevreden met de hele gang van zaken en de service maar het aller belangrijkst, is de acrylplaat zelf en die ziet er erg mooi uit!

2 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Wat een bagger bedrijf is dit Nooit…

Wat een bagger bedrijf is dit Nooit niet Bestellen hier!!
Ben al sinds eind aart bezig met dit bedrijf is geen contact mee te krijgen bestelling na lang wachten binnen maar de achterzijde was goed waar je hem moest ophangen en de foto dus compleet gespiegeld.
Helaas toen al alles betaald Op 6 juli kreeg ik bericht op de ontbinding die ik had gestuurd dat het bedrijf per 01-07-2023 is overgenomen door Deco Trade B.V. en dat ik het bij fotostudiochristy moest neerleggen. alleen hier dus ook geen gehoor en ze nog steeds niet bereikbaar onder het nieuwe nummer.

6 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Onze bestelling was helaas beschadigd…

Onze bestelling was helaas beschadigd toen wij hem binnen kregen. Wij hebben toen contact gehad met BestDeco. Super klantvriendelijk en het was snel geregeld. Zij hebben een nieuwe bestelling naar ons verstuurd. Heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee!!

24 luglio 2023

Nog niet 1 ster waard

Nog niet 1 ster waard! Pas op dit zijn oplichters! Ik heb een kapot product gekregen en gelijk foto’s ervan gestuurd. Moeilijk contact te krijgen gelukkig via afterpay betaald die voor mij achter hun aan zijn gegaan. Ineens konden ze toen wel reageren en hebben ze een oplossing voorgesteld die ze niet na zijn gekomen. Continu smoesjes etc bestel hier niet scheelt je een hoop gedoe!

24 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Geen communicatie

Wij hadden een hele grote foto op alu besteld, levertijd was 4 week, vanwege het grote formaat.
Kwaliteit van foto is prima.
2 sterren omdat niet terug gekoppeld wordt dat het zo lang duurt, geen contact te krijgen…
Als contact er wel was, dan had ik 5 sterren gegeven.

2 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijf, bestel hier niet!

Ik begrijp de positieve reviews hieronder absoluut niet. Trap er niet in! De levertijden zijn slecht en er is geen contact te krijgen met bestdeco.
Ik heb ze 1,5 week lang platgebeld. Tijdens de contacturen is de telefoon uitgeschakeld en daarbuiten krijg je op zn minst een voicemail. Op emails komt ook geen reactie en klachten bij het webshop keurmerk leveren ook niets op.
Na wat speurwerk heb ik via een andere onderneming van dezelfde eigenaresse eindelijk contact gehad met mevrouw. Pas nadat ik vermelden dat mijn geduld op was en ik stappen wilde ondernemen richting het bedrijf werd mijn bestelling verstuurd. Dit was inmiddels 2,5 tot 3 weken na het plaatsen van de bestelling.

6 giugno 2023

Dik tevreden

De levering was super snel en ik ben blij met het resultaat. Ook vergeleken met andere verkopers was de prijs prima. Ik las achteraf de reviews, dus was een beetje huiverig. Uiteindelijk heb ik een prima ervaring met deze webshop en ben ik zeer tevreden

24 giugno 2023

Top service

Top service! Ik had een mailtje gestuurd dat het een beetje haast had. Zelfde dag antwoord en een belletje dat de foto niet al te best was. Alsnog hebben ze het beste ervan gemaakt en het resultaat is super! Dit is een cadeau en ik ga hier iemand heel blij mee maken! Bedankt!

9 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling niet ontvangen en onbereikbaar

Ruim 2 weken geleden bestelling gedaan maar tot op heden niks gehoord. Zijn telefonisch op de tijden wat aangegeven staat NIET TE BEREIKEN en heb al 4x een mail gestuurd waarop ook geen reactie. Gelukkig voor achteraf betaling gedaan. Hier bestel ik nooit meer. Zeer slechte service.

8 giugno 2023

Meer dan slecht

Helaas heb ik ook geen goede ervaring. In veronderstelling dat het een goed en netjes bedrijf was en met vertrouwen besteld. Niet tevreden over mijn bestelling. Is er vanuit Christy een oplossing geboden die ik zeer waardeerde. Echter is dat 4 weken geleden en nooit meer iets gehoord. Ik heb 8 mails verzonden, meer dan 20 keer geprobeerd te bellen. NIET TE BEREIKEN. Trekken aan een dood paard is er niets bij. Krijg betaal herinnering na betaal herinnering. Maar ik ga hier niet voor betalen ! Ik snap niet dat je als bedrijf zo slecht ( of zeg maar niet ) kan communiceren met je klanten. Werkelijk zeer en zeer spijtig. In verwachting dat de openstaande betaling vanuit best deco geannuleerd gaat worden. Verneem ik nog niks dan ga ik mijn rechtsbijstand inschakelen. Wat een rotzooi.

26 maggio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Beschadigd geleverd, zonder oplossing…

Helaas bestelling van 2 foto's op aluminium besteld, maar er was er 1 flink beschadigd. Hier via de mail een passende oplossing voor proberen te krijgen, maar geen antwoord. Omdat het niet netjes opgelost wordt, zal ik hier in de toekomst niet meer bestellen.

16 maggio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Eerlijke ervaring met Bestdeco.

Eerlijke ervaring met Bestdeco.
25 April bestelling gedaan van een 60 x 80 cm op plexiglas. Vergeleken met andere heeft Bestdeco ook de beste prijs voor dit formaat. Zo gezegd zo gedaan, ik had betaald en kreeg gelijk een mailtje dat de betaling goed was ontvangen. Volgens de leveringsvoorwaarden zou het max. 3 tot 5 dagen duren en dacht het zit wel goed. Na een ruime week nog nix en toch maar eens gaan bellen. Nummer is absoluut niet bereikbaar. Toen ging ik naar de reviews kijken en werd daar echt niet blij van dus nog 3 x mail gezonden en kreeg kort maar krachtig dat het goed komt. Aangezien het een cadeau was begon ik hem wel te knijpen. Zowaar kreeg ik afgelopen Zaterdag in mijn Post.NL app dat er iets onderweg was van Bestdeco maar het bleek het ophang systeem dat ik had bijbesteld, Maandag goed gezocht op internet en vond een ander nummer, weer gebeld en er werd gelijk opgenomen, gevraagd waar de foto blijft en waar en warempel kreeg ik rond etenstijd weer een mail van Post.NL dat mijn bestelling onderweg was. Vandaag binnengekregen, netjes verpakt en kwaliteit goed.
M.a.w. Product en prijs verhouding prima, maar service kan en moet echt beter.

Groet,
Marlon

9 maggio 2023

Goed

Ik was wat sceptisch omdat ik geen ontvangstmail van mijn foto’s op plexiglas had ontvangen maar uiteindelijk prima product, levering en zeker goede prijs.

6 maggio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Ik kreeg mooie foto’s op aluminium en…

Ik kreeg mooie foto’s op aluminium en plexiglas ondergrond. Ik twijfelde over de aangeleverde kwaliteit( aantal pixels) van mijn foto’s ik heb hier telefonisch en mail contact over gehad en ben hier goed mee geholpen. Een snelle reactie en goed eindresultaat. Bedankt Christy

5 maggio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più