1 ster is nog teveel. Leveren een defect apparaat. Retour sturen kost je 35 euro en daar ging ik uiteraard niet mee akkoord. Na heel veel email en beloftes het aankoop bedrag terug ontvangen maa... Leggi di più
DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS SITE Absolutely terrible to deal product to over a month to arrive after 10 emails chasing it then when arrived it was battery powered not rechargeable. All responses w... Leggi di più
Ik was uiterst nerveus omdat ik eerst een bestelling bij Best Deals Big gedaan had en daarna pas naar de reviews had gekeken. Ik heb meteen contact gezocht en dat bleek al uiterst makkelijk,snel... Leggi di più
Te laat had ik door dat ik geenszins met een Nederlands bedrijfcte maken heb. Vanwege mijn beperkte budget viel ik voor relatief goed geprijsde wandelstokken. U raad het al: via mailtjes met e... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
1 ster is nog teveel.
1 ster is nog teveel.
Leveren een defect apparaat.
Retour sturen kost je 35 euro en daar ging ik uiteraard niet mee akkoord.
Na heel veel email en beloftes het aankoop bedrag terug ontvangen maar er was ook beloofd dat de verzend kosten gecompenseerd zouden worden aangezien het hier om een defect product ging.
Inmiddels mail nummer 10 ( ben de tel kwijt)verstuurd maar ook hier verwacht ik weer niks dan loze beloftes op terug.
Kortom wees gewaarschuwd, helaas was ik dit keer zo dom om niet eerst alle reviews te lezen.
Goede communicatie, snelle levering
Ik heb meteen contact gezocht en dat bleek al uiterst makkelijk,snel en correct te zijn.
Ook de levering ging snel en soepel
Het apparaat komt wellicht uit China maar dat had ik kunnen verwachten gezien de prijs
Het apparaat is netjes afgeleverd en werkt prima
Ik kan me dus op geen enkele manier vinden in de reeds geplaatste reviews...
Alles is fout aan dit bedrijf
Alles is fout aan dit bedrijf. Oplichters, slechte kwaliteit, lange levertijden. niet mee te communiceren. kortom: niets bestellen en ver van weg blijven.
DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS SITE
DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS SITE
Absolutely terrible to deal product to over a month to arrive after 10 emails chasing it then when arrived it was battery powered not rechargeable. All responses were AI generated and refused to refund all my money just offered small % back..
Bedrog?
U raad het al: via mailtjes met een trackingcode kwam ik er achter dat de bestelling uit China moet komen en ondertussen al veel te lang onderweg is.
Gezien de andere reviews vrees ik dat ik de door mij gevraagde kwaliteit niet krijg. Als ik al iets krijg.
Erg jammer: annuleren van je aankoop zou alleen tot 8 uur na je bestelling kunnen.
plastic voor nederlandse hoofdprijs
Vanuit China een plastic voederbak voor mijn kat ontvangen. Ik kwam er te laat achter dat ik zaken deed met een buitenlands bedrijf. Voor de voederbak heb ik ongeveer 85 euro betaald. Het produkt is van plastic, in mijn ogen nog niet eens 30 euro waard en ik heb het dus ook teruggestuurd. Ongeveer 27 euro moeten betalen voor het terugsturen (dat wordt niet vergoed door BestBigDeals). Mijn pakket ligt vast bij de douane in China vanaf 30 januari. Ik houd er rekening mee dat ik gewoon 112 euro kwijt ben en met lege handen sta. Zo'n bedrijf moet zich niet op de Nederlandse markt begeven.
Dont use this company
Dont use this company, they are a bunch of scammers, bought a telescope last December, returned it beginning of January, as it was rubbish. Still have not received a refund, dont reply to emails ,they assured me money would be returned, but nothing.
Oplichting Ze leveren niet
Ik heb op 19 december bij hen een AlerSkyo radio besteld. Buiten een tracking nummer heb ik niets meer ontvangen.
Het is gewoon een grote oplichting. Zeker NIET iets bij bestellen
Verkeerde Stekker!!!!
Verwarmings element ontvangen met stekker voor Engeland; is dus niet in Nederland te gebruiken.
Service desk beloofd per mail binnen 1-2 werkdagen reactie. Na 2 weken nog niets vernomen. Nogmaals mail verstuurd . .......
Waardeloos
Bloeddrukmeter besteld
Bloeddrukmeter besteld. Te laat geleverd. Heb al meerdere malen retourverzoek gedaan. Krijg geen retouradres en ben dus geld kwijt! Ze hebben mooie praatjes, maar het is oplichterij. Er staat dat ze zich houden aan het consumentenrecht, maar helaas gebeurd dat niet. Wees gewaarschuwd
SCAM
SCAM!
Absoluut daar niets bestellen. Je krijgt niet geleverd.
Bestelling leek verzonden en is om onverklaarbare retour gezonden. Eenmaal email contact gehad, daarna wordt er gewoon niet meer gereageerd.
Mijn advies, Blijf daar weg!
Recente bestelling
Recent een oogkompres besteld. Ik krijg, net als de voorgaande reviewers sterk de indruk dat ik behoorlijk ben misleid. Na mijn bestelling krijg ik bijna dagelijks mails met de boodschap dat ik nog meer korting op mijn bestelde product kan krijgen. Tot op heden nog niets ontvangen en ik ben bang dat ik gewoon mijn geld kwijt ben.
Een nood radio besteld
Een nood radio besteld, deze werd tijdens de zending ineens teruggestuurd, contact gehad via de mail en afgesproken om hem opnieuw op te sturen maar deze bestelling heb ik nooit ontvangen en er wordt ook niet meer gereageerd op mails, dus hier niets bestellen zijn oplichters
Ordered from this company in December…
Ordered from this company in December 2025. Item not working and missing parts. Been given the run around about sending me the return address in US bc the China return address cost more than the item to return! Even tho they sent it not working and missing parts, they don't get back to me unless i hound them. I get the same form email: thank you for your patience, rest assured, you are our top priority. please wait 1-3 business days. It's been WELL over a month! Scammers.
Troep/oplichters!
Zorgen met eigen fictieve beoordeling sites dat hun producten daar als beste uitkomen. Koptelefoon besteld voor 110,- Deze blijkt na aankomst gewoon via Aliexpress te komen en daar staat hij te koop voor 31,00 Tja geen troep kopen via deze site!!!
in november een deurbelcamera besteld
in november een deurbelcamera besteld, niet tevreden over en gevraagd om een retourzending te kunnen doen. Eerste mail zeer behulpzaam, na derde mail nog steeds geen oplossing, reageren niet meer.
NEP SITE
op 6 december 2025 aankoop gedaan en € 119
betaald.
op 16 december 2025 ontvangen.
op 18 december retourticket aangevraagd.
op 29 december weer aangevraagd.
vandaag 13 januari 2026 nog steeds niet ontvangen en dus geen geld terug.
NEP SITE, koop hier niks
DO NOT USE THIS SCAM COMPANY
Do not use this scamming company.I ordered from them and they never sent item.Would not respond to emails or refund.I have now done a dispute via my bank to rerieve my money back,absolutely criminals Avoid at all cost
Zeer slecht bedrijf.
Zeer slecht bedrijf, als je vragen hebt reageren ze meteen maar het is goedkope rotzooi uit China terwijl ze doen alsof ze vanuit Nederland versturen, is dit vanuit uit China. Bij geld terug reageren ze niet.
Wacht nu al 2 weken op terug betaling krijg geen mail terug.
Laat dit bedrijf links liggen.
Lees de voorwaardes goed door
Helaas een minder prettige ervaring. Als iets niet goed is en je wilt het retourneren dan stellen ze eerst voor om 15% van de aankoopsom terug te geven. Mocht je dat niet willen dan moet je de retourkosten naar China naar een compleet onbekend adres van 30 euro voor een middelgroot pakjetje zelf betalen. Vrouwtje die op de mail snel reageert is wel beleefd en aardig.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.