Bering Travel Recensioni 443

TrustScore 5 su 5

4,9

Den Portugisiske Camino, Kystruten med Bering Travel blev den perfekte Camino debut for os. Smuk tur, gode hoteller og Berings informative app hjalp os trygt igennem ruten. 14 fantastiske dage, som va... Leggi di più

Vi var på nydelig sykkeltur på de joniske øyer og er veldig fornøyd med hele pakken. Det var lett å få ta i personalet dersom det var nødvendig, sjarmerende og fine hoteller, gode el-sykler og et fan... Leggi di più

Benyttet Mountain Adventures for en fottur i Østerrike. De var veldig behjelpelig med informasjon i perioden hvor vi søkte etter den rette feriereisen og også etter bestilling av turen. Turen var som... Leggi di più

Skønneste tur med Bering rejser. Vores bedste tur dags dato. Så skønt at cykle mellem de ioniske øer. Top service på stedet af guide både til cykler og praktisk for at få hos kørende. Specielt udvalg... Leggi di più

1. Agenzia viaggi
  2. Agenzia specializzata in immersioni
  3. Agenzia per escursioni
  4. Tour operator

Informazioni su Bering Travel

Hos Bering Travel har vi i mere end 10 år arrangeret aktiv ferie med fokus på Vandreferie, Cykelferie og Adventure Rejser. Vi går op i at have et meget højt serviceniveau lige fra din første henvendelse og til du er godt hjemme fra turen. Vi har ture i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert også en tur, som passer dig.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Det fungerer bare

Vi har brugt Bering Travel mange gange efterhånden til vandreture. Alt fungerer bare rigtig godt både før turen og under turen. Kan varmt anbefales.

6 giugno 2022

Kan klart anbefales! Fantastisk tur, de havde planlagt for os

Min veninde og jeg var på Azorerne, hvor vi fik Bering Travel til at ordne alt for os, udover vores flybilletter. Vi var utroligt glade for deres planlagte vandreture, deres service og de hoteller, de havde fundet til os. Alt gik som smurt, lige fra bestilling af turen, til kommunikation undervejs, til transfers osv. Vi følte os meget trygge i Bering Travels hænder, og vil klart anbefale dem til andre, og selv bruge dem en anden god gang :)

22 maggio 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, både før, under og efter vores vandretur på Caminoen👍 Vi kan varmt anbefale Bering travel, de kan skræddersy din rejse lige som du ønsker den.

2 maggio 2022

Bering Travel giver tryghed på rejsen

Som 1.gangs-vandrer på Caminoen, er det trygt og velorganiseret at rejse med Bering Travel. Godt informationsniveau, med opfølgning undervejs på rejsen. Gode overnatningssteder, der er rene og pæne, og hvor man føler sig velkommen. Stor anbefaling herfra til Bering Travel.

1 maggio 2022

Vandring på Algarvekysten

Vel tilrettelagte ruter i smukke områder, alle aftaler om transport til rutestart fungerede, vi ventede max 15 mInutter i forhold til aftalt tid.
Hotellerne var fine og der var MEGET lækker morgenmad alle steder.
Vi var ikke klar over, at ruternebeskrivelserne var på engelsk,- det voldte os lidt udfordringer, men det var sjovt, selv at skulle finde vejen.

13 aprile 2022

Yoga på Gran Canaria

Super betjening ved planlægning af rejsen.
Guide: Dejlige Axelle, der kom på hotellet straks vi var indkvarteret. Orienterede om øen og diverse seværdigheder og vi blev koblet på gruppen via WhatsApp.
Pga. storm blev vandretur aflyst, og Axelle fandt alternativ og indkaldte til musikaften via WhatsApp. Og Martina indkaldte til undervisning i reggae - friske piger 💃

Yoga: 2 dygtige undervisere. Heldigvis vidste vi ikke, at det foregik på engelsk ( og med mundbind). Altså fik vi genopfrisket vores engelske. 🧘🏻‍♀️

Hotellet: Den skønneste lejlighed med 3 balkoner med sol og tæt på stranden. Velkomstpakke med godt til ganen, så vi behøvede egentlig ikke at gå ud første dag.
☕️🍷🧀🥩

28 marzo 2022

Min søster og jeg har haft en…

Min søster og jeg har haft en vidunderlig tur. Vi er så taknemmelige for at have oplevet Marocco på den mest autentiske måde. Stor TAK til Helene Lyskilde, for at guide os og vise os din passion for yoga, det var så inspirerende. Kæmpe tak til Atlas Kasbah, stedet og personalet, alt var gennemført og smukt, aldrig har vi følt os så velkommne og fået så god service som hos jer. Det er tydeligt at dette er et familieejet hotel.

Tak til Bering travel for at sammensætte en uforglemmelig rejse!

Kh. Jannie og Louise

20 novembre 2021

Super fed surfferie

Super fed surfferie v. Lissabon. Alt var godt, lige fra den indledende vejledning fra Bering Travel ift. valg af destination, til hyggeligt hostal med skøn atmospære, dejlig mad og fantastisk surfing med virkeligt kompetente instruktører til både min datter på 14 år og jeg. Vi var nybegyndere og fik lært at fange fine bølger. Vi kan næsten ikke vente med at komme af sted igen.

18 novembre 2021

Helt perfekt og veltilrettelagt tur

Helt perfekt og veltilrettelagt tur. Var på en uges Yin Yoga retreat tæt ved Agadir i Marokko - turen var over alle forventninger og nok det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Absolut ikke sidste gang, jeg rejser med Bering!

15 novembre 2021

Dejlig tur på bl.a. Fishermans Trail

Det var en virkelig vel-tilrettelagt tur, med overnatning på pæne små hoteller/pensionater. Vandringsdagene langs kysten var dejligt afvekslende, med god mulighed for at disponere dagene rimeligt selv, så der kunne laves de korte eller længere stop man havde lyst til. Vandringen inde i landet var i et helt andet område, hvor der også var nye landskaber, med f.ex. eucalyptus-plantager og lidt flere stigninger.

4 novembre 2021

En fantastisk rejse til skønne Algarve

En fantastisk rejse til skønne Algarve.
En aktiv uge med en forrygende start af yoga.
Dagene stod på surfing og SUP. Sjovt og udfordrende.
Dygtige instruktører og en guide som havde det store overblik og god til at informere om de muligheder vi ellers kunne opleve i området.

31 ottobre 2021

Professionelle, erfarne, hjælpsomme og tålmodige

Bering Travel håndterede mit ophold i Nepal med bravour fra afgang til hjemkomst. Hovedformålet med turen var at bestige Mera Peak, men turen omfattede også sightseeing i Kathmandu og Bhaktapur samt tre dage i Chitwan National Park. Jeg var i Nepal i næsten en måned, og alle udfordringer før og under rejsen blev omhyggeligt og professionelt håndteret af Daniel Færk og hans samarbejdspartner i Nepal, Mountain Delights Treks & Expedition. Udover Daniel og direktøren for Mountain Delights, Ram P. Sapkota, vil jeg især fremhæve min guide, Mr. Mingur Sherpa, og vores portør, Serki fra bjergbestigningsdelen af turen. De var hovedårsagen til at det lykkedes at nå toppen af Mera Peak. De var dygtige, erfarne, hjælpsomme og tålmodige, også når jeg undervejs var urimelig eller ved at give op. Jeg følte mig på hele rejsen i trygge hænder, også når der opstod uforudsete situationer og problemstillinger, herunder de udfordringer der naturligt var som følge af, at det var deres første tur til Mera Peak efter to års nedlukning som følge af COVID-19. Jeg vil ikke betænke mig et øjeblik ved en anden gang at bruge Bering Rejser.

30 ottobre 2021

På yoga retreat med Bering

Jeg har været på yoga retreat med Kristine Marie Rost til Grækenland - en rejse planlagt af Bering. Jeg har været super tilfreds. Hurtige svar på spørgsmål, god service før og under rejsen, alt har klappet som det skulle. Jeg rejser meget gerne med Bering igen!

12 ottobre 2021