Jeg har gennemført DRC-forløbet hos Bering & Søgaard, og det har ærligt været en af de bedste investeringer, jeg har lavet i mig selv og min forretning. Det, der imponerer mig mest, er ikke bar... Leggi di più
Desværre ligger der et opslag fra mig tidligere. Jeg kan desværre ikke slette det. Det er sådan at da jeg skrev opslaget fik jeg 5.000 kr i rabat på forløbet. Jeg arbejdede rigtig meget... Leggi di più
Jeg har deltaget på flere af Bering & Søgaards forløb igennem de sidste 5-6 år. Alle forløb har givet mig brugbare redskaber til at udvikle mig selv og mit mindset. En investering i sig selv, kan inge... Leggi di più
Jeg har deltaget i Diamond Rich Club Bootcamp og Diamond Rich Club forløbet, og kan kun anbefale det til andre. Materialet er nem at forstå, der er god hjælp at hente ved Jeppe, som har været mi... Leggi di più
Kasper Bering & Jeppe Søgaard arbejder med personlig udvikling og menneskelig potentiale, og de hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at sætte og opnå mål via gennemtestede værktøjer, som certificerede coaches under Bob Proctor.
Marselis Boulevard 1, 8000, Aarhus, Danimarca
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Hvem vil ikke have lyst til at få øjnene op for sit eget værd?!❤️
Du vil aldrig kunne få en bedre coach end den der ER og LEVER sit materiale 100%, Kasper & Jeppe gør netop det! -det er så gennemsyret i deres person, og så tydeligt, at de hele tiden er nysgerrige på deres udvikling og skubber sig selv til nye højder, og samtidig har nosser til at dele det hele offentligt, det er så vildt inspirerende og det giver i hvert fald mig lyst til at være i deres forløb og selskab ikke mindst, i MEGET lang tid❤️
Tak for jer og det i gør🙏🏻
De varmeste hilsner
Andreas💫

Risposta di Bering & Søgaard
Kasper og Jeppe er fantastiske!
De møder dig hvor du er med et åbent hjerte og sind.
De konkretiserer og forenkler indholdet og opfodrer altid den enkle til at finde svaret i sig selv.

Risposta di Bering & Søgaard
Bering og Søgaard har vendt op og ned på mit liv, og fået mig til og indse at det liv jeg altid har drømt om er muligt, hvis man er villig til at investere i sig selv.

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg kan kun anbefale Bering og Søgaards Kursus Tænk dig til resultater eller Diamond Rich club.
Det 12 lektioner giver en rigtig god sammenhæng i de principper Bob Proctor underviser i omkring personlig udvikling. Man får en sammenhæng og en dybere forståelse omkring principperne , og man får en god interaktion med de andre deltagere på de opkald der er regelmæssigt i de 24 uger kurset tager.
Hvis man er åben og vedholdende og aktiv vil man få meget ud af Diamond Rich club.

Risposta di Bering & Søgaard
Tilbage i efteråret 2021 besluttede jeg at starte på Diamond Rich Club forløbet, der startede i januar i år. Da jeg på det tidspunkt var et sted i mit liv, hvor jeg ønskede at komme væk fra, jeg var lav på psykisk energi og var på et lavt frekvensniveau.
En beslutning jeg et sekund ikke har fortrudt.
Det har været et forløb i selvudvikling, der har ført mig langt. Det har givet en større selvindsigt, og jeg har flyttet mig i mit energi og frekvensniveau. Jeg lytter nu til og handle ud fra min intuition og mit hjerte. Hvilket har medført en del positive forandringer. Jeg har fået en større opmærksomhed på, hvem og hvad jeg omgiver mig med.
Jeg tiltrækker nemmere kunder, end jeg gjorde før.
Det har været et super spændende og lærerigt forløb.
Tak til Jeppe & Kasper og ikke mindst Bob Proctor.
Kærligst Britta

Get on
this Program and Change your Life
Love Jannie/Milumaclearcoaching

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg tog en, hvad mange ville mene, impulsiv beslutning da jeg stiftede yderligere gæld for at melde mig til Diamond Rich Club. Jeg lyttede til mit hjerte og det er jeg SÅ glad for i dag.
Nu, mindre end 12 måneder efter, er jeg gået fra en gæld på over 400.000 til at nå break-even, uden at ane hvor pengene skulle komme fra, samt have en positiv forretning. Men det er faktisk ikke engang det bedste resultat. Det bedste jeg har lært er at tage ansvar for min egen succes, tro på mig selv, drømme stort og finde vejen til mine drømme. Rejsen fortsætter.
Tusind tak for jer, Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Risposta di Bering & Søgaard
Efter en årrække med flere af Bering og Søgaardsførløb, står jeg nu og ser tilbage på en lærerig og givende proces.
Jeg startede op på Tænk Dig til Resultater i en svær periode af mit liv, hvor jeg følte et stort mismatch mellem min indsats og mine resultater.
Jeppe og Kasper gav mig svar på spørgsmål som jeg ikke tidligere kunne finde svar på. Det gav mig håb og mod til fortsætte jagten på min barndomsdrøm.
En laaang men givende proces, hvor jeg nu efter 5 år kan begynde at ane resultater, som matcher mine vildeste drømme.
Jeg har lært at gøre ting som jeg ikke tidligere turde, og jeg har lært at vedholdendhed er SÅ afgørende. Jeg havde/har meget at lære, og derfor er rejsen måske også længere end andres, men Jeppe og Kasper har givet mig modet til at fortsætte langt udover, hvad mit sind normalt ville have tilladt mig.
Hvis nogen havde fortalt mig for 5 år siden, hvad jeg skulle gennemgå for at nå her til, så vil jeg have sagt det var umuligt... men det var det jo så ikke 😉
Det er viden som skal bruges, og man kommer IKKE sovende til det. Men er man åben for en anden tilgang end den vi lærer i folkeskolen, og er man villig til at gøre ALT hvad der skal til... også der hvor alt i en råber stooop. Så VIL du uden tvivl realisere din drøm ved at lade dig coache af de her drenge. Men husk... drømmen er måske ikke hvad du forventede. Det er endnu vildere 🎉 Og ja... lykkes det ikke for dig, så har du desværre kun dig selv at takke, selvom det er svært at erkende 😉
Kom så... drøm stort, og lad hjertet og disse drenge guide dig ❤️

Risposta di Bering & Søgaard
Kasper og Jeppe fra Bering og Søegaard har på fineste måde formidlet budskaberne fra en af verdens fremmeste i personlig udvikling: Bob Proctor.
De har gennem forløbet Diamond Rich Club ledet og coachet mig og mit hold med kærlighed, respekt og anerkendelse af det sted, vi er hver især. Rejsen er forskellig for os alle og slutter aldrig.
Tak for et møde med tro, håb og kærlighed❤️❤️

Risposta di Bering & Søgaard
Her møder du to skønne mænd der vil hjælpe dig på din selvudviklingsrejse! De bruger et fantastisk materiale og støtter dig hele vejen også efter forløbet. Jeg er taknemmelig for den nye viden om sindet, forståelsen for tanker og hvor formidabelt det er at lytte til egne behov og ønsker. Stor ros til jer :)

Risposta di Bering & Søgaard
Gode til at skære ind til hvad det egentlig er der driver dig - også selv om det er tanker og ønsker der ligger dybt og ikke almindeligvis kommer op til overfladen.
Er vedholdende i at få dig til at fastholde tankerne og tage næste skridt - opfølgning og ... næste skridt.
Nyttig og konstruktiv feed-back.

Risposta di Bering & Søgaard
Fantastisk ærligt også er de meget engageret i deres arbejde drøm og hjælpe andre med og nå deres mål. jeg har fået stor glæde ud af mit kursus og kan kun varmt anbefale det. drømme kan blive opfyldt hvis man følger den metode som de har lærer fra Bob

Risposta di Bering & Søgaard
Man tror det kun handler om penge
Men det handler om menneskelig værdi og det gode liv

Risposta di Bering & Søgaard
Lige inden jeg besluttede mig for at prøve, havde jeg gået ledigt i over ét år, og mildt sagt "life sucked badly". Nu er der også gået 3 år, siden jeg gennemførte dette forløb. Første gang, jeg var med til en intro aften, tænkte jeg, at de var et par unge mænd, som forsøger at sælge en drøm til folk. MEN et eller andet sagde til mig, at jeg skal give det/MIG en chance og prøve noget helt andet. Noget, som er i strid med mine daværende overbevisninger.
Det korte er, at jeg den dag i dag har aldrig fortrudt det. Første gang, jeg kunne mærke en forandring i mig, kom det som en behagelig kommentar fra mine nærmeste familie om den anderledes positive person, jeg var blevet til på så kort tid. Det fik mig yderligere til at tro på forløbet og dets effekt.
Med det sagt, vil jeg understrege det på det kraftigste for ALLE. Det er alligevel ikke forløbet, men snart DIG, der gør det. For man kan lige så godt grine af det og gå videre i samme tempo go tanker, som før.
Det er DIT valg og DIT liv og DIT ansvar at tage vare for det.
Bering & Søgaard er bare formidlere af et smukt budskab. Det tror fuldkommen på det, de siger, fordi det har medført lykke og glæde for dem og en MASSE mennesker, som mig. Men de er på intet tidspunkt ansvarlig for hvad du gør budskabet. Deres job er at holde dig i hånden og trække din fokus og tanker så godt som de nu kan over i en anden retning. Men det din indre vilje og oprigtige ønske for forandring skal komme indefra DIG. Så kort sagt hvis ikke du vil ændre på DIG, er der INGEN andre, som kan gøre det for dig!
Jeg var så begeistret for budskabet, og stadigvæk er, at jeg bliver ved og ved at lyde til kursusmaterialet hver eneste dag i min bil, på vej til arbejde. Jeg vil holde mine tanker vasket ren, og så kan jeg alligevel mærke, at der er plads til markant forbedring. OG DET SKER OGSÅ :)
Fik jeg sagt, at jeg også fil tilmeldt min søn ind i forløbet efterfølgende. Og ved du hvad... nu er han også et langt langt mere selvsikkert menneske, med et ønske job i udlandet. Og guess what... ligesom sin far, kom jobbet helt af sig selv til ham lige efter afsluttet gymnasiet. Altså et job, som krævede en bachelor som minimum, fik han 2 mdr. efter sin studenter eksamen.
Tankevækkende, ikke!?
Betvivl ikke dig selv, for du har de evner, der skal til.
Ønsker alle det bedste

Risposta di Bering & Søgaard
Da jeg mødte Jeppe og Kasper tilbage i 2020, havde jeg aldrig sat mig selv et personligt mål, som jeg troede var umuligt. Deres viden har været med til at ændre mit livssyn mht. hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan. Realiteten er den, at der er meget få ting, som vi ikke kan. Har turde tage flere risici i mit liv, og har modtaget større belønninger. Alle mål jeg satte for mig selv i 2020 og 21 , har jeg nu opnået. Ser frem til endnu et år med at udfolde mere af mit potentiale. Tusind tak Kasper & Jeppe.

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg er super tilfreds med mit forløb. Undervisningen har været givende, spændende og materiale der bliver givet er noget helt specielt. ingen tvivl om at hvis man arbejder med materialet kan man nå sine drømme.

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg har netop afsluttet Diamond Rich Club, som jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg har fået super mange uvurderlige indsigter og værktøjer, jeg kan bruge resten af livet. Jeg føler mig styrket på SÅ mange områder i mit liv. Jeppe og Kasper er enormt inspirerende og passionerede, og de brænder for, at netop DU får de resultater, DU ønsker dig. Jeg føler mig set, støttet og hjulpet på min udviklingsrejse. Selv efter forløbet er slut, følger Jeppe op på, om jeg er på rette kurs mod mit mål :-)

Risposta di Bering & Søgaard
Det har været et fantastisk forløb jeg har været på ved Kasper og Jeppe. Det har givet mig mod til at være den jeg er og styrket mig på så mange måder i livet, og samtidig hjulpet mig til st finde frem til mit mål i livet. Jeg kan kun anbefale dem.

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg har netop afsluttet et forløb hos Bering & Søgaard, et forløb som jeg på det varmeste kan anbefale, til dig som har lyst til at lære mere om dig selv, udvikle dig og i det hele taget blive klogere på dit liv og hvorfor du er lige præcis der hvor du er og måske ikke hvor du ønsker at være.
Jeg har selv opnået resultater u der og efter forløbet, som jeg tidligere har forsøgt at opnå, men nu er de i "hus" hvilket er fantastisk.
Så spring på, men vid at der er "risiko" for at du får succes😊

Risposta di Bering & Søgaard
Tak for et helt fantastisk forløb på Diamond Rich Club.
Jeg har lært så meget om mig selv og er i et kæmpe udviklingsforløb.
Jeppe Søgaard Larsen og Kasper Bering står altid parat til at hjælpe også selv om forløbet er slut. Jeg kan klart anbefale deres forløb. Jeg tror mere på mig selv og lever mere i nuet. Tak til jer Drenge I er guld værd❤🙏