It is the second time I purchased furniture from Berden in Alphen aan de Rijn and once again I couldn’t be happier with the experience. The sales advisor, Torsten, was absolutely fantastic throughout... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Willem, de verkoper van Berden in Blerick heeft mij uitstekend geholpen met combinaties waar ikzelf nooit aan gedacht zou hebben! Volgende weer Willem😀
Endlich geschmackvolle Möbel. Preisgefüge ist eher hoch aber zum Teil nachvollziehbar. Beratung auf hohem Niveau. Ich kaufe hier gerne weil viele Möbel meinen Geschmack treffen. Vielleicht manchmal ei... Leggi di più
Berden Mode & wonen in Sittard is een geweldige meubelzaak! Niet allen een mooie collectie design meubels, scherpe prijzen maar ook vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij kregen onder het geno... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bezorgers waren behulpzaam en vriendelijk
Vlotte afhandeling. Moeiteloze oplossing bij foutje in de facturering.
Goed contact rondom afleveren.
Berden is een serieuze winkel met een kwalitatief goed assortiment waar je prettig en deskundig geholpen wordt. Belangrijke punten: de al lange aanwezigheid, de reputatie en betrouwbaarheid, de sociale rol als ontmoetingsplek en de herkenbaarheid in Heerlen. Bij de aankoop van een bankstel werden wij zeer goed en geduldig geholpen!
Ik bestelde een top maar die annuleerde ik al binnen 2 minuten.
Maar werd toch verzonden... nu moet ik retourkosten betalen, terwijl ik op tijd annuleerde!
Dir werd via app bevstigd fat mijn verzoek binnen kwam. Maar dat het niet 100% zeker was of dit maandag goed werd opgepakr.. maar OK... het werd dus verstuurd..
Prima dat er iets fout gaat... Maar nu moet IK de retourkosen zelf betalen. Dat vind ik echt bijzonder... shit. En niet eerlijk ook!?
Echt bijzonder niet klantvriendelijk. En grote mate afschuiven verantwoordelijkheid.
Vriendelijke en eerlijke benadering met het kopen van een Boxspring. Goede uitleg en advies voor de juiste keuze te maken.
Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
We zijn vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van dekbedden
Berden Sittard.
Erg goed advies bij aanschaf meubels.
Veel geduld met keuze maken.
Zelfs nadat order was geplaatst en we thuis tot een andere keuze kwamen was dat geen enkel probleem en werden we opnieuw uitstekend geadviseerd!
Basement is de laatste paar jaar zo achteruit gegaan. Vroeger druk en zo leuke merken maar nu? Echt jammer
Let op !!! Bij dit bedrijf moet je altijd als consument voor de retourkosten opdraaien.
Zelfs als hun fout is geweest. Bovengenoemde wordt ook niet aangeven bij een besteling.
Mooie spullen van top designers en deskundige verkopers die je vriendelijk helpen.
Waren op zoek naar boxspring maar zagen door de bomen het bos niet meer. Door de deskundige medewerkers zijn we goed voorgelicht en hebben we gekozen voor Avek. In de winkel zijn veel matrassen en toppers in diverse uitvoering en hardheid aanwezig.
Hierdoor was de keuze uiteindelijk snel gemaakt!
Wij hebben nieuwe Auping nachtkastjes gekocht bij Berden Heerlen. De dame die ons geholpen heeft had veel verstand van alle producten en voelde onze smaak goed aan. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. De hele Berden-winkel (veel shop in shops) vonden wij verrassend smaakvol en mooi. Een verademing in deze tijd van on-line shopping. Kortom wij zullen deze winkel vaker bezoeken.
De aankoop wat gedaan was, is top. Snel geleverd en goed advies
Wij (man en vrouw) shoppen al véle jaren regelmatig bij Berden mode in Roermond. Wat ons opvalt is dat de dames welke ons daar helpen geduldig, terzakekundig en zéker niet opdringerig zijn om ons kleding te verkopen. Ook het "adviseren" gebeurt niet alleen om te verkopen maar om ons echt de zaak te laten verlaten met kleding welke echt bij ons past. Het enige "nadeel" is dat wij ons hier echt thuis voelen en hier dus regelmatig terug komen en dus dan ook weer met iets leuks thuis komen.
We hebben twee matrassen gekocht op de slaapafdeling. We zijn daarbij zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerkster. Fijn te mogen ervaren dat er nog zulke medewerkers zijn. Ze was ook jong en enthousiast.
Twee broeken besteld, 1 niet meer leverbaar, bijzonder maar goed...
Andere broek na 1 week nog niet binnen en krijg pas geld retour vd niet leverbare broek als de andere broek ooit een keer geleverd wordt.
Heel klantonvriendelijk. Ik ben in ieder geval klant af
Mooie winkel in Sittard en perfect geholpen…
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.