Bentskoereskole Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Er det et kørekort du vil, er det Bent, der skal til‼️ Bent er en no nonsens resultat- og målrettet kørelærer, der fra første lektion gør det klart for dig, hvad du skal kunne, hvordan du opnår det... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Er det et kørekort du vil

Er det et kørekort du vil, er det Bent, der skal til‼️
Bent er en no nonsens resultat- og målrettet kørelærer, der fra første lektion gør det klart for dig, hvad du skal kunne, hvordan du opnår det og går han til dig og opgaven med en god menneskelig forståelse og indsigt og ditto redskaber.

8 giugno 2026

Vi vælger Bent fordi han har teori…

Vi vælger Bent fordi han har teori timer på møn men efter kort tid så ændrer han det så det kun er i Vordingborg. Min søn har været igang med at tage kørekort siden januar og er stadig ikke skrevet op til teori prøve. Bent siger at vi selv skal kontakte Borgerservice og sige vi skal betale for teoriprøve. Men det er ligesom ham der skal sørge for det og sørge for man får et sted man kan betale for gebyret. Så får vi endelig en teoriprøve som bliver bestået. Så går der flere måneder uden nogle køretimer og så kommer køreprøven. Min søn har ikke kørt bil i lang tid og får kun 1 køretime før prøven. Og inden han kan få lov at gå op så skal vi lige betale 3000 kr for ekstra køretimer. Min søn består ikke og vi vælger at sige stop og kontakte en anden kørelærer. Jeg siger ikke hvem vi gerne vil flytte fra men ud fra hvad jeg forklarer så ved den anden kørelærer at det er Bent og han fortæller at de får mange elever fra Bent som osse skulle betale ekstra penge. Nu skal vi så have min søns logbog men Bent vil lige have 2400 kr ekstra fordi han mener min søn har aflyst køretimer for sent hvilket ikke passer. Ender med at få hans logbog men skal nu betale en masse ekstra hos en anden kørelærer for køretimer. Vi har betalt for 1 kørekort hos Bent men har ikke fået et kørekort, vi har måtte betale ekstra penge og det sker tit efter hvad vi har hørt. Simpelthen ikke ok det skal tage så lang tid at få sit kørekort. Og betale ekstra og så ikke få noget kørekort

28 maggio 2026

Dygtig kørelærer

Jeg skiftede til Bent’s køreskole efter at have været skuffet over en anden. Bent var meget tålmodig og hjalp mig med at lære at køre sikkert og selvsikkert. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg uden problemer.

17 novembre 2025

Rigtig god til at lære fra sig

Bent er rigtig god til at lære fra sig, og god til at håndtere nervøsitet når man er ny billist. Han er meget rolig, hvilket gør det let at føle sig tryg på vejene:) - og man får sit kørekort hurtigst muligt.

18 febbraio 2026

Efter 3 forskellige kørelære

Efter 3 forskellige kørelære, som ikke var istand til at være rolig og tålmodig med en person der er utrolig bange for at køre bil, men virkelig har brug for et kørekort. Er jeg overlykkelig over at have fået æren af at blive undervist af Bent.
Det er alle pengene værd, bestod både teori og køreprøve første gang.
Milliarder gange tak til Bent og hans fantastiske personlighed. 🪷

14 gennaio 2026

Anbefaling

Jeg har haft rigtig en god oplevelse med at køre med Bent. Bents rolige facon gør at man hurtig bliver tryg ved at køre. Det har været behageligt at have køretimer med ham og det har fjernet nervøsiteten om at alt skal være perfekt fra starten. Jeg anbefaler ham til enhver der leder efter en god kørelærer.

23 giugno 2025

Tusind tak til Bent for at overtage mit…

Tusind tak til Bent for at overtage mit kørekortsforløb efter, at jeg havde dumpet første forsøg ved anden køreskole. Fik hurtigt er par ekstra timer og en ny prøve og bestod.
De varmeste anbefalinger herfra. Bent er tålmodig, venlig og pædagogisk.

27 novembre 2024

Super god køreskole

Startede først hos en anden køreskole men det fungerede ikke og efterfølgende holldte jeg en lang pause. Startede igen og valgte Bents køreskole og det fortryder jeg ikke. Fik mit kørekort.
Bent er en super god køreskole
Kan varmt anbefale Bents køreskole

13 novembre 2024

Skolen føler mig hjem.

Jeg har været hos ham . Han er venlig og har tålmodighed . Uden ham kan jeg ikke fået mit kørekort. Jeg har svært med andre køreskole, men med BENT føler mig trygt og hjem. . Jeg anbefaler andre dette skole

13 maggio 2024

Bents køreskole kan helt klart…

Bents køreskole kan helt klart anbefales! Jeg fik mit kort inden for 3 måneder og hele mit hold bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Har kun haft en god oplevelse med Bent som kørelærer, som både er god til at lære fra sig og som man kan have det grineren med imens!

22 gennaio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito