Belliscasino

Modtager mails om bonus/free spins. FUP... Når jeg følger deres link, og kommer ind på spillet er der INGEN free spins... Når jeg spiller, bliver jeg også konstant "smidt af spillet" osv. så jeg ska... Leggi di più

Det är lätt att sätta in pengar men jag har svårt att få ut pengar. det verkar väldigt rörigt. Jag har hållit på i ca 3 veckor nu . det är olika som jag hör av hela tiden . Inget jag skulle rekommende... Leggi di più

Belliscasino er godt og underholdende, med de nyeste spil. Chatten er hurtig og hjælpsom. Lidt irriterende at man ofte skal kontakte chatten før man kan få en lovet bonus - men efter kontakt får man... Leggi di più

Utroværdig

Når jeg spiller, bliver jeg også konstant "smidt af spillet" osv. så jeg skal starte forfra.
Hold jer væk. Der findes andre gode spillesteder.

12 aprile 2022

super godt casino på nette

super godt casino på nettet med mange gode tilbud til brillige penge alttid hjælpsomen kundesvice kom ind og vind mange penge
Søg i stedet efter super godt casino på nette med mange gode tilbub til brillige penge alttid hjælpsomen kundesvice kom ind og vind mange penge

22 settembre 2019

ADVARSEL!

ADVARSEL!!
Lad være med at bruge den her side ! Det er rent fusk !!!

De siger at bonus tilbuddet skal gennemspilles 35 gange, men det er en fed løgn - Jeg skulle gennemspille den samme bonus 2 x 35 gange !! Ikke nok med det, så tog de lige pludselig 375 kr fra min konto.

Nummeret de opgiver virker ikke. Deres chat virker aldrig (Prøvede fra 09 til 14)

Lad for Guds skyld være med at bruge denne side, de er en flok fuskere.

- Thomas

4 luglio 2019

Poor vip program

Casino is typical, technically poor working casino on mobile. On Pc version also strange, you dont found your account details anywhere.

On mobile, error, error, error all the time. Log in again and again.

Funnies thing is this VIP program. After i loose enough i get email at i am GOLD member and earn 50 free spins when i log in tomorrow. Next day i go ask support which slot it is. He say its some dice slot, it was 20 lines just normal slot. He say free spins activate when you choose smallest coin size ( thats normal) and ONE line ( what?).
Hah, so after you reach GOLD level you earn value of 0,50€ Free spins :) i ask are you serious but he dont even understand why i ask that.

8 agosto 2016

Super service

God underholdning. .mange sjove spil i alle prisklasser.
God og hurtig service. Overskuelig spilleside.
Tilfreds!

Tilfreds Bruger

Jeg har ikke noget at udsætte på Bellis casino, Spillene fungerer fint og siden er til finde rundt i, indbetaling og udbetaling foregår gnidnings løst.

Gode spil og god chat

Belliscasino er godt og underholdende, med de nyeste spil.
Chatten er hurtig og hjælpsom.
Lidt irriterende at man ofte skal kontakte chatten før man kan få en lovet bonus - men efter kontakt får man den straks.

8 giugno 2016

Pas på med hvor mange bonus tilbud du gør brug af !!!

er der andre der som kunde hos Bellis (og andre af AG Communications casino sites) er blevet udelukket som "bonus modtager grundet ledelsens beslutning" og dermed ikke få søndags spins eller berettiget status avancerings spins?.

Udelukkelsen sker uden forklaring.

Hører gerne om andre har oplevet det samme, og om I så har modtaget forklaring på hvorfor det sker.

Min udelukkelse er sket på alle casino sites som ejes af AG Communications, og ingen af dem giver mig en forklaring på hvorfor, hvorfor ovenstående dækker Karamba, Casinosjov, Dansk777, Lanadas, Megascratch, Jackiejackpot, Mrspil, Bellis

De burde ikke have nogen stjerner, men det er desværre ikke en mulighed.

Opdatering 21-05-2016:
Hvis du gør brug af de tilbud du modtager pr. mail eller pop-up info når du logger på casino siderne, skal du overveje hvor mange af dem du vil benytte, hvis du ikke vil udelukkes fra deres ”bonus” grundet brugervilkår punkt. 14.5.1.

Ved udelukkelse modtager du ikke nogen mail tilbud, og ej heller ”søndags spins” eller de spins du burde være berettiget til via deres VIP program, når VIP status øges – f.eks. fra Bronze VIP til Sølv VIP ”medlem”.

Men du må dog gerne fortsætte med at spille for egne midler..

Yea, right… hvordan ved jeg om de ikke også har sat en status på min konto som gør at lige meget hvor meget jeg indbetaler pr. gang, så vil alt blive tabt??
Det kan man jo mistænke, når de pludselig og UDEN FORKLARING sætter en i ”bås” som misbruger af bonus tilbud.

Som spiller på casino siderne, er jeg opmærksom på at der kun er én vinder, og det er ”huset” – i dette tilfælde AG Communications (herefter forkortet til AGC).
Os som spiller på casino siderne håber vel alligevel at kunne modtage en gevinst i ny og næ – hvorfor ellers spille?
Jeg kan ikke tænke at alle bare spiller for at sætte sine penge over styr.

For ca. 2 uger siden er jeg blevet udelukket af al form for bonus på disse casino sider:

Site
Belliscasino.dk/
Megascratch.dk/
Jackiejackpot.dk/
Mrspil.dk/

ALLE tilhørende AGC !!!!!

Den MEGET vage begrundelse er en henvisning til brugervilkår punkt 14.5.1. som omhandler ”misbrug af bonus politik”.

Jeg kan ikke modtage nogen forklaring på HVORFOR de mener jeg har misbrugt deres bonus politik.
Deres vilkår nævner at udelukkelsen ”enten kan være midlertidigt eller permanent” – hvad de har gjort på min konto vil de ej heller oplyse.
Jeg kan ikke få en forklaring på HVORFOR de fremsender mig mail tilbud dagligt med f.eks. ”Indbetal min. kr. 100,- og få x antal spins på automat y”, hvis det ikke er meningen at jeg må benytte mig af tilbuddet (bondefangeri?)

Jeg har ALENE benyttet mig af deres mail tilbud når jeg har følt at det var et godt tilbud.
Mange gange har jeg tabt mine penge (logisk, vi kender jo alle chancen for at få noget ud af dem), andre gange har jeg været ”heldig” og vundet lidt små øre – som regel under kr. 1.000,- som jeg har fået udbetalt.

Deres ”pludselig” udelukkelse kommer efter at jeg havde accepteret et bonus tilbud og indbetalt min. beløb.
Jeg spiller for pengene dagen igennem og var nået pænt ned i omsætningskrav.
Dagen efter modtager jeg en mail om ”50% cash back” bonus – altså hvis saldo på min konto er lavere ved dagens slutning, end ved dagens begyndelse, vil jeg få 50% af tabet retur.

Jeg tænker ”ØV” da jeg netop har nået at gennemspille en stor del af omsætningskravet, og ved at ”cash back” aktiveringen, vil gøre at omsætningskravet stiger igen, så jeg skal starte forfra om I vil.

Jeg vælger at forsøge at spille beløbet ”fri”, så jeg måske kan hæve lidt gevinst i stedet for, kontra at sidde med et omsætningskrav på mange tusinde kroner (igen).
Det går ikke så godt for mig i starten – saldo bliver bare mindre, og jeg ”sætter alt på et bræt” og tænker… enten får jeg noget ud af det, eller også ærgerligt (læs: nice try).
Derfor spiller jeg højt på en af deres automater, hvilket indebærer at jeg får spillet pengene fri og samtidig kan bede om gevinst udbetaling på kr. 4.900,-. Heldet var med mig, juhuuuuu (og dog….)

Dette forløb er – efter min mening – årsagen til at jeg ”misbruger” deres bonus politik.
Det har jeg MEGET svært ved at se, da jeg alene har benyttet mig af deres bonus tilbud.

Fordi jeg tænker at de ikke skal spærre det hele igen med en ”cash back”, så ”misbruger” jeg åbenbart deres bonus politik, og har, citat start: ”modtaget for mange bonusser”, citat slut.
Når der kommer et ”tilbud” om cash back, som man netop ikke har lyst til at benytte, tja – så er man ”misbruger”

Hvordan kan man modtage for mange bonusser, når de fremsender tilbud via mails?
Hvis bonus tilbud ikke må benyttes, hvorfor fremsender de dem så?
Hvorfor vil de ikke besvare om udelukkelsen er midlertidig eller permanent?

Disse spørgsmål nægter AGC at give mig svar på, hvorfor jeg betragter min klage hos dem som åben til de har givet konkrete svar.

Der har været MANGE mails frem og tilbage mellem mig og AGC, men deres svar er fast ”en sang fra de varme lande”.
Nu hører de også til på Malta, og her må de åbenbart være mindre bemidlet i logisk tænkning, kontra os danskere, siden de ikke kan forstå at tegnet ”?” efter en sætning er et spørgsmål, som skriveren forventer at modtage svar på.

Jeg kan kun opfordre til:
TÆNK DIG OM før du benytter dig af for mange af deres bonus tilbud, som de glædeligt spammer med i din mail boks dagligt.
For pludselig og uden grund, har du fået for mange, og vil sidde med følelsen af unfair spil/behandling fra deres side, fordi du alene har benyttet dig af deres bonus tilbud.

Det er tilsyneladende kun i orden at benytte bonus tilbud hvis du taber det hele.
Hvis du vinder, bliver du stemplet som ”misbruger”.

Tænk over det FØR du benytter dig af AGC casino sider !!!!!

15 maggio 2016

Kundesupport helt til grin !!!!

Kundesupport er helt ad h til hos Belliscasino, fræk , flabbet og ukompetente medarbejder sidder og skal hjælpe dig. Jeg fik i går den 30.3. mail om, at jeg jeg ville få gratis påskespins hvis jeg loggede ind, jeg tog kontakt til support for at høre på hvilken maskine de spins var, support svarede at påsken var forbi og denne mail havde de sendt den 28.3. At påsken var over var jeg godt klar over, men har før oplevet at man fik spins dagene efter helligdagene, jeg skrev så at jeg havde fået mailen kl 14,45 svaret var at de sendt deres mails altid kl 8,00, jeg skrev så at deres mailsystem måtte køre helt ad h. til, men han svarede at den kørte fint og fejlede ikke noget, jeg svarede at jeg altså fik denne mail den 30.3 kl 14,45 og siden deres system kørte fint følte jeg at han beskyldte mig for at lyv. Men ganske smart gjort at sende mailen 2 dage efter man har fået mailen, så de kan prale med vi har gode bonusser og masser af free spins, som man dog ikke har en chance for at bruge når mailen kommer efter tilbudet er udløbet. Jeg srev mere til ham men han svarede bare med et flabbet svar, om der var andet han kunne hjælpe med. Han hed for resten Kasper og det er åbenbart standart bare at afslutte chatten uden advarsel, når kunder klager. Over at de sender mails dage for sent eller, men jeg er jo en løjner, for deres system kører jo fint, men har har flere mails hvor man feks. ville få 50 spins ved indbetaling, mailen kom den 27.3. kl 11,50, og går man ned står der at tilbudet udløber den 26.3. kl 7,0, så jeg gad godt vide hvordan man kan udnytte sådan et tilbud, for tidsmaskinen er ikke opfundet endnu, eller hvem ved måske har de en hos Belliscasino ? Hvem ved !!! Det var gennem sådan en mail jeg gik i deres fælde og blev snydt for 75 kr, jeg fik mail om at jeg ville få 50 spins a 2kr, altså 100, men efter indbetalingen fik jeg 25 % i bonus altså 125 kr i stedet for 100 kr 0g 50 spins a 2 kr.Så det er smart gjort. Jeg undrer mig over at supportmedarbejderne, åbenbart ikke bliver oplært i kundepleje, de er ukompetente, fræk og flabbet. Og jeg vil væde på at når de svarer på denne anmeldelse her på Trustpilot vil de, som første få fjernet min anmeldelse og kræve dokumentation for at jeg er kunde, for der er mange der ikke gider bøvle med dette og sådan får de fjernet en del anmeldelser, jeg har aldrig skulle indsende dokumentation hvis man roser et firma, i sådan tilfælde er de ligeglad og det er også sådan de får possitive anmeldelser for det er ret sjovt at der tit er folk der kun har lavet en anmeldelse der skriver noget possitivt. Så det lugter jolidt af, at de får possitive anmeldelser gennem folk, som evt. bliver betalt for at lave en possitiv anmeldelse eller lignende.

31 marzo 2016

Skrammelcasino

Endnu et flashcasino der "giver" dig velkomstbonus, selvom du eksplicit frabeder dig det, og ikke benytter dig af en bonuskode. Det resulterer i, hvis du ikke er opmærksom, at eventuelle gevinster ikke kan udbetales, før du har gennemspillet dit oprindelige indskud 35 gange. Er du opmærksom, skal du have fat i deres support og få dem til at fjerne bonussen, inden du spiller - ellers er du fanget.

På trods af at siden er på dansk og har dansk licens, bærer den voldsomt præg af at være styret fra international hånd, da du f.eks. viderestilles til en "engelsktalende agent" på chatten.

Første og sidste besøg fra min side.

20 gennaio 2016