Styr unna
Styr unna!
Fikk god hjelp ved første reklamasjon, men da DE hadde bestilt feil farge på taket til vognen hørte jeg ikke mer. Forbrukerrådet neste dessverre.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Styr unna!
Rammen til vogna har knekt to ganger. Første gang fikk vi god kundeservice og ny ramme med en gang. Denne gangen får vi ingen svar. Styr unna!
Kjøpte en sittestol som det ikke gikk an å sitte i. Kvaliteten var elendig. Stolen var i tillegg så hard og glatt at jeg skled av. Man forventer å kunne sitte i et produkt som kaller seg saccosekk/sittestol. Måtte i tillegg betale en veldig høy returavgift for et produkt som er ubrukelig. Denne saken blir anmeldt.
Barnevognen som Bellino selger for 12 999 kr er den samme Belecoo-vognen man finner på AliExpress for under 1 000 kr. Forskjellen er at på AliExpress vet man at man kjøper billig og uten garanti. Hos Bellino betaler man mer enn ti ganger prisen, men når problemene oppstår tar de heller ikke ansvar – så i praksis er det akkurat som å kjøpe direkte fra Kina.
Min vogn har hatt flere feil, blant annet en metallstang som falt av rammen (som kundeservice skriftlig svarte at var “ikke nødvendig”), et forhjul som ikke vil dreie ordentlig, og en fotstøtte som ikke låser seg slik at barnet mitt kan dra den opp selv. Dette er ikke småting – det gjør vognen utrygg å bruke.
Jeg har kontaktet kundeservice gjentatte ganger, men de har aldri svart. For et produkt i denne prisklassen er dette helt uakseptabelt.
Jeg har allerede tatt saken videre til Forbrukerrådet, og anbefaler alle andre å gjøre det samme dersom de opplever problemer – Forbrukerrådet er svært strenge når det gjelder barneprodukter.
I tillegg er prisen deres misvisende: de selger normalt vognen for 7 499 kr, men setter den opp til 14 999 kr kun i juleperioden for å gi inntrykk av et “kupp” resten av året. Så hvis du først vil kjøpe, er det bare å vente noen uker – da går prisen ned igjen.
Utrolig dårlig kvalitet og kundeservice. Styr unna.
Bruker falske forbrukertester til å promotere seg selv som "testvinner". Klart rødt flagg, styr unna!
Bellino barnevognene ser ut til å være samme kinesiske barnevogner som Belecoo merket som selges på Alibaba.com for $100. Bare med et italiensk navn og minst 6 ganger prisen.
Bellino barnevognene utpekes som testvinner på tekguide.no, tilfeldigvis er også alle andre produkter personen bak Bellino også selger vinner av alle testene på denne siden.
En skam man ikke kan gi nul .sengetøjet er dårlig kvalitet det går op i sømmene..og efter 3 mailserver giver jeg dem ikke mere .tænk de spørger om sengetøjet er vasket. De vil billeder fra flere vinkler jeg har sendt nok billeder .de spørger om jeg gar det originale emballage nej heg gemmer ikke emballage. Då nu er det slut med at handle hos dem
Styr unna, dårlig kvalitet og falske "tester" på Tekguide som de henviser til er kjøpt og betalt, kan ikke stoles på. (Må ikke forveksles med tester på Tek.no som er ekte)
Bellino er som en italiensk bil - fin og se på men latterlig dårlig kvalitet.
Vi kjøper aldri igjen Bellino.
Dårlig kvalitet, simpel. First Price produkt i forhold til bugaboo og emaljunga. Følte oss lurt. Returnerte tilbake vogn samme dag. Hold dere unna!
Vognen fremstår billig og vinglete.
Bedriften vil ikke ta inn vognen da det er gått mer enn 100 dager siden kjøp. Kurven tåler ikke vekt før den treffer hjulene og farten på vognen senkes. Styring heller mot venstre kontinuerlig. Stangen mellom hjulene er såpass nært beina at man dunker borti med normal steglengde. Fungerer dårlig på ulent underlag, ingen funksjonell demping. Barnet våkner raskt. Regntrekket er tynt og har ingen strikkfunksjon eller festemulighet. Revnet etter 2 bruk. Knapper for skjerm og sammenlegging henger seg opp og er tidvis låst og umulig å trykke inn.
Alt i alt en svært skuffende vogn for sin prisklasse. Lever ikke opp til forventninger mtp det de selv hevder produktet skal levere.
Bedriften oppleves useriøs, og kan ikke hjelpe kundene sine etter de har kjøpt vognen, utover å tilby refusjon. Bellino kan ikke skaffe reservedeler og kvaliteten lever ikke opp til forventningene, dessverre. Det er derfor også vanskelig å stole på sikkerheten de hevder at er på plass for barnet. De kaller heller ikke inn defekte varer, så man kan ende opp med en defekt vogn hvis man får den brukt, uten at det er mulig å gjøre noe med defekten. Ergo, ikke stol på testene på nett, de er kjøpt og ikke fra seriøse testere (Tekguide = kopi av Tek). Her ligger nok gründervirksomheten i salgsekspertise heller enn barnevognsekspertise. Svært skuffende opplevelse å ha med de å gjøre.