Waardeloze service en hulp Mijn wasmachine maakte steeds een harder lawaai Na contact werd gezegd hij is 2 jaar en 3 maanden dus geen garantie Voor rijkosten zelf betalen en reparatie kost... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Snel gecontacteerd snelle afspraak. Monteur was vriendelijk en ben gewoon tevreden over de service. Men kan nooit in moters kijken ed. van de machines en we zijn uiteindelijk allemaal gewoon mensen.... Leggi di più
De monteur belde half uurtje van tevoren,,, vond ik netjes,,,,en was keurig op tijd. Handelde rustig beleefd en vakkundig gaf ook steeds uitleg wat hij deed en waarom.
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goede kwaliteit wasmachine en monteurs die weten wat ze doen en ook nog is betaalbaar ik raad beko aan !!
Er zou gister een monteur langs komen tussen 08:00 tot 17:00 is niet gekomen, vervolgens bel ik klantenservice krijg ik een man aan de lijn die zegt dat het kan tot 19:00 kan duren maar is gister niet gekomen, vandaag bel ik klantenservice om te vragen wat er mis is gegaan en wordt ik door een gebrekkig Nederlands sprekende vrouw met een grote mond afgekaft en werd er in mijn oor opgehangen. hele slechte service en nog steeds geen duidelijkheid over de monteur.
In ongeveer een jaar tijd was de wasmachine voor de derde keer kapot.
Hoe is het mogelijk dat dit verkocht mag worden op de nederlandse markt?
1 probleem het ratelen van een ventilator is opgelost door te vervangen, het tikken / kloppen van de koelkast (nog) nier
De monteur belde halfuur vtv dat hij onderweg was. Was kundignen had snel
Gevonden wat er aan de hand was.
Helaas had hij onderdeel niet bij zich en moest nieuwe afspraak gemaakt worden. Binnen een week zou hij terug komen,
Maar heeft langer geduurd ivm ziekte.
Dit kan gebeuren, is reparatie goed gegaan
Slechte service en duur
Mijn Beko wasmachine ging al snel na aankoop een heel raar geluid maken, dat steeds harder werd. De verkoper gebeld, er kwam een monteur en het moest door een monteur van de leverancier gedaan worden (whirlpool). Die kwam, luisterde even, kantelde de machine enigszins, ging er met zijn hand onder en kwam met een heel klein spijtertje tevoorschijn. Dat was de boosdoener, zei hij en of ik even 115 euro wilde betalen. Het ging heel even goed, ca 2 weken, en toen begon het weer. Ik waste maar heel voorzichtig, weinig was er in, want als dat zo door zou gaan zou ik de wasmachine al rap 2x betaald hebben. Uiteindelijk toch maar weer naar de verkoper gegaan, en 2 weken later kwam er weer een monteur. Die deed het een stuk beter, maakte de machine open en constateerde meteen aan het geluid dat de waterpomp niet in orde was en zette er een nieuwe in, onder garantie. Nu doet de wasmachine het voorlopig goed, al doe ik er nog steeds voorzichtig mee. Blij dat de waterpomp vervangen is, maar snap dus niet waarom dat niet meteen gedaan is, en de eerste monteur er alleen maar met een hand onder ging en besloot dat het zo wel goed was, hetgeen me 115 euro gekost heeft.
Ik moet het doen met deze wasmachine, want een nieuwe kopen zit er even niet in, maar als ik het me kan veroorloven zal ik zeker geen Beko meer kopen. Of iets waarvoor Whirlpool 'service' biedt. Had ik maar eerder hier gekeken!
Klanten service vriendelijk en snel geholpen met antwoord , monteur snel terplekke in garantie periode.
Heeeel slecht tussen 8-11 zou een monteur komen, de klantenservice is nauwelijks te bereiken en nu om 12.00 moet ik wachten op een telefoontje waarna het nog een half uur kan duren en ze kunnen totaal geen tijd indicatie geven qua tijd ze hebben zogenaamd geen telefoonnummer van de monteurs en ik moet maar wachten. Ben absoluut ontevreden en Coolblue waar de wasmachine is verkocht verschuilt zich ook achter dat het beko zijn probleem is.
Coolblue sorry dit is laatste keer dat ik wat bij je gekocht heb
Het is inmiddels 13.28 en alles wat we zien is nog steeds geen monteur van Beko
Om 14.30 was de monteur er die aangaf dat zijn planning anders was dat hij ons vanaf 14.00 had gepland en dat ze hem hadden kunnen bellen, ze hebben zeker hun mobile telefoon nummers. De meneer van de klantenservice heeft dus wel gelogen ondanks dat hij zei” dus u geeft aan dat ik lieg”
Dit zal niet worden geplaatst. Dat is overigens niet mijn bedoeling.
Aan trustpilot zelf:
Waarom bestaan er op Trustpilot 2 afzonderlijke pagina's die totaal van elkaar afwijken? De ene met vooral veel klachten en de andere heel positief. Dat is toch niet eerlijk? Zo kunnen mensen ook niet alle informatie vinden over de apparaten.
Groet,
Karin
Goede ervaring met klantenservice en reparatie
Deskundige monteur
Enige waar ik me aan stoor is dat als je de service lijn belt een hele 3 min preek via een bandje krijgt
Wasmachine gekocht bij Beko. Nu 6 maanden in gebruik. Er is een te grote gleuf tussen de trommel en het plastic waardoor make up doekjes(recyclebaar), sokken en ander klein goed elke keer ertussen gaat zitten en de machine geen water meer afpompt. Moet minstens 1 keer per maand de onderste dop verwijderen en alles eruit halen. Al het water blijft dan in de machine, waardoor het een waterval is waar geen opvangbak tegenop kan… hele slechte niet goed werkende wasmachine. De wifi knop voor een app op je telefoon werkt ook niet. Verbinding maken lukt alleen als je naast de machine staat. Maar volgens mij is dat niet het idee van de app.
Update vorige review.
Na weken Allende met een kapotte wasmachine wat uit eindelijk toch netjes is op gelost door de monteur. Heeft Beko 8 augustus toegezegd dat mijn wasmachine omgeruild word voor een nieuws exemplaar omdat het niet te repareren meer was.
Nu 11 dagen verder, wasserette kosten lopen steeds hoger op maar nog steeds geen vervangende wasmachine gekregen.
Gisteren contact gehad met de klantenservice. Daar kreeg ik iemand aan de telefoon die volgens mij altijd behandeld is met fluwelen handschoentjes want mijn verhaal uitleggen vond hij te agressief en ik mag niet gefrustreerd zijn. Hij kwam wel met een oplossing.
Ik moest naar de winkel waar ik het product had gekocht. Daar de koop ontkrachtigen en met dat geld maar een nieuw apparaat gaan kopen. Dus Beko maak graag hun probleem het probleem van iemand anders.
Uitzonderlijk professionele en vriendelijke bejegening.
Degelijk apparaat met duidelijke gebruiksaanwijzing.
Goede service, alles goed uitgelegd door de monteur
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.