Als je een begrenzer/ontgrenzer zoekt…
Als je een begrenzer/ontgrenzer zoekt voor je scooter/brommer, kies dan voor begrenzer.nl, een bedrijf dat service/garantie voor hun producten werkelijk hoog in het vaandel heeft staan. Waarom: Ik heb in 2020 door begrenzer.nl 2 begrenzers met afstbed voor 2 Kisbee’s laten plaatsen, deze werken uitstekend, 100% betrouwbaar en zijn storingsvrij. Laatst op 10-07-2022 is er een probleem geweest door een door mijzelf veroorzaakte kortsluiting, dit door 2 draadjes met +- van een lampje in de voorkap sluiting te maken “waarschijnlijk” is deze sluiting doorgeslagen naar het begrenzer kastje, dit uiteindelijk niet te constateren en/of te achterhalen. Ik heb begrenzer.nl gebeld en de situatie dan ook eerlijk uitgelegd, het antwoord was werkelijk ongekend en verbijsterend, “ik stuur u een nieuw kastje op, hoe deze zelf te installeren is bijgesloten in de verpakking, Wauw “en dit na ruim 2 jaar na installatie, begrenzer.nl hoeft dit uiteraard echt niet te doen!!! dit is werkelijk ongekende service waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen! Begrenzer.nl is dan ook duidelijk ongekend in service en garantie naar hun klanten! Wil je een goed werkend systeem op je scooter/bromfiets in combinatie met ultieme service en garantie, dan lijkt mij de keuze niet zo moeilijk! Een dikke 10+ voor begrenzer.nl, dit voor producten, service en garantie!!
R&N te Zwaag.
13 luglio 2022