Vi fik en rigtig god service og anbefaling af et lokalt bedemands firma, der i øvrigt indfriede alle vores forventninger. Vi var meget glade for Niels’s hjælp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har kun fået en god oplevelse ved at besøge begravelsesguiden og kan kun anbefale andre at gøre det. Man får nogle emner at vælge imellem.
Midt i en stor sorg, skulle jeg finde hoved og hale i alt det praktiske der følger, i forbindelse med min mors død. Jeg googlede lidt i blinde og fandt heldigvis begravelsesguiden. Ringede dem op o... Leggi di più
Ud fra min beskrivelse af min afdøde bror og mig, blev der hurtigt fundet 2 muligheder der passede vore behov. Super dejlig samtale og hjælp. Desuden var der oplysninger med om alt der vedrørte i p... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Fik en fin snak om ønske og økonomi
Fik en fin snak om ønske og økonomi, samt hurtig tilbagemelding med bud på udvalgte bedemænd.
Venlig og omhyggelig betjening.
Venlig og omhyggelig betjening.
Jeg synes dog, at prisen var ret høj.
Marianne Kongshøj
Det var en stor hjælp at få udpeget et…
Det var en stor hjælp at få udpeget et par pålidelige bedemænd i det område bisættelsen skulle finde sted - hele forløbet var enkelt og relevant. De fleste er jo som jeg på bar bund når man pludselig får brug for en bedemand.
Behagelig guidning og sparring i en…
Behagelig guidning og sparring i en vanskelig proces.
ALT, fantastisk hjælp
ALT, fantastisk hjælp og vejledning hele vejen da jeg mistede min mand. Tak for hjælpen
helheden ,fra den første telefon…
helheden ,fra den første telefon opringning til urnen var i jorden !!!
Absolut kompetent og sikker rådgivning !
Vi er fuldt ud tilfreds med den rådgivning, vi fik af Begravelsesguiden; de anbefalede to forskellige bedemandsforretninger, og den, vi valgte, levede mere end 100% op til anbefalingen.
Det er virkelig dejligt, at der er en instans, man kan få rådgivning af, særligt når man står i en sådan svær og sårbar situation.
Vi kan varmt anbefale Begravelsesguiden !
God vejledning
Det er en god ide at have en instans som denne, der bedømmer bedemandsfirmaer, når man står i en så sårbar situation.
De var hjælpsomme og venlige
De var hjælpsomme og venlige. Vi fik en god anbefaling til bedemand og senere dødsannonce
Kan anbefales at ringe til dem.
Gode anbefalinger i en svær situation
Tak for gode og upartiske anbefalinger i en svær situation. Service og dialog i øjenhøjde. Tusind tak.
Rigtig mange gode informationer og god service.
Rigtig god hjemmeside, hjælp og service fra begravelsesguiden. Kan varmt anbefales.
Jeg valgte Unik Afsked
Jeg valgte Unik Afsked
De var enestående hjælpsomme og støttende. Naja er SÅ omsorgsfuld og støttende.
Hendes priser er rimelige
Kompetent rådgivning med god tid
Absolut god og kompetent rådgivning.
De hjalp mig og mine søskende med at få afklaret en masse spørgsmål på forkant af vores dement og kræftramte mors død.
Vi fik 2 forslag til bedemand ud fra vores samtale, og ham vi kontaktede var bare super.
Helt sikkert at vi vil anbefale begravelsesguiden.dk
God vejledning og fik en god og dygtig…
God vejledning og fik en god og dygtig bedemand via begravelse.dk
Man er sårbar og har behov for fuld tryghed
Jeg bor langt væk fra mine forældre, så jeg kendte ikke en lokal bedemand. Jeg fik rigtig gode råd over telefon. Indhent to tilbud! Tal med dem og mærk efter! Det virkede for mig. Som en del af rådgivningen fremsendte de en liste på ting man skal huske at overveje/håndtere som pårørende. Det var en rigtig stor hjælp. Jeg spurgte ind til begravelsesguidens forretningsmodel for at sikre mig, at der ikke er tale om returkommision fra bedemænd, som de anbefaler. Jeg fik en fin redegørelse.
Jeg blev ringet op efterfølgende for en mundtlig vurdering af den bedemand vi havde valgt. De tog imod feedback (den vi ikke valgte og årsagerne hertil).
Man er i en sårbar situation, så der er behov for fuld tryghed i de valg man tager. Jeg kan varmt anbefale rådgivning via begravelsesguiden.
Vi benyttede et af de anbefalede Unik…
Vi benyttede et af de anbefalede Unik Afsked, og det var en god og oplevelse
En meget empatisk kvindelig bedemand
det var en meget empatisk og hjælpsom bedemand/kvinde som hjalp min søster rigtig meget både før og efter bisættelsen . En meget fin bisættelse i kapellet.
De var en kæmpe hjælp
De var en kæmpe hjælp, når man står som pårørende, og ikke aner hvad man skal gøre. Forstående, søde og gode til at hjælpe i en ellers uoverskuelig tid.
God hjælp i en svær tid
God hjælp i en svær tid.
De gav mig to bedemænd at vælge imellem, hvilket var en stor hjælp.
Det var en tilfældighed at jeg stødte…
Det var en tilfældighed at jeg stødte på jer. Og det var jeg glad for, i en svær tid.
Det gav ro i sindet, flere ting blev afklaret.
Så jeg kunne komme videre, og tak for det.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.