Zakelijk 4 schermen besteld. Volgende dag al geleverd. Eerste keer besteld bij Beetronics. Factuur netjes conform de opmerkingen verwerkt. Ging allemaal heel snel. Goed geregeld. Kreeg ook meteen ee... Leggi di più
Nadat ik besteld had bleek de bestelde monitor toch uitverkocht te zijn. Vervelend maar niet onoverkomelijk. Het probleem uitgelegd en een dag later is er toch een monitor geleverd (waarschijnlijk in... Leggi di più
Snel geleverd, hele fijne monitor. hdmi is niet mijn favoriete aansluiting maar geen andere keus voor HD. De aansluiting zit te dicht bij andere aansluiting waardoor helaas haakse hdmi plug niet mogel... Leggi di più
Touchscreen 15” monitor gekocht voor ons tuincentrum. Echt robuust topding reageert snel precies ook met vuile handen! Service van Beetronics is echt snel ik had de monitor zelfs binnen 12 uur in hu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Beetronics produceert monitoren en touchscreens voor professioneel gebruik. Onze displayoplossingen zijn wereldwijd terug te vinden in tal van applicaties. Zo worden de monitoren ingezet in onder andere de audiovisuele branche, scheepvaart, omroepwereld, gezondheidszorg, industrie en beveiligingsbranche.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Paesi Bassi
- 030 603 60 38
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Snelle levering, producten als beschreven. Alles prima!
Dat de monitoren perfect zijn wisten we…
Dat de monitoren perfect zijn wisten we al maar bij Beetronics blijven ze ook snel leverbaar. Altijd voldoende op voorraad dus snel in huis
Snelle reactie op vragen en super…
Snelle reactie op vragen en super snelle levering.
Snelle reactie op mijn mail
Vriendelijke mensen die snel contact opnemen wanneer je een vraag hebt over een product.
top.
Goede antwoorden op de mail
Goede antwoorden op de mail, en inderdaad weg hebben ze op voorraad, vandaag voor 17:00 besteld, volgende morgen netjes in huis
Prima
Prima, snelle levering, alles zoals vermeld op de website.
Bedrijf vroeg om feedback
Bedrijf vroeg om feedback, feedback/suggesties gegeven. Daarop weer een constructieve reactie gehad.
Is een reden om bij eventuele toekomstige behoefte terug te komen bij dit bedrijf.
snelle levering
Snelle levering. Besteld en dag erop is het al verstuurd. Echter zit het scherm verpakt in een doos die 3x zo groot is als de doos van het scherm zelf. Dit was erg onhandig met vervoeren.
Scherm ziet er goed en degelijk uit en werkt met een eerste snelle test werkt het naar behoren.
Gewoon goed!
Duidelijk site, snel geleverd, heldere mails, alles volgens afspraak en een heel fijn product. Heel blij mee!
Snelle en correcte levering !
uitstekende klantenservice
Beetronics levert goede beeldschermen, maar is bovendien erg klantvriendelijk, meedenkend en flexibel.
snel geleverd en makkelijk vindbaar op…
snel geleverd en makkelijk vindbaar op de website
Goeie communicatie
Goeie communicatie, snel een complete offerte en advies op basis van ons project met een zo goed als volgende dag levering van de producten.
Gemakkelijk bestellen
Gemakkelijk bestellen, overzichtelijk site. Snelle levering
Snelle communicatie, snelle service
Erg prettig contact met de sales afdeling, snelle communicatie en snelle levering. Prima producten! Ooit zou het fijn zijn als er 3 of 12G SDI direct op aangesloten kunnen worden met BNC connectoren.
Prima website en netjes te woord…
Prima website en netjes te woord gestaan toen ik een vraag had over de standaard voor een touchscreen. Beeldscherm zeer goed verpakt in stevige doos met extra veel foam bescherming. Snelle levering!
Touchscreen 15” monitor gekocht voor…
Touchscreen 15” monitor gekocht voor ons tuincentrum.
Echt robuust topding reageert snel precies ook met vuile handen!
Service van Beetronics is echt snel ik had de monitor zelfs binnen 12 uur in huis.
Snelle bestelling en aflevering.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.