Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

To był zakup na firmę z metodą płatności za pobraniem. Nie wiadomo czemu to im nie odpowiada, ale po początkowych zawirowaniach udało się znaleźć rozwiązanie i zakup dokonać. Ostatecznie zakup udany.

Valutata 2 stelle su 5

Valutata 1 stelle su 5

Dramat firma, Dostarczyli telewizor 65 cali uszkodzony, teraz nie ma winnego dostawca uważa że został naruszony przez nadawcę regulamin świadczenia usług z powodu włściwości przesyłanej rzeczy( wi... Leggi di più

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Wszystko ok sprzęt tym bardziej zgodny…

Wszystko ok sprzęt tym bardziej zgodny z zamówieniem. Tylko czas realizacji troszkę się przyciągał trochę strach bo czytałem negatywne opinie Ale krótko mówiąc polecam A jak są opóźnienia to tylko dzwonić wyjaśnia i pomogą.
Jeszcze raz dziękuję i polecam

20 febbraio 2026

Oszuści !!!!!!

Oszuści !!!!!!
Brak środków pieniężnych na koncie po zwrocie telewizora.
Pan Alex i jego kierownik niekompetentne osoby okłamują klientów.
Zapewniają że wykonają przelew niestety po miesiącu nie widać przelewu na koncie klienta.

6 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

oferta zgodna z opisem

oferta zgodna z opisem; dobra komunikacja sklep/kurier/klient; kurier wniòsł ze mną telewizor i sprawdził czy z telewizorem jest wszystko w porządku po jego podłączeniu.

21 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Nie polecam. Długi termin oczekiwania za wysyłką. Dzwoniłem i prosiłem o wysyłkę 3 razy obiecywali że wyślą i dopiero po 4 interwencji wysłali - jak poprosiłem o zwrot środków. Finalnie otrzymałem zamówiony towar tylko że sporo nerwów mnie to kosztowało.

8 dicembre 2025

Telewizor

Nie narzekam. Zamówiłem telewizor, zapłaciłem z góry, telewizor dotarł do mnie po czterech dniach i fakture kierowca mi przywiózł oddając przy odbiorze.

2 dicembre 2025

Uwaga oszuści

Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Strona internetowa robi złudnie dobre wrażenie i przyciąga uwagę niskimi cenami oraz pozytywnymi opiniami zamieszczonymi bezpośrednio na stronie sklepu. Niestety, z własnego doświadczenia wiem, że nie warto się nimi sugerować – istnieje duże prawdopodobieństwo, że są one weryfikowane przez sklep, a negatywne opinie mogą być usuwane. W moim przypadku próba zakupu zakończyła się poważnymi problemami: sklep stosował nieuczciwe praktyki handlowe, proponując dopłatę gotówką u kuriera za lepszy model TV a po anulowaniu zamówienia sklep miał gdzieś termin 14 dni na zwrot pieniędzy. Sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta, a pieniądze udało się odzyskać dopiero po wystawieniu opinii publicznej. Niestety, straconego czasu i nerwów nikt już nie zwróci. Wystarczy spojrzeć na opinie o sklepie w Google – są one zupełnie inne niż te na stronie i pokazują prawdziwy obraz tej firmy.

26 settembre 2025

Oszuści

Oszuści! Nie wysyłają zamówionego towaru przez miesiąc i próbują naciągnąć na droższy sprzęt twierdząc, że ten który się zamówiło jest zły a ten droższy dobry. Omijać z daleka ten sklep!!!

15 ottobre 2025

Oszusci

Uwaga! Po anulowaniu zamówienia i minięciu 14 dni, brak zwrotu środków, sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumentów.
EDIT: zalecam udać się na stronę konsumersi w sprawie scamu prowadzonego przez tą 'działalność'. Dosyć szybko odzyskałem środki po zgłoszeniu tej 'działalności' tam.

13 ottobre 2025

Dramat firma,

Dramat firma,
Dostarczyli telewizor 65 cali uszkodzony,
teraz nie ma winnego dostawca uważa że został naruszony przez nadawcę regulamin świadczenia usług z powodu włściwości przesyłanej rzeczy( wielkość telewizora)
Reklamacja u dostawcy więc niemożliwa, a sprzedawca (nadawca) udaje że cos robi w tej sprawie a unika kontaktu.
Przestrzegam przed zakupem z wysyłka

3 settembre 2025

Zamówienie telewizora

Zamówiłem telewizor z ich strony, kontakt ze sklepem był uskuteczniony natychmiastowo, ponieważ sprzedawca zaproponował aby poczekać z wysyłką bo niby szykowała im się jakaś promocja. Następnie jakiś menager dzwoni do mnie i mówi, że w tym tygodniu mieli 3 zgłoszenia odnośnie tego telewizora i próbowali mi wcisnąć model wyższy na co się nie zgodziłem. Po kolejnych kontaktach z menagerami już ustaliliśmy, że jednak wyślą telewizor. Tydzień później dzwonie do nich i okazuje się ze już nie ma tego telewizora na stanie ... Bardzo nieprzyjemne praktyki stosują aby zmanipulować klienta i wcisnąć droższy model. Nie wiem czy miało to związek z tym że zamówiłem za pobraniem ale teraz przynajmniej nie trzeba się bawić ze zwrotem środków.

6 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Firma BeeMart oszukuje klientów którzy…

Firma BeeMart oszukuje klientów którzy wpłacają pieniądze za towar będący na stronie sklepu. Okazuje się że tego towaru nie ma w sprzedażny i sklep za dopłatą proponuje inny towar. Prośba o zwrot pieniędzy jest przemilczana. Uważajcie na ten sklep który jest własnością dwóch obywateli Ukrainy.

19 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Odstąpiłem od umowy zakupu telewizora

Odstąpiłem od umowy zakupu telewizora. Firma przez 14 dni nie oddała pieniędzy ciągle wymyślając nowe wymówki. Ewidentnie oszustwo. Obsługa ukraińskojęzyczna która twierdzi że nic nie może sprawdzić ani zrobić. Ten sklep to jedno wielkie oszustwo które zostanie zgłoszone do odpowiednich organów.

14 luglio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più