Snel, professioneel, goed en vriendelijk geholpen. Direct kontakt zonder het bekende kastje naar de muur effect, ook na 23:00. Beeld en geluid van de server is buitengewoon betrouwbaar en goed.... Leggi di più
Sinds een jaar een iptv abonnement afgesloten bij Beehoster. Voor is de beste aanbieder. 1 Uitstekend bereikbaar via telegram 2 Uiterlijk binnen 5 minuten een reactie op je vraag.... Leggi di più
Toppie die iptv-service! Ik ben nu al bijna twee jaar een trouwe klant en nog steeds super tevreden. De zenders zijn altijd van goede kwaliteit, perfect voor het volgen van mijn favoriete films en ser... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Super fijn tv kijken en goede service en prijzen
Super fijn tv kijken ! Super service . Geen vraag is teveel en heel eenvoudig te doen. Ik ben al jaren klant en wil niets anders meer ! Je kunt ze 24/7 bereiken als het nodig is en ze reageren heel snel !
Ik ben er heel erg blij mee . Dankjewel
Top geregeld
Top geregeld! Kan letterlijk alles bekijken va ufc tot voetbal. En super snelle klantenservice
The best experience till now
Betrouwbare dienstverlening
Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en niet zonder reden: super betrouwbaar!
Aanrader dus 👍🏻
Snelle service
Snelle service, altijd betrouwbare klantenservice. , service werkt altijd. En altijd even vriendelijke mensen.
Grote aanbod van films en series en zenders. Super tevreden.
Weinig geld en op een paar missers na…
Weinig geld en op een paar missers na goede televisie
Top service,
Top service,
Helpen u heel snel en maken tijd voor elk probleem wat je tegen komt.
Snelle en adequate klantenservice
Snelle en adequate klantenservice. Je wordt altijd geholpen tot de oplossing er is.
Fijn product goede service
Ik ben nu ruim 2.5 jaar klant en ik ben zeer tevreden over het product. Als er niet werkt is er altijd een medewerker beschikbaar. Tot nu toe heb ik drie keer ik de avond een vraag en binnen 2 minuten ben ik geholpen.
Werkt fantastisch
Eerst 1 maand silver gekocht nu verlengt naar 3 maanden gold. Alles werkt zo top + je hebt het geld er zo uit als je bijv viaplay gaat kijken of paar films. Echt een aanrader
Goede ervaring met beehosters
Goede ervaring met beehosters. Reageren snel en aanschaf is erg eenvoudig
Uitermate tevreden.
Uitermate tevreden.
Vandaag weer verlengd, snel geregeld.
Al meerdere mensen aangebracht.
Contact verloopt snel en soepel.
Goed tevreden over Beehoster
Goed tevreden over Beehoster.
Ben nu 1,5 jaar lid en nooit problemen ervaren. Ze zijn 24/7 bereikbaar en reageren altijd binnen minuten.
Grandioze IPTV en service, bedankt Beehoster!
Super kwaliteit IPTV, met elke zender, serie of film aanwezig die men kan wensen en ook nog maandelijks goedkoper dan de standaard TV providers. Daarnaast is er ook een zeer behulpbare en vriendelijke klantenservice, die zelfs laat in de avond beschikbaar is. Ik kan het zeker aanbevelen!
Jullie zijn weer een zeer tevreden klant rijker! Ik blijf zeker verlengen!
Supergoede IPTV en snelle support
Ik heb die iptv voor 1 dag test geregeld en ook voor een maand. Ik ben echt supertevreden met de kwaliteit. Kleine probleempjes worden meteen opgelost, daarom geef ik een top review en raad ik iedereen deze iptv-service aan.
Super kwaliteit...geweldig...
Super kwaliteit, snelle service
Ongelooflijk veel aanbod...heb nog niets gevonden wat ik niet kon kijken... echt geweldig....
Enigste minpuntje is dat het aanbod aan zenders zo groot is dat ik 10 min moet schollen om bij de erotische zenders te komen..
Top ervaring met Beehoster.tv
Top ervaring met Beehoster.tv. Goede helpdesk/klanten service. Echt een aanrader.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.