Dekbedhoezen zijn goede kwaliteit en heerlijk zacht (satijn) en lekker lang. Kleuren zijn ook prachtig. Na mijn eerste 2 sets een aantal weken geleden nu weer 2x2 sets besteld Levering was zeer sne... Leggi di più
Bedsupply heeft niet alleen een prachtige collectie aan dekbedovertrekken. Maar ook een hele goede service. Snelle bezorging en keurig verpakt. De overtrekken die ik heb gekregen, zijn van uitmuntende... Leggi di più
Duidelijke webshop, leuke prijzen en had zelf een verkeerde hoeslaken besteld, gelijk ook daarna de juiste besteld ! Ik had gemaild of de foute bestelling nog geannuleerd kon worden. Had gelijk e... Leggi di più
Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen. Veel keuze in kleur en goede kwaliteit, mijn vorige hoeslaken begon pas na 10 jaar slijtplekken te vertonen. Hoeslaken is heerlijk warm en zacht, abs... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su bedsupply.eu
Scritti dall'azienda
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bedsupply is een online beddengoedspecialist. U vindt hier alles wat u maar nodig heeft voor uw slaapkamer; van hoeslakens tot badjassen en van lakens tot sierkussens. We werken samen met de beste kwaliteitsmerken om u een groot assortiment aan te kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. U vindt bij Bedsupply topmerken als Essenza, Cinderella, Pip Studio, Ducky Dons, Beddinghouse, Silvana en SNURK.
Schouwrooij 9 , 5281RE, Boxtel , Paesi Bassi
- klantenservice@etrias.nl
- bedsupply.eu
Dekbed
Ik heb vrij snel het bestelde dekbed ontvangen en het voldoet aan al mijn verwachtingen. Bedsupply vind ik een zeer correct bedrijf 👍
Alles perfect verlopen
Alles perfect verlopen, levering verpakking en kwaliteit.
Hoeslaken Essenza Minte Woodrose (Satijn)-200 x 200 cm
Heel snel geleverd.
De kwaliteit is prima !!
Zacht en mooie kleuren, hebben we al meerdere keren gekocht.
Dank je wel.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Geld kwijt, geen pakket, bestel hier niet
Zes weken bezig met mijn bestelling van €70. Belofte 3-5 dagen op website klopt niet, duurde 2 weken. Tijdens mijn vakantie krijg ik mail met wasoverzicht. Geen pakket is afgeleverd. Reactie van Bedsupply (Etrias) is dat ze de schuld geven aan Post NL, want zij hebben het ergens rond mijn huis neergezet. Terwijl ik in de mijnpostNL heb aangegeven 1. Bezorgen op adres en 2. Bij buren. Ook geen bevestiging van Post NL waar mijn pakket dan is. Bedsupply heeft het pakket niet verstuurd en proberen zich achter PostNL te verschuilen.

Risposta di bedsupply.eu
Zeer slechte klanten “service”
Overtrek gekocht, nadat ik deze gewassen had bleek er een foutief genaaid kussensloop in te zitten. Mail gestuurd, maar dit bedrijf houd niet van mails beantwoorden. Als je belt krijg je standaard te horen dat ze geen mail van je ontvangen hebben, ook al betreft het een replay op hun mail, ja ja. Na 6 mailtjes en 6 telefoontjes eindelijk een compensatie ontvangen. Wat een slecht bedrijf! En wat voor een leven heb je als je daar bij de klantenservice werkt! Nooit maar dan ook nooit weer kopen daar!!!

Uggs
Zaterdagavond besteld en maandag in huis, hele snelle levering en goed ingepakt Heeeeel erg blijjj ermeeeee.
Al jaren vaste klant op basis van eerlijkheid en tevredenheid
Leuke actie, makkelijk besteld, vlot geleverd en prima kwaliteit: top!
Alles perfect
Zeer snelle levering
Mooi product
Goede prijs
Goede, duidelijke communicatie
Super snelle levering en een leuke…
Super snelle levering en een leuke kortings mail gekregen.
Erg mooie kwaliteit dekbedovertrek uit…
Erg mooie kwaliteit dekbedovertrek uit de van Gogh serie. En dat tegen een nette prijs en snel geleverd. Aanbevelenswaardig
Mooie dekbedhoes
Mooie dekbedhoes, snel geleverd, wel erg dun, ik kan er doorheen kijken.

Goede ervaring
Ik had hier nog nooit eerder besteld maar het is mij goed bevallen.
Alles liep zo als het moet en kreeg ook nog hele mooie dekbedhoezen.
Scheurtje in vertrouwen snel gefixt
Dit product had ik 1,5 week eerder besteld en daar zaten 3 scheurtjes in. Ik vraag me af, is er geen eindcontrole op een product?
Er werd wel supersnel een nieuw product toegestuurd, nadat er foto’s van beoordeeld waren. Top!

Oud & vertrouwd
Ik bestelde iets (dekbed) dat ik al eens eerder bestelde omdat de prijs/kwaliteit verhouding me zeer beviel. En het was de volgende dag in huis.
Heel makkelijk om te bestellen,heel…
Heel makkelijk om te bestellen,heel vlotte levering en heel correcte prijzen.En de producten zijn top.
Positieve sshopervaring
Duidelijke website , snel te bestellen en met duidelijke communicatie snel geleverd
Snelle levering en de producten…
Snelle levering en de producten voldeden aan de verwachting
Heb al een van G.Beddinghouse…
Heb al een van G.Beddinghouse dekbedovertrek. Super fijne en goede kwaliteit. Ik ben ook zeer tevreden over de snelle en goede service. Graag tot de volgende keer.
Levertijd veel te lang. Na bijna 1 maand nog steeds niks ontvangen
Op 27 april een bestelling gedaan. Het is nu 21 mei!!! Niks binnen. Rara gang van zaken. Komt het uit China ofzo? Zeer vreemd. Ik wacht nog enkele dagen en daarna wil ik mijn geld terug. Ruim €100!

Risposta di bedsupply.eu
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.