Dekbedhoezen zijn goede kwaliteit en heerlijk zacht (satijn) en lekker lang. Kleuren zijn ook prachtig. Na mijn eerste 2 sets een aantal weken geleden nu weer 2x2 sets besteld Levering was zeer sne... Leggi di più
Bedsupply heeft niet alleen een prachtige collectie aan dekbedovertrekken. Maar ook een hele goede service. Snelle bezorging en keurig verpakt. De overtrekken die ik heb gekregen, zijn van uitmuntende... Leggi di più
Duidelijke webshop, leuke prijzen en had zelf een verkeerde hoeslaken besteld, gelijk ook daarna de juiste besteld ! Ik had gemaild of de foute bestelling nog geannuleerd kon worden. Had gelijk e... Leggi di più
Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen. Veel keuze in kleur en goede kwaliteit, mijn vorige hoeslaken begon pas na 10 jaar slijtplekken te vertonen. Hoeslaken is heerlijk warm en zacht, abs... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su bedsupply.eu
Scritti dall'azienda
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bedsupply is een online beddengoedspecialist. U vindt hier alles wat u maar nodig heeft voor uw slaapkamer; van hoeslakens tot badjassen en van lakens tot sierkussens. We werken samen met de beste kwaliteitsmerken om u een groot assortiment aan te kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. U vindt bij Bedsupply topmerken als Essenza, Cinderella, Pip Studio, Ducky Dons, Beddinghouse, Silvana en SNURK.
Schouwrooij 9 , 5281RE, Boxtel , Paesi Bassi
- klantenservice@etrias.nl
- bedsupply.eu
Goede kwaliteit
Het dekbedovertrek werd binnen een redelijke termijn bezorgd en ziet er prachtig uit!
Tout était parfait aucune surprise pour…
Tout était parfait aucune surprise pour ma première commande du coup j'ai refais une deuxième .
l'avantage c'est qu'il n'y a pas de supplément pour l'envoi
Levering dramatisch zowieso weken…
Levering dramatisch zowieso weken onderweg
Vervolgens de zogenaamde levering niet gelukt is m het vervolgens op te halen in een ander dorp ???
En anders dan op plaatje Rivièra logo niet zoals op plaatje kussen met tekst niet bij overtrek
Goede service en duidelijke website
Ik had 2 dekbedovertrekken besteld. Ik heb er 1 van geretourneerd en meteen een ander besteld omdat de kleur niet echt was wat ik verwacht had. Alles verliep zeer vlot. Ook de retugbetaling van de retourzending bleef niet lang op zich wachten. Ook de nodige uitleg en werkwijze van retournering is makkelijk vindbaar op de site en goed uitgelegd.
Goed product en snelle levering
Heel goed!
Prima. Fijn dat ik via een e-mail op de hoogte ben gehouden van de vertraging van de bestelling. Het bestelde product was nog niet bij de groothandel maar werd toch veel sneller bij ons afgeleverd.
Omdat het een erg mooie hoes is voor…
Omdat het een erg mooie hoes is voor een redelijke prijs
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit producten.
Jaren geleden hier wat gekocht uit nood en het beviel zo goed dat we na al die jaren hier gewoon weer hebben besteld.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Producten op de site, niet leverbaar
We hebben een product besteld, na heel lang wachten, al eerder navraag te hebben gedaan, blijkt weken later dat het product niet meer leverbaar is.
Leuk dat je wat wilt uitzoeken hier maar de vraag is of ze het ook kunnen leveren. Mijn advies: niet doen.
Bij de afhandeling van het probleem, beantwoordt de klantenservice mijn vragen niet en negeert ze.

Top.ERG TEVREDEN!!!!!!!!!
Super fijn dekbed
Blackfriday gekocht. Duidelijke communicatie over levering.
Super fijn dekbed. Aanrader
Mooie kwaliteit
Snelle levering, sneller dan aangegeven. Product komt overeen met foto en omschrijving. Mail met was advies wordt gewaardeerd! Prijs kwaliteit lijkt ook in orde!
Omdat het levert wat ik besteld heb.
Omdat het levert wat ik besteld heb.
Het is warm en zacht De kleur is precies wat ik wou hebben.
Heb er al onder geslapen. Het was top.
Duidelijke communicatie over je…
Duidelijke communicatie over je bestelling en levering. Zeer tevreden van de mooie producten.
Super slecht levering! klopt niet wat ze beweren!
Ik heb op 14 december een grote bestelling geplaatst van meer dan 200€ voor kerstgeschenk dochter. Volgens de site werd levering beloofd binnen 5 dagen. Vandaag is het 13/1 en nog steeds niets mogen ontvangen. Ik vind dit ongehoord en super slechte service! Men moet op voorhand aangeven dat iets niet in stock is of zelfs verwittigen dat levering langer duurt. En dan staat er verwacht in magazijn 5/1 maar noppes, niks klopt er. Dit is echt de laatste keer dat ik mij laat vangen want vorige bestelling was dit ook het geval maar niet zo lang. Heel schoon kerstcadeau, bedankt!

Op tijd geleverd
Een katoenen deken
Een katoenen deken besteld op 11 december in de hoop deze zeker voor de kerst binnen te hebben , omdat er 3 tot 5 dagen levertijd staat , dan heb ik de deken zeker binnen , 23 december gebeld en na 20 minuten kreeg ik iemand aan de lijn , en vertelde dat de deken bij hun de 26e december binnen zou komen en dat er altijd iemand zou zijn om deze verder te sturen naar de klant, mooi niet dus, op de 29e gebeld en een mailtje , nog niet binnen , dus toch maar geannuleerd, kan niet met een kerstcadeau aankomen half januari , zeeeer slechte zaak , meteen de klant op de hoogte stellen zou wel zo netjes zijn.

Risposta di bedsupply.eu
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.