Care Pension & Forsikring Recensioni 28

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Dejlig oplevelse BEDSTpension gjorde pension simpelt for mig. En klar forklaring på, hvordan min nuværende pensions ordning er idag, samt hvilke muligheder der er. Havde en god booking oplevels... Leggi di più

5 stjerner herfra! Jeg blev idag ringet op af bedstpension, hvor en meget kompetent medarbejder præsenterer opkaldets formål. Han guider mig med stor tålmodighed, hvordan jeg kan sende min pensionsrap... Leggi di più

1. Broker assicurativo
  2. Consulente di fondi previdenziali

Vi hjælper vores kunder med at opnå den pensionsløsning, som passer bedst til dem og deres behov og ønsker. Indledningsvist indhenter vi information omkring din nuværende pensionsordning, for at kunne lave en personlig analyse af din pension. Derfor sender vi et link, som skal godkendes med MitID.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Svindel firma. Hold jer langt væk.

HOLD JER LANGT VÆK. Vælg ikke virksomheder der har denne virksomhed som deres forsikring. De gør ALT hvad de kan for at slippe og rådgiver deres klienter herpå, og de er mildest talt meget usandfærdige og uetiske. Hold jer væk, og handl med andre klienter, der kører tingene efter bogen, og vigtigst ÆRLIGE og PROPER i deres sager.

15 ottobre 2025

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse
BEDSTpension gjorde pension simpelt for mig.

Havde en god booking oplevelse, så vel som et rigtig fint møde.

17 ottobre 2024

God og saglig gennemgang

God og saglig gennemgang af nuværende pensionsordninger, samt råd og vejledning vedrørende muligheder for "optimering".
Stort fokus på omkostninger ved forskellig ordninger.

I sidste ende har jeg valgt at ændre nuværende ordninger som privat person, men tænker jeg vender tilbage når pensionen nærmer sig og der skal oprettes/diskuteres en udbetalingsplan.

15 maggio 2024

Pension som profesionelle Golfspiller

Jeg blev ringet op af en fra bedstpension , og havde mig en rigtig god snak med manden i den anden ende …. Er ny i hele pension delen , og han var meget hjælpsom , og guidet mig til hvad der ku svare sig , og hvordan vi ku gøre det -

Kun jeg give dem 6 stjerner , havde jeg gjord det !

1 maggio 2024

Hej Zander,

Mange tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse. Vi ærgrer os over, at man ikke kan få 6 stjerner!

Mange hilsner

Kan varmt anbefale Bedstpension

Kan varmt anbefale Bedstpension, fik en super service, de rådgav mig igennem deres koncept og vi fandt den bedste løsning til mig.

Meget tilfreds kunde!

7 maggio 2024

Hej Nicolai,

Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse og sætter stor pris på din fine anmeldelse - tak!

BEDSTpension teamet

Rigtig god og troværdig service

Rigtig god og troværdig service. Meget oplysende og gennemsigtigt med god hjælp til at finde den rette pensionsordning. Har rådført mig med pensionsrådgiver Kaspar Jacobsen.

7 maggio 2024

Hej Boris,

Skønt at høre du har haft en god oplevelse med Kaspar, vi sørger for at sende rosen videre.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Rigtig god service :-)

Jeg kan kun anbefale disse gutter. Jeg fik en meget troværdig service. Har kun gode ord at sige, og vil også sige dette videre i mit eget netværk :-)

25 aprile 2024

Hej Tobias,

Dejligt at høre og tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det er meget værdsat.

BEDSTpension teamet

Foregiver at være andre!!!

Udgav sig for at være fra mit pensionsselskab. Foregav at have mine oplysninger og viste hvornår jeg sidst havde haft samtale med dem.

17 aprile 2024

Hej Thomas,

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage din oplevelse, det er absolut ikke det signal vi ønsker at sende, når vi henvender os, og vi har derfor drøftet din anmeldelse med dem der ringer ud for os

Jeg vil dog meget gerne høre lidt mere om din oplevelse, så vi sikrer at dette ikke sker i fremtiden. Vil du kontakte mig på privat@bedstpension.dk?

På forhånd tak

BEDSTpension

God rådgivning

Har modtaget en god rådgivning fra bedstpension.

8 aprile 2024

Hej Betram,

Mange tak for de 5 flotte stjerne - det sætter vi stor pris på!

BEDSTpension teamet

Blev ringet op af en rigtig venlig og…

Blev ringet op af en rigtig venlig og hjælpsom person, som hjælp mig med at se om jeg kunne spare penge på min pension og ved efterfølgende møde gik jeg derfra med en pæn besparelse på mine pensioner, kan varmt anbefales..

15 aprile 2024

Hej Carsten,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerne - det bliver vi meget glade for!

Professionel rådgivning

Jeg har kun godt at sige omkring bedstpension. Har har fået tjekket min pension af Bedstpension, min pension er heldigvis som den skal, men jeg fik nogle gode råd med på vejen af deres super flinke og dygtige rådgivere.

Hej Lotte,

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerne! Det sætter vi stor pris på.

Mærkeligt opkald..

Jeg kan se at andre har haft den samme oplevelse som mig ift at blive ringet op af en meget insisterende person, der ville give min pension et tjek. Han virkede fornærmet, da jeg ikke ville logge ind på det tilsendte link med mit NEM-ID 🙄 super uprofessionelt.

Hej Nina,

Beklager den dårlige oplevelse du har haft, vi har netop haft et møde med vores mødebookere omkring dette.

Et opkald fra os skal selvfølgelig hverken opfattes som værende, uprofessionelt eller anmassende, men helst være en generel god oplevelse.

Endnu engang vil jeg gerne beklage den ubehagelige oplevelse, du er velkommen til at kontakte os på enten 24441177 eller på kundersevice@bedstpension.dk

med venlig hilsen

Christian - Kundeservice

Udbehageligt pres

Udbehageligt pres. Blev ringet op af en meget pressende person der dikterede gør lige det og gør lige det. Har du gjort det og hvis ikke så skal du gøre det nu. Virkelig en ubehagelig (heldigvis) kort samtale. Anbefaler at andre altid lægger på. Virkelig uprofessionelt - Sad med den opfattelse at, hvornår ville de have adgang til min konto

Hej Jens Ole,

vi beklager dybt, hvis vores mødebooker har fremtonet pressende eller agressivt - det er slet ikke den opfattelse vores potentielle kunder skal sidde med efter et opkald.

vi tager dette til efterretning og vender med vores bookingteam.

Skulle du have nogen spørgsmål er du velkommen ti lat kontakte os på telefon 24441177 eller på kundeservice@bedstpension.dk

Christian - Kundeservice

Super tilfreds

Super tilfreds

3 aprile 2024

Hej Cherie,
Dejligt at høre - tak for de 5 stjerner!
Mvh BEDSTpension

Tak for god rådgivning

5 aprile 2024

Hej Kenny,

Tusind tak for den pæne anmeldelse - vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os og er glade for samarbejdet.

Hav en god dag - Med venlig hilsen

Christian - Kundeservice.

Utroværdigt

Blev uopfordret ringet op og forstod på manden i den anden ende, at det nærmest var min grundlovssikrede ret at få et gratis pensionstjek - og det kunne han se, at jeg ikke havde fået i 2023???
Jeg spurgte, hvad han ville sælge mig, men han bedyrede, at han skam ikke ville sælge mig noget.
Jeg må sige, at jeg finder det utroværdigt at præsentere sit ærinde på den måde.
Noget a la: "Vi tilbyder folk et pensionstjek mod en procentdel af det, vi kan spare dig for.." ville virke langt bedre på mig.
Nu har jeg heldigvis styr på mine pensioner og investerer en del af dem selv, så jeg har ikke brug for et tjek fra jer.

18 marzo 2024

Hej Bettina,

Tak for din henvendelse.

Vi er selvfølgelig rigtigt ærgerlige over at høre du har oplevet det sådan, da det ikke er den måde vi ønsker at tilgå vores potentielle kunder på.
Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi har selvfølgelig taget din henvendelse til efterretning og denne er drøftet med dem der ringer ud for os, så det ikke sker fremadrettet.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Tag snakken!

Jeg har haft et yderst behageligt digital møde med en kompetent konsulent, som i høj grad tog mig med på rejsen over, hvad som var, hvad man kunne og hvad som kunne blive, såfremt jeg lagde min kapitalpension i deres hænder

Det var gennemsigtigt, og det var en ligeværdig dialog med en forståelse for at han var budbringeren som skulle sikre at modtageren forstod det som blev præsenteret

Der var plads til spørgsmål; både de afklarende, de kuriøse og de kritiske og han håndtere det hele med respekt for både sit virke, sig selv og mig som potentiel kunde

Jeg valgte i sidste ende at beholde min kapitalpension i banken for nuværende, da jeg i efterløbet af denne samtale, tog et møde med min bank om samme emne, og i den henseende fik klarlagt forskellige elementer, og valget faldt ikke på banken fordi det som Bedstpension kan tilbyde var ringere - tvært i mod - men udelukkende fordi banken i nuværende moment havde et par ekstra kort på hånden som for mig er vigtige lige nu

Jeg kan varmt anbefale at tage snakken med Bedstpension, for de har nogle valide pointer og muligheder, og frem for alt så sætter de - i hvert fald for mig - noget så "kedeligt" i vigtigt fokus. Bevidstheden om hvad, hvorhenne og hvordan er ret vigtig, og den del formåede de også at puffe til

7 marzo 2024

Hej Heidi,

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik noget ud af det til trods for at du ikke blev kunde hos os.

BEDSTpension