Vi oplevede et meget ustruktureret og forvirrende forløb med bedemand Dorthe med uklare og/eller skiftende meldinger ved hver eneste samtale og manglende overholdelse af aftaler. Heldigvis var d... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Vi har i familen nu brugt Bredre Begravelse to gange, og hver gang er vi blevet mødt med lige dele venlighed, forståelse og professionalisme - præcis hvad vi havde brug for. Vi har bestilt alt over h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Samarbejdet med Bedre Begravelse har fungeret helt perfekt. Ukompliceret og hjælpsom vejledning. De har taget sig af alt administrativt og klarer også ansøgning om begravelseshjælp. Man vælger online... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vores far havde valgt en borgerlig begravelse og som familie var vi usikre på hvordan han kunne få en værdig bisættelse. Bedre Begravelser hjalp os til hurtigt at få styr på alt praktisk - det var en... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Super Behagelig Service/Behandling af min Mor,og os som pårørende i denne svære tid. Tid og Nærvær som har hjulpet os igennem denne svære tid. Vil Klart Anbefale BedreBegravelse til andre hvis i vil ha 1 Rigtig God Oplevelse og Nærværet Med. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Kan klart anbefale bedrebegravelse.dk 🌟🌟🌟🌟🌟👍🏻
Jeg fandt bedrebegravelse på nettet, og så deres online opslag, og tog chancen at kontakte dem, jeg fik fat på en bedemand der hed Minna, som hjælp mig hele vejen igennem med alt hvad en begravelse indebære med forberedelse, til min fars bisættelse, over telefon. Super behageligt og nemt, under en tid i sorg og forvirring. Hele Crew Og alle der har været del i begravelsen har gjort det så godt, servicen og guidningen var i top og en brugervenlig online bestillings hjemme side til bestilling af kiste og blomster og urne osv, var super brugervenligt og til at finde ud af, og alle de spørgsmål der følger med generelt til en begravelse. Jeg følte mig virkelig hjulpet hele vejen og uden besvær meget hjertevarm hjælp hele vejen igennem, kan helt klart anbefale bedrebegravelse.dk med 5 stjerner herfra og en kæmpe tak for Minna og hendes kollegaer, for deres gode arbejde og service hele vejen igennem. en duper smuk arrangeret bisættelse til min far. Alt kørte som det skulle, så det hele var ubeklageligt rart. Tak for at hente og passe på ham også indtil det sidste.
Og en tak til Helle og Tage for en god service, og samtale.
🤩❤️🫶🏻
Kæmpe kyshånd herfra Kærlig hilsen Line

Min varmeste anbefaling til Rannva
Jacobsen.
I en meget svær tid, har vi fået alt den hjælp, vejledning samt super service, vi kunne ønske i forhold til vores mors bortgang. Mor havde nogle ønsker, som kun kunne opfyldes, fordi vi blev rådgivet af Rannva, samt at prisen var billig.
At det kun kostede en trediedel af andre bedemænds priser, gjorde ikke servicen ringere eller forløbet mindre smukt.
Vi har kun haft oplevelsen af at firmaet er helt igennem hjertelige, super dygtige og yderst kompetente, samt deres ydelser er til at betale, også for os der er mindre bemidlet.
Af hjertet tak.

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Super stykke arbejde!! Vi stod 4 unge efterladte efter vores mors bortgang, hvilket Heidi virkelig formåede at tage hånd om. Har intet andet end et KÆMPE tak at skulle sende hendes og bedrebegravelse.dk’s vej!!

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Søde og hjælpsomme hele vejen igennem forløbet. Klare alle de spørgsmål og hjælp man har brug for mit i ens store sorg

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Fra først at have undersøgt Bedre Begravelsers hjemmeside med forskellige muligheder for bisættelse og services i den forbindelse.Henvendte jeg mig på en sødag og havde jeg en behagelig og uforpligtende telefonsamtale med Heidi Ambrass. Efterfølgende fik vi sendt diverse filer med et prisoverslag på vores valg til bisættelsen. Det var med til at jeg kunne sammenligne services og priser med andre Bedemændsforretninger.
Tilbuddet levede op til mine forventninger og samarbejdet og servicen har efterfølgende været upåklagelig. Med et godt overblik fra Heidis side, i en tid, hvor der er meget for de efterladte at tage sig af og sættesig ind i.
Chauffører og kollega til rustvognskørslen udviste meget pli i forbindelse med afhentning af min far på plejehjemmet og ved kirken.
Alt i alt en god oplevelse i en svær tid. Jeg kan kun anbefale Bedre Begravelse.
Mvh Lone Rosendahl

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
ALDRIG ALDRIG ALDRIG brug "bedre" begravelse. Mage til amatører og griske Joakim Von And typer skal man lede længe efter. Da jeg desværre mistede min storebror Fredag d. 16 Juni og aldrig havde stået med en begravelse før gik jeg på trustpilot hvor jeg fandt denne "fantastiske" virksomhed. Jeg sender en besked til dem og bevares de kontakter mig hurtigt allerede om lørdagen og jeg sætter dem ind i min situation hvilket der til at starter med er forståelse for men derefter gik det så også så galt som noget overhovedet kunne. Under første samtale gør jeg opmærksom på jeg er i kontakt med politiet som skal frigøre min storebror og det er helt fint, jeg informere om mine ønsker i forhold til begravelse og spørger ind til hvad jeg skal gøre og hvad jeg selv har fundet ud af jeg skal så som at kontakte bank osv. Samtidig er jeg i chok og stor sorg over min brors død så jeg er nødt til at holde mig beskæftiget med planlægning, kontakt af venner, undersøgelser af diverse instanser osv hvilket jeg får at vide er okay. Mandag d. 19 bliver jeg så kontaktet de desværre ikke kan fortsætte vores forberedelse eller begravelse da jeg under covid19 nedlukningen desværre gik konkurs med vores virksomhed og i den forbindelse blev registreret som dårlig betaler og jeg derfor skal betale forud hvilket der på INTET tidspunkt er blevet informeret om ej heller i første samtale som man jo burde have gjort. Midt i min sorg står jeg nu med et kæmpe stressmoment der hedder jeg skal finde 14.000 kr fra den ene dag til den anden. De lover mig at jeg har regningen der skal betales senest dagen efter altså Tirs d. 20 Juni men den kommer aldrig. Jeg ringer og spørger hvor den bliver af så jeg kan få betalt men får så at vide jamen den kan de først sende når de ved HVORNÅR han skal begraves ...... EN TING DE SKAL SØRGE FOR og IKKE har bedt mig om at finde ud af. Da min bror ikke var medlem af folkekirken må jeg finde løsning og Bedre Begravelse beder mig om at booke 30 min i kapellet som jeg acceptere. Da jeg snakker med kapellet får jeg at vide (er stadig grøn i at holde begravelse) man kun kan booke 1,5 time ad gangen og det acceptere jeg eftersom at jeg ikke ved bedre og de siger det er sådan. Da jeg ringer tilbage til Bedre Begravelse og fortæller nu er det booket i 1,5 time skælder medarbejderen mig ud fordi jeg ikke gjorde som hun bad om hvortil jeg bliver gal og fortæller hende jeg syntes hendes og virksomhedens service er elendig og jeg ikke bliver vejledt korrekt og ikke aner hvilket ben jeg skal stå på i det her hvilket hun svare på med at jamen hvis deres service er så elendig så burde vi måske selvom jeg har skrevet under på en aftale med dem annullere den så jeg kan finde en anden bedemand .... vi snakker altså 2 DAGE FØR HAN SKAL BEGRAVES !!!. Jeg fortæller dem jeg ikke ønsker at annullere men blot få den rette vejledning. Derefter bliver det aftalt mine kone og jeg skal aflevere noget tøj til min bror hos den lokale bedemand som skal stå for kørsel af min bror hvilket vi gør samme dag. Da vi ankommer bedemandsforretningen finder vi ud af Bedre Begravelse har fucket rundt i systemerne så de må bruge næsten 3 timer på at rode bod på det og de som plaster på såret betaler for dødsannoncen hvilket er super pænt af dem. Derefter høre jeg INTET fra dem før i dag Tirs d. 27 hvor jeg modtager en mail om hans aske nu kan afhentes. Ikke så meget som en eneste gang har de kontaktet mig og fulgt op på mig som en bedemand normalt ville gøre.
Når man betaler 14.000 kroner for en begravelse forventer man sku en hvis professionalisme og det har de på INGEN måde, det eneste de tænker på er pengene og jeg syntes det er skammeligt jeg skal betale fuld pris for en ydelse der ikke er det værd eller at jeg i det mindste bliver kompenseret for yderligere svie, smerte og unødigt stress. Den lokale bedemand burde have fået pengene for de var så venlige og fulgte op, selv bedemanden der kørte med min bror ringede efterfølgende for at følge op. Skal i begrave jeres kære så hold jer LANGT VÆK!!

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
En helt fantastisk oplevelse i en meget svær tid efter min hustrus bortgang.
Fra det øjeblik jeg ringede til Heidi blev jeg holdt i hånden igennem hele forløbet.
Hver gang jeg havde spørgsmål skrev eller ringede jeg bare til Heidi.
Og hun svarede prompte.
Selvom jeg naturligvis ved, at Heidi servicere mange kunder dagligt, så gav hun mig en fornemmelse af, at jeg var hendes eneste kunde i hele forløbet.
Super overskud Heidi !
Alt fungerede bare lige efter planen.
Jeg kan varmt anbefale BB.

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Jeg er så glad og taknemmelig over at det netop var Bedre Begravelses webside jeg fandt og følte tryghed ved midt i sorgen over min mands bortgang......
Søde Heidi og Pernille har simpelthen "båret" mig igennem hele forløbet, som ellers virkede helt uoverskueligt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bedre Begravelse !
Bedrebegravelse gav en rigtig god service og hjælp i en svær tid. Var meget servicemindede og hurtige. Følte os trygge hele forløbet igennem. Var der nogen tvivl kunne vi blot ringe og tale med søde Heidi.
Kan varmt anbefale bedrebegravelse.dk:-)

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Fik hjælp til at klare min mors bisættelse. Fik af en ualmindelig og fantastisk betjening af Lene Vincent pr. telefon, samt om hjælp til betaling af begavelse via sygesikring Danmark.
5 stjerner er måske ikke nok.
Kan stærkt anbefale Bedre Begavelse

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Fik hjælp til at klare min mors begravelse og uden den gode betjening og vejledning af Lene havde jeg ikke klare det, plus hjælp til at søge hjælp til betaling af begavelse sygesikring Danmark
Kan stærkt anbefale Bedre Begavelse hilsen Peter Bond

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Meget empatiske, dygtige og imødekommende medarbejdere, og man følte sig i den grad i trygge hænder. Alt gik præcis som aftalt.
Kan varmt anbefale bedre begravelse.

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
God, omsorgsfuld og professionel behandling hele vejen igennem.

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
God service behagelig samtale og alt gik efter den plan som vi havde aftalt

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Ved indledende opkald fik jeg kontakt til medindehaver Christian Holm, der hverken kondolerede eller beklagede mit tab. I stedet talte han med en frisk og næsten munter stemmeføring, som havde jeg ringet til biografen for at bestille billetter. Jeg er ikke sart, men dét ramte mig.
Dernæst fik jeg en ordrebekræftelse inden for en time. Det er helt ok og god stil. Men jeg fik også en faktura, endnu inden de har afhentet vores afdøde familiemedlem.
De har endnu ikke leveret deres ydelse, Sp ligger regningen der. Og det flytter vores fokus midt i sorgen væk fra deres hjælp, som vi har bestilt, over på deres forretning.
Det er så taktløst og respektløst.
Alt reduceredes til en automatiseret og maskinel forretning - hvad det sikkert også er for dem - men når det kobles med den telefoniske oplevelse, så er min forståelse af god etik ved håndtering af et dødsfald overtrådt.
Jeg skrev forleden i en mail min oplevelse til Holm, som jeg efterfølgende har talt med. Han beklagede, men brugte dog mere tid på at bortforklare og pointere, at den kritik har han aldrig fået før. Men det ændrer ikke min/vores oplevelse. Og når en kunde gør sig ulejlighed med at beskrive sit indtryk af “handlen”, så lytter man bare. Man bortforklarer ikke.
Jeg kan ikke anbefale ham, hvis man vil have en god oplevelse.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

Risposta di BedreBegravelse.dk - Din online bedemand
Min far døde d. 15. december 2022 og vi valgte Bedre Begravelse til at forestå alt det praktiske. Alt papirarbejde og diverse aftaler var ordnet og afklaret indenfor 3 timer efter min fars død. Alt var perfekt og ordentligt og vi følte os meget trygge ved at lægge ansvaret i Christian Holms hænder. Den lokale bedemand Karsten Ottosen, Ørbæk, kom på besøg senere på dagen og lod os igen føle, at vi ikke behøvede at bekymre os om det praktiske. Begge var meget opmærksomme på vores behov og ønsker, især min mor blev behandlet empatisk og omsorgsfuldt. Karsten var endvidere meget opmærksom på at få os inddraget i hele processen med at få taget afsked med min far.
Hele forløbet har været helt fantastisk og vi har ikke et øjeblik skulle bekymre os om de praktiske detaljer. En misforståelse fra vores side blev behandlet let og elegant, på trods af, at Christian faktisk ikke var på arbejde den dag.
Tusind tak til Christian Holm og Karsten Ottosen for at give os tid og ro til at tage afsked.
Nu har jeg for anden gang inden for 3 år gjort brug af jeres service. Det er helt i top. Jeg kan slet ikke finde ord for den helt igennem empatiske service som i giver. Jeg kan varmt anbefale firmaet og alle deres medarbejdere som er så hjælpsomme og professionelle
Bedste hilsner Birgitte Marstrand Mygind
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.