Valutata 5 stelle su 5

Prijzen en acties zijn een beetje misleidend. Dus zeker goed lezen want er staat alles is duidelijk vermeld op de website. Angela en Jasper doen dit uitstekend

Valutata 5 stelle su 5

Wat een super bedrijf, geholpen door Angela bij de ingang. Gelijk wat te drinken en eten aangeboden en daarna super goed advies gehad. We zijn geslaagd met een mooie laminaat vloer en voor een mega sc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel aardige, vriendelijke, behulpzame, ervaren en deskundige begeleiding. Heel fijn ook dat je niet het gevoel hebt dat het om verkoop gaat, maar dat ze met je meedenken. Ook het totaalplaatje meenem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione

Scritti dall'azienda

Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

4,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Leuke setting

Leuke setting, hapje en een drankje bij binnenkomst!
Vlot geholpen, alles duidelijk en vriendelijk!
Genoeg variatie en als zeer prettig ervaren.

Beste Robin,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de setting en het ontvangst met een hapje en drankje zo waardeert. Mooi dat je vlot en duidelijk bent geholpen en dat je de variatie als prettig hebt ervaren 😊 Bedankt voor je bezoek en je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijke mensen warm…

Super vriendelijke mensen warm ontvangen met gratis eten en drinken,
Een snelle service
En het allerbelangrijkste heel goede prijzen!
Zeker een aanrader voor nieuwe klanten!

Beste Nicolas,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo warm bent ontvangen en dat je onze service en prijzen zo positief ervaart. Dat gratis eten en drinken hoort er gewoon een beetje bij 😉 Bedankt voor je aanbeveling en je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen en snel gehandeld!

Beste Bjorn,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je heel goed geholpen bent en dat alles snel is opgepakt, daar doen we het voor 😊 Je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Ruim aanbod

Ruim aanbod. De medewerkers denken echt met je mee!

Beste Shenna,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het ruime aanbod waardeert en dat er goed met je is meegedacht, zo hoort het 😊 Je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Valutata 5 stelle su 5

Gastvrij ontvangst en mooie pvc vloeren

Vriendelijk ontvangst met koffie en iets lekkers. Mooie pvc vloer gekocht, zeer goede kwaliteit en goedkoper dan elders.

Beste Mariette,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je gastvrij bent ontvangen en dat de koffie met iets lekkers in de smaak viel 😊 Mooi dat je geslaagd bent voor een mooie PVC-vloer en dat je de kwaliteit en prijs zo positief ervaart. Daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe vloer en je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Topservice

Goede ontvangst door Angela, vriendelijk en snel geholpen. Top!

Beste Anton,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed bent ontvangen door Angela en dat je vriendelijk en snel bent geholpen. Top om te lezen 😊 We geven het compliment zeker aan haar door! Je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Valutata 5 stelle su 5

Gastvrij en goed geholpen door Angela…

Gastvrij en goed geholpen door Angela en met forse kortingen.

Beste klant,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je gastvrij bent ontvangen en goed geholpen door Angela. En die scherpe prijzen maken het natuurlijk helemaal af 😉 We geven het compliment zeker aan haar door! Je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Gastvrij ontvangst

Gastvrij ontvangst door Angela, ruime keuze aan betaalbare, mooie vloeren. Ongedwongen sfeer

Beste Levi,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het ontvangst als gastvrij hebt ervaren en dat Angela je goed heeft geholpen. Mooi ook dat de ruime keuze en de ongedwongen sfeer zijn opgevallen, zo hoort het 😊 Bedankt voor je bezoek en je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Valutata 5 stelle su 5

Goeie service en super vriendelijk…

Goeie service en super vriendelijk geholpen

Beste Dylan,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je goede service hebt ervaren en zo vriendelijk bent geholpen, daar doen we het voor 😊 Je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Valutata 5 stelle su 5

Prijzen en acties zijn een beetje…

Beste Gregory,

Dank je wel voor je eerlijke review! We snappen dat onze prijzen en acties soms even goed lezen zijn, daarom proberen we dit zo duidelijk mogelijk te vermelden op de website en in de showroom. Fijn om te horen dat Angela en Jasper jullie goed hebben geholpen, dat geven we zeker aan ze door 😊 Mocht er nog iets onduidelijk zijn, laat het ons gerust weten, we kijken graag met je mee.

Snel geholpen

Snel geholpen, erg gastvrij!

Beste Nicky,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en de gastvrijheid hebt ervaren, daar doen we het voor 😊 Je bent altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Klantvriendelijk

We zijn fijn geholpen, er werd goed meegedacht.Angela en Trudy zijn de beste!

Beste Mathieu,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat er goed met jullie is meegedacht en dat jullie zo prettig zijn geholpen. Angela en Trudy gaan dit zeker leuk vinden om te horen 😊 Bedankt voor het vertrouwen en jullie zijn altijd welkom in Etten-Leur of Vriezenveen!

Wat een fantastische zaak

Wat een fantastische zaak! Zeer welkom gevoeld, erg goed geholpen door een jonge man en ook nog eens een prachtige deal gemaakt. Daarna nog verwend met koffie en wat lekkers en nog een prachtige plant. Zeer aan te bevelen en de moeite waard om naar toe te rijden!

9 aprile 2026

Beste Mari,

Wat een review 🙌 dank je wel! Super om te horen dat je je welkom voelde en goed geholpen bent, daar doen we het voor. En mooi dat je ook nog met een topdeal én een plant naar huis ging 😉

Veel plezier met je nieuwe vloer en hopelijk tot ziens in de showroom!

Valutata 5 stelle su 5

Bebo Vloeren...Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Vanavond nieuwe vloer gekocht bij Bebo Vloeren. Na een hartelijke ontvangst door de uiterst vriendelijk gastvrouw (met een gratis drankje en ijsje voor de kinderen) zijn we zeer deskundig geholpen door Trudie en hebben we een weloverwogen keuze gemaakt.

Beste Gijs,

Wat een mooie review, dankjewel!
Fijn om te horen dat jullie zo warm ontvangen zijn en goed geholpen zijn bij het maken van de juiste keuze.

Leuk dat Trudie jullie zo goed heeft kunnen adviseren, die complimenten geven we zeker door! 👏

Veel plezier met jullie nieuwe vloer!

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en een topdeal!

Super tevreden over mijn ervaring bij Bebo Vloeren! Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend goed geholpen door het team. Ze namen echt de tijd om mee te denken, gaven eerlijk advies en hielpen mij bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast heb ik ook nog eens een hele mooie deal gekregen met een fijne korting, wat het natuurlijk helemaal afmaakt. De service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn echt top!

Ik zou Bebo Vloeren zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe vloer. Bedankt voor de geweldige hulp!

Beste Mohammad,

Wat een top review, dankjewel!
Super om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat het advies en meedenken echt het verschil hebben gemaakt.

En natuurlijk mooi meegenomen dat je er ook nog een scherpe deal uit hebt gehaald daar staan we om bekend!

Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je nieuwe vloer!

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Fijn geadviseerd bij het kopen van onze vloer.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Hi Celine,

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Fijn om te horen dat je goed geadviseerd bent en onze klantenservice zo positief hebt ervaren.

Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel en mooie vloer

Gratis lekkere koffie, cadeautjes en mooie vloeren voor een zeer goede prijs. En heel vriendelijk personeel. We zijn nu al blij met onze vloer!

Hi Jentine,

Wat een leuke review, dankjewel! 🙌
Fijn dat jullie zo gastvrij ontvangen zijn en nu al blij zijn met de vloer, daar doen we het voor!

Geniet ervan 💪

Valutata 5 stelle su 5

Zeer aangename ervaring en vloer aan…

Zeer aangename ervaring en vloer aan goeie prijs-kwaliteit.

Beste Bram,

Fijn om te horen dat je een aangename ervaring hebt gehad en tevreden bent over de prijs-kwaliteit.

Veel plezier met je vloer! 💪

Ik ben heel goed geholpen.goed advies

Ik ben heel goed geholpen.goed advies
Top bedrijf

Beste Carlo,

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent over het advies.

Daar doen we het voor!

Heel aardig en deskundig

Heel aardige, vriendelijke, behulpzame, ervaren en deskundige begeleiding. Heel fijn ook dat je niet het gevoel hebt dat het om verkoop gaat, maar dat ze met je meedenken. Ook het totaalplaatje meenemen. Dank!

Best Tom en Lanke,

Fijn om te horen dat je de begeleiding zo hebt ervaren en dat het meedenken echt het verschil maakte.

Zo hoort het ook: geen verkoopdruk, maar samen de juiste keuze maken.

Veel plezier met je vloer! 💪

Floortje, team BeBo Vloeren

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più