Et forløb hos Heidi - Beuty By Egan, kan varmt anbefales og får den bedste anbefaling af mig. Efter jeg har taget et fedtfrys og cavitation forløb hos Heidi, er min mave og talje svundet ind og... Leggi di più

1. Centro estetico

Mit navn er Heidi Egan og det er mig som ejer Beauty By Egan. Jeg har arbejdet med skønsbehandlinger og skønshedspleje siden 2014 og tilbyder nu gennem min egen klinik neglebehandlinger, Lash lift, farvning af bryn og vipper, permanent hårfjerning samt fedtfrysning. Min hjemmeklinik ligger i dejlige rolige omgivelser, tæt på offentlig transport og med masser af mulighed for parkering.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Helt fantastisk oplevelse

Har fået fedtfrys og bodysculpting hos Beuty By Egan. Det har været en fantastisk oplevelse. Heidi og Bonnie er supersøde og meget kompetente. Jeg er meget begejstret for resultaterne. Også stor anbefaling af behandling af bækkenbund. Det er bare noget der virker, også for mændene. Tusind tak for alt det gode I har gjort. Jeg vender helt sikkert tilbage.

10 febbraio 2025

Hovedpine eller ondt i Ryggen, Heidi kan det hele. 👏🏼

Jeg har taget min Kæreste med ned til Heidi efter anbefalinger fra flere folk. Hun har tidligere døjet med ondt i hovedet, og forsøgt at få hjælp flere steder fra, men først efter besøget hos Heidi er disse daglige hovedpiner forsvundet. Da hun så op med en skiferie begyndte at få ondt i ryggen, kontaktede vi Heidi omkring hendes tanker om dette (hun kan sit kram inden for forskellige områder), fortalt Heidi at hun synes vi skulle komme forbi og få kigget på det. Med 4 dage før afrejse, og 2 behandlinger efterfølgende, har hendes ryg det allerede langt bedre! Heidi er yderst kompetent og fleksibel, og derudover et skønt menneske at komme på besøg hos! Store anbefalinger herfra

6 febbraio 2025

Bækkenbund

Jeg har gået hos Heidi til bækkenbunds ems, efter fødsler og liiidt svært ved at holde helt tæt under hop og træning… Jeg har fået 6 behandlinger og kunne allerede efter 2 behandlinger mærke tydelig forskel på, når jeg hoppede til træning, at jeg ikke følte samme tisse trang eller frygt for at små dryppe lidt. ☺️ Og en lille ekstra bonus er, at sexlivet også lige bliver en tand sjovere - både manden og jeg selv kunne mærke “forbedring” efter 3 gang, men endnu mere følelse og stramhed efter min sidste og 6 behandling. Og det er dejligt nemt, 40 min siddende ovenpå en pude, mens du læser/scroller på tlf - super nemt! 😍 Kan helt klart anbefales at prøve. Heidi er varm og velkommen, så man skal slet slet ikke være genert 😉

28 novembre 2024

Beuty By Egan er virkelig et besøg værd

Efter jeg har taget et fedtfrys og cavitation forløb hos Heidi, er min mave og talje svundet ind og jeg er gået 2 størrelser ned i bukser. Samtidig er Heidi virkelig sød, omsorgsfuld og forstående over for de behov man kommer med.
Jeg kan derfor kun kraftigt anbefale en tur forbi Beuty By Egan.
PS man skal vide, hvis man først har været her en gang, så vender man tilbage.

1 settembre 2024

Klar anbefaling

Jeg har prøvet lidt forskelligt hos Heidi. Bodysculpting, fedtfrysning og cavitation med rigtig gode resultater. Heidi har de nyeste maskiner, og ved hvad hun taler om - og bedst af alt - man føler sig i trygge hænder, og det er et dejligt sted at besøge. Og nå ja Heidi fjernede også en seneknude på min hånd og fik min musearm fixet ved hjælp af cryo.

13 novembre 2024

cryoterapi mod tennisalbue

Har fået 4 behandlinger med cryoterapi mod tennisalbue. Heidi er en ildsjæl der går op i den bedste behandling og har kontaktet sit netværk for at kunne give den bedste behandling. Så ud over behandling af albuen, har jeg også fået behandlet nakke/ryg for spændinger.
Jeg mærker helt klart fremgang i smerterne i albuen - de er blevet formindsket betydeligt.

21 ottobre 2024

Heidi er fantastisk!

Heidi er fantastisk! Jeg har i næste 30 år lidt af voldsom og ofte hovedpine (migræne). Jeg har prøvet alverdens ting, uden det hjalp. Treo har været en del af mit liv 2-4 gange om ugen. Nu har jeg fået tre behandlinger af Heidi og efter den 3. behandling har jeg ikke haft hovedpine. Det lyder næsten for godt til at være sandt, MEN det er SANDT. Heidi har givet mig livskvalitet og smilet tilbage. Tusind tak for dig Heidi 🙏 du får mine varmeste anbefalinger 💪

27 ottobre 2024

Risposta di Beauty By Egan

Mange gange tak for den fine anmeldelse, det glæder mig at jeg har hjulpet dig :o)

Cryoterapi mod migræne

Jeg er blevet behandlet for migræne med cryoterapi. Over flere år har jeg lidt af migræneanfald, som har slået mig ud i 12 timer ad gangen hvor jeg har måtte ligge i et mørkt rum. For 5 måneder siden blev jeg behandlet og har siden ikke haft anfald. Så stor anbefaling herfra på cryoterapi til netop migræne.

2 maggio 2024

Risposta di Beauty By Egan

Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk oplevelse

Det er nu mit andet besøg hos Beauty By Egan og Heidi er simpelthen så sød, imødekommende og dygtig. Jeg er begge gange gået derfra med en følelse af at have fået den bedste behandling.
Tak Heidi for din måde at være på- og værne om dine kunder på. Jeg kan kun anbefale andre at besøge Heidis klinik.

Jeg kommer heltsikkert igen! 🙏🏻

24 settembre 2024

Risposta di Beauty By Egan

Tak for den fine anmeldelse ♥️

Fantastisk service til rimelige priser

Hos Beauty by Egan bliver man mødt af en imødekommende, smilene og professionel Heidi. Jeg får pt. lavet fedtfrysning på mine kærlighedshåndtag og er allerede gået 2,5 cm ned rundt om livet efter første fedtfrysning. Jeg kan kun anbefale Beauty by Egan.

9 giugno 2024

Cryomagi - Vrikkede om på anklen i fodboldkamp…

Vrikkede om på anklen i fodboldkamp hvilket resulterede i en meget hævet og smertefuld ankel og fod.
2 cryobehandlinger og smerten er faktisk væk!
Hævelsen er der stadig men er faldet betydeligt 😀
Smerten er der kun i yderpositioner.
Nu 2 uger efter skaden er sket kan foden holde til en ferie med lange gåture og masser af svømmeture 🙌🏽😎

6 giugno 2024

Cryoterapi hos Heidi er vejen til smertefrihed!

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Heidi, hvor jeg modtog cryoterapi-behandling til mine skinneben ❤️ Heidi var utroligt hjælpsom og professionel under hele forløbet. Mine smerter var svingende, men takket være hendes ekspertise og tålmodighed fik hun til sidst behandlet mig, og nu er jeg endelig smertefri!

Hvis du, ligesom mig, kæmper med skinnebensbetændelse, så kan jeg ikke anbefale denne behandling nok. Det er virkelig værd at overveje, og Heidi er den perfekte person til at vejlede dig igennem processen!!!

16 aprile 2024

10 stjerner-🤩🤩🤩

10 stjerner-🤩🤩🤩

Anbefaler virkelig cryo !
Er så overrasket over hvor positiv stor
/en effekt på,så kort tid.

Er nærmest smertefri efter en meget slem skulder nakke overbelastning over 5-6 uger-
Du fortjener virkelig en stor hands up herfra TAK Heidi❤️

25 aprile 2024

Fantastisk Klinik!!!

Fantastisk Klinik
Jeg har været hos Heidi og modtaget frysebehandlinger.
Det er altid en fornøjelse at komme hos Heidi med hendes søde væremåde og professionelle tilgang.
Jeg havde en betændt slimsæk/frossen skulder og smerterne er næsten væk.

28 marzo 2024

Hos Beauty by Egan bliver man mødt af…

Hos Beauty by Egan bliver man mødt af en imødekommende og professional behandler. Hun er ærlig og fortæller præcist hvad der er muligt og hvor resultatet bliver bedst. Jeg har døjet med låsninger i skulderen længe og allerede efter 2 behandlinger med cryoterapi, er mine smerter minsket og låsningen er reduceret. Det har gjort hverdagen så meget bedre for mig.
Jeg glæder mig allerede til at starte på en ny behandling hos hende, for man bliver helt afhængig af både behandling og af Heidi selv .

18 marzo 2024

Imponerende resultat !!

Imponerende resultat !!!
Jeg har døjet med skinnebensbetændelse længe og har ikke før oplevet, at nogen former for behandling har hjulpet andet end ro. To behandlinger med Cryoterapi, hos Heidi, og jeg er smertefri.
Fuldstændig fantastik og meget nemt🙌

22 marzo 2024

Jeg har igennem meget lang tid døjet…

Jeg har igennem meget lang tid døjet med en invaliderende hovedpine hvor ingenting har hjulpet mig. Jeg har nu prøvet cryobehandling hos Heidi, hvilket har været det bedste jeg længe har gjort. Efter 3 gange Cryo er min hovedpine
væk nu på 6 dag og det må siges at være fantastisk. Jeg kan varmt anbefale at besøge Heidi da hun er en rigtig sød og omhyggelig behandler.

13 marzo 2024