3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg har været kunde hos BeautyByBeqa…

Jeg har været kunde hos BeautyByBeqa (Donika) i over 5 år, og jeg er altid 100 % tilfreds. Donika er utrolig dygtig og professionel.

Hun har lavet eyelash extensions, microblading og microneedling på mig, og resultatet er hver gang helt perfekt. Smukt, naturligt og holdbart ✨

Stemningen er rolig og behagelig, og man føler sig virkelig i trygge hænder. Jeg kunne aldrig finde på at gå andre steder hen – varmeste anbefalinger 🤍

14 gennaio 2026

Verdens dårligste behandling

Jeg havde en meget dårlig oplevelse og kan desværre ikke anbefale denne behandler. Efter min behandling opdagede jeg, at mine bryn var blevet plukket skævt, og at der var opstået et stort mellemrum mellem brynene, som jeg ikke havde før. Resultatet var tydeligt forkert og blev også bemærket af flere omkring mig. Derudover var mit lash lift udført så dårligt, at vipperne var ekstremt buede og ramte mine øjenlåg, hvilket var både ubehageligt og så forkert ud. Jeg har efterfølgende talt med en anden vippetekniker, som bekræftede, at resultatet ikke var normalt udført. Da jeg kontaktede behandleren, blev mine bekymringer ikke taget seriøst. Kommunikationen var uprofessionel og ubehagelig, og jeg følte mig ikke lyttet til som kunde. Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som har kostet ubehag. Det er ikke den service eller kvalitet, man forventer, når man betaler for skønhedsbehandlinger.

13 gennaio 2026

Donika er super serviceminded og…

Donika er super serviceminded og professionel. Hun er den dygtigste til at lave bryn. Efter jeg havde fået lavet og fjernet bryn - fik hun lavet de smukkest bryn på mig. 🙌 stor anbefaling herfra hvis man vil have bryn af en professionel
Vh Mette

28 maggio 2024

Fantastisk behandling

Donika er utrolig dygtig og sød. Hun er enorm detaljeorienteret og perfektionistisk. Man følte sig i helt trygge hænder fra det øjeblik man trådte ind af døren. Hun gik meget op i at kunden var veltilpas og velinformeret. Jeg fik lavet microblading.

6 luglio 2021